פורסם 2014 ביולי 2511 שנים שלום לכולם!אני כרגע בונה לעצמי מחשב נייח חדש ואשמח לדעות לגבי הכרטיס מסך. אני בתחום הארכיטקטורה אבל מעבר לזה אני מתעסק גם הרבה בגרפיקה (adobe), רינדורים (Vray, displacement maps, etc) ותלת מיימד וכו..הנתונים הכללים הם: Intel H81 MotherboardQuad-Core i7-4790 processor (8MB cache 4Ghz)16GB RAMSSD HD 128GB2TB HD for files עכשיו ההתלבטות שלי זה בין שני כרטיסים האלה (אם אין לכם המלצות אחרות!)GeForce GT630 2GB OR GeForce GTX650יאללה צאו!.. =) נערך 2014 ביולי 2511 שנים על-ידי jacobw
פורסם 2014 ביולי 2511 שנים תפנה אל המרצים שלך או חברה שנמצאים כמה שנים לפניך הם יגידו לך איזה כרטיס צריך (אם בכלל צריך) לחומר הקורס הדבר הכי טוב שתלך לחוות המחשבים של הפקולטה ותשאל שם אתה גם תוכל לראות את החומרה שהם משתמשים וכמובן לראות את הביצועים
פורסם 2014 ביולי 2511 שנים מחבר תודה לתגובה - הבעיה שמחשבים במחלקה יחסית ישנים ולא מספקים את צורכי או דרישות שלי - לכן אני שואל את קהל הרחב..
פורסם 2014 ביולי 2511 שנים מציע לך להתקשר לתמיכה של התוכנות הנ"ל, אצלם תקבל את ההמלצות הטובות ביותר, בד"כ. למשל, אוטודסק פועלת (או לפחות פעלה ב2013) בשיתוף עם NVIDIA בכדי לעשות אופטימציה טובה של התוכנה והכרטיסים הגרפיים מסדרת Quadro להפקת מירב הביצועים (בעיקר באמצעות דרייברים מתאימים). לא שAMD פחות טובים, אבל עדיין. אני לא אתפלא אם ימליצו לך דווקא על סדרת הQuadro, אבל זה לא מחייב. הבעיה בלשאול אנשים ממוצעים בתחום זה שלרוב ההתנסות שלהם היא עם סוג מסויים של כרטיסי מסך (GTX/ Quadro) כך שהם יכולים להיות מרוצים מסוג אחד כשהם לא מודעים ליתרונות/ החסרונות של הסוג השני. דוגמה טובה? אני מכיר לא מעט שכאשר התנסו בכונני SSD, הם לא הבינו איך לא עשו זאת קודם.
פורסם 2014 ביולי 2511 שנים קווארדו לא משתלם לך. נקודה.הרינדורים נעשים בעיקרון ע"י המעבד,והבחירה שלך אכן מתאימה (אגב מעבד 4790 נטול K לא עובד על תדר של 4Ghz אלא משהוא כמו 3.6 לדעתי)בנוגע לגרפיקה ותלת מימד הפערים בינהם מבחינת הדרישות גדולה, אולי תבדוק מה מהם בעיקר אתה עושה או האם ברצונך לקנות כרטיס בכפול כסף בשביל אופטימיזציה גם לתלת-מימד ובכל מקרה ההתחלה היא שתכתוב את התקציב שלך. נערך 2014 ביולי 2511 שנים על-ידי yosi b
פורסם 2014 ביולי 2511 שנים מחבר כן אמרו לי שquadro לא מתאים לדרישות שלי..בגדול התקציב שלי הוא סביב 5000ש"ח - לפה או לשם - ואני אכן כן עובד יותר עם תלת מיימד ורינדור - ובזה אני לא מוכן לבטר
פורסם 2014 ביולי 2511 שנים עכשיו ההתלבטות שלי זה בין שני כרטיסים האלה (אם אין לכם המלצות אחרות!)GeForce GT630 2GB OR GeForce GTX650בגדול התקציב שלי הוא סביב 5000ש"ח - לפה או לשם - ואני אכן כן עובד יותר עם תלת מיימד ורינדור - ובזה אני לא מוכן לבטרמניח שהתכוונת ל500 נכון? נערך 2014 ביולי 2511 שנים על-ידי yosi b
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.