פורסם 2014 ביולי 2311 שנים אני גר בדירה שכורה עם גג, בתקופה האחרונה יש לי על החומה שמקיפה את הגג כל הזמן יונים וציפורים שפשוט עומדות שם עושות את הצרכים שלהם בכיףאיך אפשר לגרום להם לא להגיע בכלל?
פורסם 2014 ביולי 2311 שנים תפזר אבקת כביסה(עכשיו כולם יעלו רעיונות משעשעים)זו גם אפשרות מעשית נערך 2014 ביולי 2311 שנים על-ידי דובי770
פורסם 2014 ביולי 2311 שנים מחבר תפזר אבקת כביסה(עכשיו כולם יעלו רעיונות משעשעים)זו גם אפשרות מעשיתבהחלט ניסיתי את האפשרות המעשית שאתה מדבר עליהולא מצאתי משהו מעניין רק הצעות עבודה, אז תודה על כלוםשמעתי על דוקרנים אבל זה יכער לי את כל הגג (שתאמת גם ככה מכוער מכל מה שהולך שם)
פורסם 2014 ביולי 2311 שנים אצלי בבית שמו דוקרנים, אבל חלק מהיונים התחילו להפיל אותם.דבר נוסף שכרגע ממש עוזר זה דיסקים לצריבה הפוכים, אבל כל כמה זמן צריך להחליף אותם בגלל האבק שמצטבר עליהם.הדיסקים ההפוכים פשוט מסנוורים אותם והם מפסיקים להגיע
פורסם 2014 ביולי 2411 שנים דוקרנים נמוכים יותר. אפשר גם רשת מתכתית חתוכה אם קצוות חדים - אף אחד לא יראה את זה בכלל בגובה של גג
פורסם 2014 ביולי 3111 שנים מחבר תאמץ חתול. הוא כבר ידאג שיונים וחרקים לא יעזו להסתובב בסביבה.אני לא טיפוס של חתולים וכלביםואני כבר הזמנתי סוג של דוקרנים, אני מקווה שזה יעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.