עבור לתוכן

התקנת מצלמת וויפי ללא שימוש בכבל רשת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

צריכה מאד את עזרתכם... הזמנתי מאיביי מצלמת וייפי שתשמש אותנו במוניטור לבת שלי.

זו המצלמה: http://www.ebay.com/itm/171357999997?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

עם המצלמה הגיעה חוברת הוראות עילגת (אנגלית מתורגמת מסינית...) ואני ממש לא מצליחה להבין מה אני צריכה לעשות כדי להצליח לראות באופן רציף את השידור דרך סמארטפון (אנדרואיד) או PC...

המצלמה מגיעה כשהיא אינה מוגדרת לרשת שלי, אז הייתי צריכה לשנות את החיבור האלחוטי שלי לחיבור אלחוטי כפי שהוא מופיע בהוראות, מה שאכן יצר חיבור ביני לבין המצלמה אבל כמובן מנותק מהאינטרנט...

בחוברת ההוראות העילגת, ההנחיה הראשונה היא לחבר את המצלמה לראוטר באמצעות כבל רשת אבל במצלמה הספציפית הזו אין חריץ לחיבור כבל רשת...

לאחר יצירת קשר עם המצלמה, ניסיתי להגדיר את כתובת הIP שלי בתוכנה שהתקנתי אבל זה לא עזר וקיבלתי הודעת שגיאה על השידור (ובכניסה שוב להגדרות ראיתי שהשינוי שהזנתי לא נשמר).

בקיצור, ממש אשמח לעזרתכם. מתוסכלת ומיואשת...

תודה,

אפרת

פורסם

אפשר לראות בטבאלת ARP או הקצאות DHCP של הנתב אז כתובת המצלמה קיבלה ולגשת אליה.

פורסם
  • מחבר

יבגני - תודה על התגובה.

האם תוכל לפרט את הצעדים, איך לבצע את מה שהצעת?

פורסם

תיכנסי לממשק של הנתב שלך ותחפשי שם את מה שכתבתי בתפריטים.

פורסם

לרוב, המצלמות הביתיות מגיעות עם דיסק שיש בו את כל התוכנות שעוזרות לקינפוג וכן את האפליקציות לסמארטפונים.

אם אין לך דיסק שכזה או שהספק לא נותן לך לינק לתוכנות הנדרשות, כנראה שתאלצי להיעזר במי שמבין בתחום שגם יגדיר לך את המצלמה וגם ימצא את האפליקציות המתאימות לסמארטפונים שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים