עבור לתוכן

לצפות בכל ערוצי HOT במחשב הנייד - למאותגרים טכנולוגית.

Featured Replies

פורסם

יש לי מטרה אחת פשוטה - לאפשר לבני משפחה מאותגרים טכנולוגית לצפות בערוציה הוט במחשב הנייד ו/או בטאבלט.

למשל, כשיושבים בגינה...

הפתרון הראשוני היה מקלט DVBT-USB לנייד אבל הקליטה לא משהו עם הדונגלים הקטנים והם נוטים להישבר בשימוש נייד ו"לקחת" איתם לאבדון את שקעי ה-USB של המחשב.

הם מוגבלים רק לערוצים 1/10/22/23/99 אז ממילא זה היה פתרון זמני.

אשמח לשמוע הצעות - תקציב גמיש בהחלט.

תודה!

פורסם

בתיאוריה צריך העברת תמונה + העברת פקודות לממיר.

העברת תמונה דורשת שידור אלחוטי, או דרך מוצר המיועד לכך, או דרך לכידתה למחשב ושידורה דרך הרשת האלחוטית.

העברת פקודות לממיר דורשת מוצר היודע לשדר אותות IR, שיהיה במחשב המחובר לרשת האלחוטית ונמצא בטווח ראיה של הממיר.

ותוכנה מתאימה(או טריק עקיף) שתשמש להעביר לתוכנת הIR פקודות דרך הרשת.

מהתעניינות שלי בעבר, אני יודע שיש תוכנה די מתוחכמת שמיועדת לתכנות וביצוע פקודות IR עם מגוון התקנים תואמים.

יש מצב שהתשובות נמצאות בה.

נראה שיש כמה מוצרים שמיועדים לעבודה דרך רשת:

http://www.irtrans.com/en/index.php

פורסם

ליס יש את יס גו שעושה בדיוק את מה שאתה אומר, לא פיתרון אופטימלי אבל לדעתי זה הכי טוב שתמצא.

ניתן גם לקנות צלחת לווין וממיר פרטי ואז יש להם אופציה שנקראת WEBIF דרכה אתה יכול לצפות בכל מה שהלווין קולט בכל מכשיר דרך הדפדפן ואפליקציות.

אם מתעקשים על הוט ניתן לשים מחשב ליד הממיר עם כרטיס טלוויזיה, לחברו לממיר וממנו להזרים את התוכן, אבל זה לוקח ממיר אחד ומחשב אחד, ניתן.לשדר רק משהו אחד בו זמנית והשליטה בערוץ תהיה דרך השלט של הממיר בלבד.

פורסם

יש גם את Slingbox - מדובר על מכשיר שמתחבר לממיר ולרשת ובאמצעות אפליקציות ייעודיות ניתן לצפות ולשלוט בממיר מכל מקום.

באג מכרו את המכשיר בעבר אבל כנראה שלא היה יותר מידי ביקוש והם כבר לא מוכרים- אבל לא חסרות אפשרויות להזמין מחו"ל.

אתה יכול לקרוא על הסלינג באתר שלהם:

http://www.sling.com/

פורסם
ליס יש את יס גו שעושה בדיוק את מה שאתה אומר, לא פיתרון אופטימלי אבל לדעתי זה הכי טוב שתמצא.

יס מתקדמים טכנולוגית ו-HOT מה לעשות, לא.

על איכות ושירות משלמים.

פורסם
  • מחבר

YES GO נראה לי כפתרון הכי מתאים למאותגרים טכנולוגית - אבל צריך לעבור מהוט... קשה לשנות הרגלים של שנים (לא שלי - לי אין TV בכלל).

ה-SLINGBOX נשמע מעניין אבל אני חושש שהוא ידרוש יותר מדי התעסקות/הגדרות - אעיף מבט מעמיק מאוחר יותר.

יש מישהו שיכול לתת רשמים מניסיון אישי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים