עבור לתוכן

המחשב נתקע - האם המחשב דורש שדרוג?

Featured Replies

פורסם

היי חברים, ברשותי מחשב די חדש שנקנה לפני שנה+, המחשב בעל מפרט נחמד אבל הוא עושה לי כמה בעיות קטנות ואשמח לדעת אם אני צריך לשדרג חלקים בו כמו זיכרון או כל חלק אחר בכדי שיעבוד חלק ומהר!1.הוא עולה לאט ובכלל בעליה שלו לוקח זמן עד שאפשר להיכנס ליישומים(אחרי שנכנסנו למערכת הווינדוס), כמו תקוע כזה.2.אני לא יכול להפעיל הרבה יישומים במקביל לדוגמה דפדפן עם הרבה לשוניות(TAB) ו BITTORENT ביחד כי הוא נתקע בשלב כזה.חוץ מזה אני מרוצה ממנו מאוד ואשמח לדעת אם יש צורך לשדרג כמו שאמרתי חלקים בו בכדי שיעבוד חלק, מהר וללא תקיעות, אני מצרף קובץ TXT עם המפרט השלם שלו שהורדתי מתוכנת EVEREST, הקובץ: http://www.upf.co.il/file/900309205.html תודה מראש לכולם!

פורסם
היי חברים, ברשותי מחשב די חדש שנקנה לפני שנה+, המחשב בעל מפרט נחמד אבל הוא עושה לי כמה בעיות קטנות ואשמח לדעת אם אני צריך לשדרג חלקים בו כמו זיכרון או כל חלק אחר בכדי שיעבוד חלק ומהר!1.הוא עולה לאט ובכלל בעליה שלו לוקח זמן עד שאפשר להיכנס ליישומים(אחרי שנכנסנו למערכת הווינדוס), כמו תקוע כזה.2.אני לא יכול להפעיל הרבה יישומים במקביל לדוגמה דפדפן עם הרבה לשוניות(TAB) ו BITTORENT ביחד כי הוא נתקע בשלב כזה.חוץ מזה אני מרוצה ממנו מאוד ואשמח לדעת אם יש צורך לשדרג כמו שאמרתי חלקים בו בכדי שיעבוד חלק, מהר וללא תקיעות, אני מצרף קובץ TXT עם המפרט השלם שלו שהורדתי מתוכנת EVEREST, הקובץ: http://www.upf.co.il/file/900309205.html תודה מראש לכולם![

האם זה מחשב נייד ?? וכמה ראם יש לו??

פורסם
  • מחבר

כן זה מחשב נייד עם 4gb ram

כשאני מפעיל מספר תוכנות הוא אומר שאין מספיק זיכרון ורוצה שאני יסגור תוכניות

השימוש שלי במחשב הוא אינטרנט עם הרבה לשוניות וביטורנט לא משחקים או משהו ממש כבד

פורסם

כמה סלוטים לזכרון יש לך? כמה פנויים וכמה תפוסים?

פורסם

כמה זכרון וירטואלי מוגדר אצלך ?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע כמה סלוטים פנויים יש, זה בטח כתוב בקובץ שצירפתי.

הזכרון הוירטואלי היה מוגדר על אפס, כרגע שיניתי את ההגדרות שלו כך שינוהל על ידי המערכת, מצרף תמונה, מקווה שהם נכונות ומומלצות.

פורסם

הגדרת הוירטואלי תפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

לא צריך להוסיף RAM? קראתי שאם אוסיף RAM המחשב גם יהיה יותר מהיר כי יהיו לו יותר משאבים?

פורסם

תבדוק את המחשב יום-יומיים-שבוע ככה

אם אתה עדיין חושב שהוא צריך עוד ראם, תוסיף...

אבל תבדוק קודם כמה סלוטים יש לך פנוים.

פורסם
  • מחבר

חברים, המחשב נתקע בלי הפסקה, בעיקר שאני משתמש ב CHROME, ואי אפשר לעשות בו כלום עד שהוא משתחרר, אפשר לקבל פתרון, מישהו?

פורסם

flash plugin ?

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה מקור הבעיה בגלל זה אני שואל, התקנתי את ה FLASH מחדש..

פורסם

תבדוק שוב את הזיכרון הווירטואלי. אחרי שמשנים צריך ללחוץ על "קבע" ולא רק אישור. הרבה מתבלבלים..

ובלי קשר אם אתה משתמש באותם תוכנות כמו שהשתמשת כשהמחשב היה חדש. אז הוא לא צריך להיתקע. צריך לבדוק יותר לעומק מה הבעיה ומאיפה זליגת\זלילת הזיכרון. אין צורך ישר לקנות זיכרון אתה סתם תנקה את הבעיה מתחת לשטיח.

תבדוק במנהל המשימות איזה תוכנה משתמשת בהכי הרבה זיכרון.

פורסם
  • מחבר
תבדוק שוב את הזיכרון הווירטואלי. אחרי שמשנים צריך ללחוץ על "קבע" ולא רק אישור. הרבה מתבלבלים..

ובלי קשר אם אתה משתמש באותם תוכנות כמו שהשתמשת כשהמחשב היה חדש. אז הוא לא צריך להיתקע. צריך לבדוק יותר לעומק מה הבעיה ומאיפה זליגת\זלילת הזיכרון. אין צורך ישר לקנות זיכרון אתה סתם תנקה את הבעיה מתחת לשטיח.

תבדוק במנהל המשימות איזה תוכנה משתמשת בהכי הרבה זיכרון.

התוכנות שמתמשות בהכי הרבה זיכרון זה CHROME שפותח כל תהליך לפחות 40KB ו PMMUPDATE שמגיע אפילו ל 200KB זכרון

פורסם

היי יאיר,

לפי מה שראיתי ב קובץ LOG ששלחת זה שהדיסק הקשיח תקין וכנראה גם הזכרון. אבל יש לך מלא שגיאות מערכת שקשורים לעדכונים של מערכת ההפעלה הווינדוס.. . בנוסף יש לך כמה תוכנות ג'אנק שסתם מאטות את האינטרנט והמחשב.

תכנס להוספה הסרה ותתחיל להסיר כל מיני אנטי וירוסים כפולים ASK TOLLBAR וטולברים נוספים. תבצע איפוס לCHROME

נתחיל בזה.

תעדכן אותנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים