עבור לתוכן

אינטרנט בדירה חדשה

Featured Replies

פורסם

היי,

עברתי דירה בשבוע שעבר. כהרגלי, קבעתי עם בזק עוד לפני שנכנסתי לדירה (לא מסוגל בלי חיבור לרשת). נציגת המכירות בדקה והודיעה לי שאפשר להתחבר במהירות 100.

הטכנאי שחיבר אותי אמר שאקבל 50-52 לכל היותר כי התשתית לא טובה אבל "זה בסדר, אנחנו מתחייבים 50-100". כמובן שהוא אמר את זה בסיום ההתקנה...

הבנתי מהטכנאי שאין הרבה מה לעשות, ובשירות הלקוחות אמרו שלא מתוכנן שידרוג תשתיות בשכונה בקרוב.

האופציה הנוספת היחידה היא הוט, אבל יש לי ניסיון לא טוב איתם ובנוסף אני שומע סיפורי זוועה על שירות הלקוחות שלהם...

המלצות? עצות?

יש דרך לשכנע את בזק לבצע שידרוג תשתית אצלי?

תודה!

פורסם
  • מחבר

שכנעת אותי. אתקשר להזמין התקנה של הוט ונראה מה יהיה.

תודה!

פורסם
  • מחבר

תודה על הטיפ :xyxthumbs:

- - - תגובה אוחדה: - - -

התקנה עוד שבוע.

פורסם

אין דבר כזה,

עבדתי בהוט בטכני. אם מכרו לך חבילה של 100 מגה והתקינו את הציוד בבדיקת מהירות מול המערכת של הוט אתה צריך לקבל 100 מגה (בין 90 ל100 זה סביר). אם יש לך 50 זאת תקלת תשתית וצריך לשלוח טכנאי.

פורסם
  • מחבר

חמישים בבזק... בגלל זה מנסה את הוט.

פורסם

דיברתי על הוט לא על בזק ואני יודע שאין דבר כזה כי עבדתי שם ונתקלתי במקרים כאלה.

פורסם
  • מחבר

אחלה, ואני יכול להגיד לך שבתור לקוח, אחרי שבחודש וחצי היו אצלי 5 טכנאים, חלק מהם ״בכירים״, קיבלתי מהוט תגובה בסגנון של ״ניסינו הכל, אין לנו מושג למה זה לא עובד, מצטערים. הנה הכסף שלך בחזרה. בהצלחה אצל המתחרים״. החיבור אצלי לא היה למעלה יותר משעתיים ברצף ולא הגעתי באף בדיקת מהירות ליותר מ-10 (בחיבור של 100), בנוסף התמונה בשידור הטלוויזיה היתה קופאת אחת לכמה דקות והרבה פעמים פשוט לא הייתי יכול לראות שום ערוץ.

פורסם

אין מה לעשות זה מה שיש לנו היום או את HOT או את בזק, אני אישית מחכה לUnlimited של חברת חשמל כי חיבור סיבים אופטיים במהירות סימטרית של גיגה ב280 שקל יותקן אצלי בהקדם שהם יאפשרו לי :)

פורסם
  • מחבר

לא בונה על חברת חשמל בשנים הקרובות.... אנחנו תקועים עם בזק והוט.

פורסם

וואו הוט, שמע שיהיה לך בהצלחה עם זה, מקווה שבאמת הסטטיסטיקה תיהיה לרעתך, לרוב זה טכנאי קבלן אז עד שמגיע מישהו רציני שאכפת לו מסידור הכבלים בארון זה נדיר

למרות שאם אתה נעול על 100 ובזק לא יכולים לספק אז כנראה שאין לך הרבה ברירות

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הטכנאי הגיע, התקין, חיבר את המודם. עוצמות טובות, אין שגיאות. בדיקת מהירות:

פינג 8. הורדה 15. העלאה 2.

מחליף מודם, מחליף כבל. כלום.

תמיכה טכנית קרוב לשעתיים עם המתקין. כלום.

ביקשתי ממנו שיקח את הציוד וילך. לא חתמתי על כלום. תודה לאל שלא ניתקתי את בזק.

פורסם

בעניין התשתית הלא תקינה, לפעמים הבעיה היא בתוך הדירה או בלוח חיבורי טלפון בקומה התחתונה של הבניין. תעבור עליהם , אלה מקומות שיש בהן הרבה בעיות אבל טכנאים בכלל לא הולכים לבדוק

פורסם
  • מחבר

לפי הנתונים הכל היה תקין

פורסם

לא נתונים, אלא דברים כמו חוטים מלאי קורוזה מחוברים על ידיי קשירה בלוח תקשורת בקומת העמודים של הבניין (שאף אחד לא ירד אליה שנים)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אבל זה מתבטא בנתוני הקו, לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים