עבור לתוכן

צריך המלצה לנתב ומתאם בתקן 802.11ac

Featured Replies

פורסם

אני מחפש נתב בתקציב של 500-600 ש"ח(לא כולל מתאם) שבעיקר ישמש אותי בצפיית תכני HD, הורדות ומשחקי רשת(מחשב אחד).

אני מבין שמומלץ להיות מחובר פיזית במשחקי רשת, אבל אני מעדיף לקנות ראוטר חזק שיפצה על זה מאשר להתעסק עם חיבור פיזי.

המרחק בין המחשב לנתב יהיה בערך 4 וחצי מטר

תודה.

פורסם

אתה מודע לזה שאתה יכול פשוט לקנות כבל של 5 מטר ושלום על ישראל? אין מה להגדיר פשוט חבר אותו בין המחשב למודם\נתב.

פורסם
  • מחבר

אני מודע, אבל ממש לא בא לי להתעסק עם זה.

מעדיף לשלם על ראוטר איכותי. השאלה אבל אם יש ראוטר שיכול לספק יציבות כמו של חיבור פיזי.

פורסם

יש לך לפטופ או מחשב שולחני רגיל?

כי לא מובן לי העניין שלך עם "התעסקות"....

במידה וזה מחשב שולחני מדובר בכבל פשוט שיוצא מהמודם\נתב והולך ישירות למחשב בלי להתעסק בכלום כל הקינפוג הוא אוטומטי לחלוטין... אם כבר אז ברשת אלחוטית יש הרבה יותר הגדרות שצריך לתת החל מהגדרות הרשת עצמה בתוך הנתב דרך הגדרות החיבור המחשב עצמו.

במידה ומדובר במחשב נייד דווקא אז אני מבין את העניין ובכל מקרה כשאני עבדתי עם נייד תמיד כשהייתי בחדר ליד המודם פשוט התחברתי עם כבל ולאו דווקא ברשת אלחוטית.

ומניסיון שלי עם נתבים גם נתב פשוט ב200-300 ש"ח יכול לבצע את מלאכתו נאמנה, תבדוק מה ההיצע שיש בחנות המועדפת עליך ולפי זה תסנן בהתאם לדרישות שלך, מומלץ לחפש בגוגל ביקורות לדגמים ספציפיים שאתה מתעניין בהם במיוחד לחפש "תקלות" שיש במכשיר ואנשים נתקלו בהן.

פורסם
  • מחבר

מדובר במחשב שולחני.

בלהתעסק אני מתכוון שלא בא לי לחורר קירות ולסדר את הכבל...אם קיים ראוטר שעושה עבודה כמו חיבור פיזי, אז אני מעדיף ראוטר

פורסם

מה בדיוק יש לחורר? תמתח את הכבל מאחורי השולחן, אין לי מושג איך הבית שלך מאורגן אבל רשת אלחוטית למחשב שנמצא 4 מטר מהמודם זה פשוט מגוחך! מה גם שלרכוש ראוטר של 802.11ac עם כרטיס רשת מתאים (אתה רוצה כרטיס פנימי ולא USB) זה הרבה יותר יקר והרבה יותר התעסקות.

עצה שלי,

לפני שאתה ניגש לפרוייקט היקר הזה אני מציע שתשתמש בנתב האלחוטי שכל ספקית נותת בימינו ללקוחות שלה ותתחבר ישירות עם כבל למחשב, אין צורך לחורר קירות בסך הכל תמתח את הכבל מאחורי השולחן, אם ממש חושב האסתטיקה קנה כבל של 10 מטר ותצמיד לקיר עם הפלסטיקים הקטנים האלה שמחברים עם מסמר קטן שמובנה בתוכם... בדיוק 2 דקות עבודה ופחות מ20 שקל השקעה.

לא תיהיה מרוצה? אז תשקול להוציא למעלה מ500 ש"ח על הפרוייקט.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי, שכנעת אותי.

אני אתחבר עם כבל ונסגור עניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים