עבור לתוכן

הגדרת נתב TP-Link WR740N כ"Wireless Switch"

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

יש לי ראוטר מודם של בזק Netgear 2200 בקומה השניה שהוא הראוטר הראשי, ואני משתמש ב-2 מתאמי רשת על חשמל TP-Link TL-PA4010 בכדי להעביר קו חוטי לקומה הראשונה.

כעת קניתי את הראוטר TP-Link WR740N ואני מעוניין לחבר אותו לחיבור הקווי שיוצא לי לקומה הראשונה מה-TP-Link TL-PA4010, כך שכאשר אתחבר אל הראוטר החדש, הוא יהיה "שקוף" כלומר אקבל את הIP שיספק לי הראוטר הראשי.

בצורה יותר פשוטה, אני רוצה שהראוטר החדש יהיה מן Wireless Switch.

למישהו יש מדריך איך לעשות חיבור כזה?

תודה מראש!

פורסם

תבטל את הDHCP בנתב המשני ותחבר את יציאת המתאם רשת לאחד מחיבורי ה WAN

פורסם
  • מחבר

זה לא הולך, מהרגע שאני מבטל DHCP בראוטר המשני, אז המחשבים לא מקבלים IP בכלל.

מידע נוסף, עבור הראוטר הראשי טווח ה-DHCP הוא 10.0.0.1-10.0.0.100 וה-IP שלו הוא 10.0.0.138

עבור הראוטר המשני, טווח ה-DHCP הוא 192.168.0.100-192.168.0.199 וה-IP שלו הוא 192.168.0.1, וה-IP שאני מקצה לו מהראוטר הראשי הוא 10.0.0.1

פורסם

זה כי הציוד לא תומך ב DHCP relay.

אתה עדיין צריך לעבוד עם שרת DHCP של הנתב עם כתובות מחוץ לסקופ, אבל בתוך הסגמנט של הרשת שלך.

פורסם
  • מחבר

הכוונה היא *כן* לאפשר DHCP בראוטר המשני, אך לשים לו טווח כתובות של 10.0.0.99-10.0.0.199 ?

או שפספסתי את הכוונה?

פורסם

בדיוק מה שכתבת.

הציוד הזה לא יודע לבצע דברים שהם "מתקדמים". מדובר על טכנולוגיות של שני עשורים אחורה, אך עדיין זה "פיפי-לינק" ולא Cisco 800.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי.

אני לא יודע מדוע זה עובד, אבל מה שעשיתי:

כזכור הראוטר הראשוני הוא:

כתובת: 10.0.0.138

DHCP: 10.0.0.1 -10.0.0.99

ולכן הגדרתי את הראוטר המשני:

כתובת: 10.0.0.100

DHCP OFF

ואז חיברתי את הכבל מהמתאם רשת, לאחת מיציאות ה-*LAN* של הראוטר, ולא ליציאה הכחולה של ה-WAN.

בנוסף שיניתי את הראוטר המשני לאותו שם ואתה סיסמא כמו הראוטר הראשי, ועכשיו באמת הראוטר המשני "שקוף", כלומר בחיפוש אני מוצא כל פעם רק רשת אחת, למרות שבפועל עובדים 2 ראוטרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים