עבור לתוכן

חיבור אינטרנט ברמה גבוהה מאוד ...

Featured Replies

פורסם

אני צריך חיבור לאינטרנט ברמה גבוהה כרטיס רשת / ראוטר וכל מה שנדרש לגלישה מהירה מאוד ללא תקלות ותקיעות לצורך מסחר בבורסה ... אם תוכלו לפרט לי על כל דבר כי אני לא מתמצא בנושא כלל .

פורסם

ציוד הקצה זה לא הבעיה

אתה צריך תשתית טובה אם זה קריטי שיהיה גם קו נוסף לגיבוי (אתה יכול להוסיף כרטיס רשת למחשב עולה גרושים)

או במילים אחרות: אתה צריך לגור במקום הנכון

נערך על-ידי MeUser

פורסם

בדיוק! תשתית.

אם אתה סוחר בבורסה והחיבור חשוב לך מאוד ברמה של דקות בודדות אני אמליץ לך לשלב בין:

1. תשתית קווית (הוט \ בזק), בנוסף אאל"ט יש להם חבילות לעסקים בשביל חיבור אמין יותר.

2. נט סטיק של אחת מחברות הסלולר (מאפשר לך לגלוש על ידי חיבור לרשת הסלולרית), בקשר לחיבור מסוג זה תבדוק קודם שמאיפה שאתה גולש יש קליטה טובה של דור 3 \ 4 בהתאם לצרכים שלך.

עכשיו לציוד,

1. לתשתית קווית אתה מקבל מהחברה מודם שבד"כ הוא גם נתב אלחוטי\קווי שיאפשר לך להתחבר עם מספר מחשבים בלי להגדיר שום דבר אלא אם זאת רשת אלחוטית.

רשת קווית > שום דבר מיוחד... אני בטוח שכמעט כל מחשב היום (מלבד מחשבי נישה) מגיעים עם חיבור קווי של כבל רשת רק לחבר ולגלוש הכל אוטומטי.

רשת אלחוטית > אם אין לך מחשב נייד תצטרך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי, יש כרטיסים חיצוניים עם חיבור USB אני אמליץ לקחת כרטיס פנימי במקום.

(שים לב! אתה צריך רק אחד מהם אין צורף בשני סוגי החיבורים.

2. בתור גיבוי נט סטיק סלולרי בעלות נמוכה מאוד מאפשר לך במידה ויש תקלת תשתית להתחבר בשניות לאינטרנט דרך הרשת הסלולרית בהתאם לקליטה באיזור בו אתה נמצא. כל מה שצריך זה נט סטיק שהוא בעצם מכשיר שעובד כמו Disk on Key ומתחבר לשקע הUSB במחשב, בתור הנט סטיק יהיה כרטיס SIM שתקבל מחברת הסלולר.

בנוסף בפעם האחרונה שעבדתי עם דבר כזה הוא התקין אוטומטית בפעם הראשונה שחיברתי אותו את תוכנת מנהל ההתקן ישירות מהנט סטיק עצמו.

אחרי שהתחברת כמובן שאם אתה עובד עם הבורסה ועם כספים ואתה לא בקיא ברזי העבודה ברשת אני אמליץ לך לקרוא קצת על בטיחות ברשת, מה זה פישינג וכללים נכונים לשמירה על עצמך כשאתה גולש.

בנוסף תחזוקה נכונה כדי שלא יווצר מצב שתוכנה מסויימת לפתע תתקע את המחשב ברגע קריטי שבו אתה צריך לתת הוראה של קנייה\מכירה.

פורסם
  • מחבר

אין כרטיסי רשת מסוג מסויים של חברה מסויימת עדיפים ? ראוטרים עדיפים ? ועוד רכיבים שעוזרים בגלישה . או שרק פשוט ליצור קשר עם בזק הם כבר יספקו את הכל . אמרו לי שיש להם חבילה של גיימרים שזה חבילה לאינטרנט מהיר .

פורסם

חבילת גיימרים זה בולשיט גדול. ובאופן כללי אתה רוצה לוודא שאתה מקבל חבילה בחיבור "ללא חייגן" כדי לחסוך לעצמך כאב ראש גדול.

אני היום עובד עם ספקית על תשתית כבלים של HOT, משתמש במודם\נתב מדגם HOTBOX שהם נתנו לי והספקית תוכן שלי היא HOTNET. סך הכל יש לי את החבילה של ה100 מגה ועובד מצויין כל עוד אין תקלת תשתית כלשהי או תקלת חומרה.

היתרון בציוד של הספקית הוא במידה ויש לך תקלה כלשהי עם הציוד (במיוחד אם אתה עסקי) הם שולחים לך טכנאי לבדוק ולהחליף את הציוד במידת הצורך בלי עלות, כמו כן הם יכולים להתחבר מרחוק למכשיר ולהגדיר אותו בלי להטריח אותך לבצע תהליכים שאולי אתה לא בקיא בהם.

במקרה של תקלה המלצתי לך על נט סטיק של חברה סלולרית בתור SOS על כל מקרה.

בקשר לציוד איכותי,

בתשתית רגילה של הוט\בזק אתה תיהיה חייב לפחות את המודם לקבל מהספקית בלי שום קשר, ישנם נתבים וכרטיסי רשת איכותיים ביותר שעולים בצורה מכובדת אולם מניסיוני בתור אחד שעובד הרבה עם האינטרנט הכרטיס רשת המובנה במחשב שלך יבצע את העבודה. אם אתה מתחבר בלי רשת אלחוטית אלא עם כבל רשת בכלל לא אמורה להיות לך בעיה, בד"כ עם רשתות אלחוטיות יכולה להיווצר בעיה אם המיקום של הנתב לא אופטימלי ואז עלולה להיות קליטה לא טובה מחלק מהמקומות במשרד\בית... למשל אם הנקודה היא בתוך ממ"ד וכיו"ב.

פורסם

מה לא היה ברור בתשובה שקיבלת ממני בדיון על מפרט מחשב?

פורסם

יש כמה נקודות נוספות שכדאי שתזכור (לכאורה הן שוליות אבל מאד חשובות)

מחשב שחיוני לעבודה, ישמש רק לעבודה ולא גם למשחקים של הילדים או לגלישה באתרים מפוקפקים.

רוב ההאטה שקיימת במחשבים מודרניים זה בגלל כל מיני מנדבוצ'קס והתקנות של תוכנות ממקורות לא אמינים שפוגעים בביצועי המחשב.

לעניין כזה קריטי הייתי מקצה מחשב שישמש רק לזה וכל מחשב עם I3 ומעלה ועם זיכרון של 8 ג'יגה וכונן קשיח SSD עבור מערכת ההפעלה 64BIT ייתן לך יופי של ביצועים.

בנוגע לחיבור האינטרנט זה מאד תלוי היכן אתה גר, ישנם מקומות בהם התשתית של הוט מעולה וישנם מקומות בהם התשתית של בזק מעולה.

מהירות האינטרנט המקסימלית היא לא רלוונטית כי אתה שולח פקודות קניה ומכירה בנפח תעבורה קטן ביותר.

לגבי נתב: ישנם נתבים מאד מקצועיים של דרייטק שיש להם שני כניסות WAN ושהם יודעים לדגום את הכניסה שלהם ובמידה שיש נפילה בWAN1 הם קופצים באופן שקוף ל WAN2 וכאשר החיבור ב WAN1 חוזר, הם חוזרים לחיבור הראשי (עשיתי את זה עם דגם יחסית בסיסי שלהם וזה עבד נהדר).

זה יאפשר לך לדוגמא לחבר גם בזק וגם הוט לאותו הנתב לצורך שרידות גבוהה.

פורסם

זה נכון

יש לי חבר שכבר הרבה שנים מתעסק רק בבורסה מהבית והוא עובד על שני מחשבים

אחד רק לבורסה והשני לגלישה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים