עבור לתוכן

שמע הפוך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

השמע אצלי במחשב הפוך, ז"א שאני שומע את ימין כשמאל ואת שמאל כימין (כן כן אני שם את האוזניות בסדר גמור)

ברשותי כרטיס קול asus rog xonar phoebus , זה ככה גם דרך הכרטיס קול המובנה בלוח אם.

הלוח אם שלי הוא asus p8z68-v.

כיצד אפשר לתקן את הבעיה?

אני מעדיף שלא לפרמט את המחשב.

תודה לעוזרים.

פורסם

ראשית - אתה בטוח שלא האוזניות הפוכות? אני מסכים שאתה שם אותן נכון, אבל אולי בפנים הם לא מחווטות נכון? ניסית אוזניות אחרות / רמקולים?

באיזו מערכת הפעלה מדובר? בעבר הייתה אפשרות לשנות L/R בתוכנה בהגדרות השמע של מערכת ההפעלה, אך בגרסאות אחרונות זה לא כל-כך פשוט, אז קשה לי להאמין שזה קרה ככה בטעות ועוד לשני כרטיסי קול שונים.

פורסם

גם לי היתה כזו בעיה פעם, עד שגיליתי שהמאריך כבל הסיני שהזמנתי מ-ebay פשוט הפוך, הסינים פשוט יצרו אותו מלכתחילה הפוך.

פניתי למוכר וסיפרתי לו על הבעיה, הוא שלח לי מאריך אחר וגם הוא היה הפוך (-:

פורסם
  • מחבר

ניסיתי אוזניות אחרות, אלה אוזניות של razer כך שהם ללא כל בעיות.

אני לא חושב שהמאריך הפוך כיוון שלאוזניות יש רק יציאה אחת והיא מגיע עם מפצל לאוזניות ומיקרופון.

אני משתמש בwin 7 64bit

גם לי היתה כזו בעיה פעם, עד שגיליתי שהמאריך כבל הסיני שהזמנתי מ-ebay פשוט הפוך, הסינים פשוט יצרו אותו מלכתחילה הפוך.

פניתי למוכר וסיפרתי לו על הבעיה, הוא שלח לי מאריך אחר וגם הוא היה הפוך (-:

בדקתי את האוזניות בלי המאריך/מפצל וזה אותו דבר, כך שהבעיה לא נמצאת בו

פורסם

תחבר סוללה 1.5V לשניה לקצה ולחלק הקרוב ביותר לכבל בתקע של האוזניות. אתה אמור לשמוע רעש של חיבור וניתוק הסוללה בשמאל בלבד

פורסם
  • מחבר
תחבר סוללה 1.5V לשניה לקצה ולחלק הקרוב ביותר לכבל בתקע של האוזניות. אתה אמור לשמוע רעש של חיבור וניתוק הסוללה בשמאל בלבד

אני לא מבין איך לעשות את זה, יש לי בחיבור של האוזניות שלושה מחיצות, כמו באוזניות של פלאפון עם מיקרופון מובנה בכבל.

בדקתי עכשיו דרך המחשב עצמו, כדי להגיע לקביעת תצורה של הwin עם המפצל ובלי והמפצל הופך את הכיוון,

תודה על העזרה.

אפשר לסגור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים