פורסם 2014 ביולי 1511 שנים קניתי לא מזמן דיסק קשיח של 3TB עבור המחשב הנייח שלייש לי לוח אם P5N-Dchipset nvidia nforce 750i sliwin 7 32bit ultimaitהמחשב נקנה בשנת 2008לאחר חיבור הדיסק הקשיח אל המחשבהמחשב מזהה את הדיסקאבל מראה שגודלו הוא בערך 760GB במקום 3TB (בערך 2.75TB)הדיסק הקשיח הוא של חברת [h=3]ST3000DM001 • Barracuda Desktop 6-Gb/s 3TB ... - Seagate[/h]אשמח לכל עזרה בנושאתודה מראשski_farm
פורסם 2014 ביולי 1511 שנים קליק ימני על מחשב שלי (MY PC)-> ניהול (MANAGE)--> תבחר ברשימה ניהול דיסקים (DISK MANAGEAMENT) ותראה אם יש לך שם שטח לא מוקצה ( unallocated )אם יש, קליק ימני עליו והגדר אמצעי אחסון חדש (NEW VOLUME) ואז NEXT NEXT - כדי ליצור עו מחיצה ליתרה שאתה לא רואה.או קליק ימני על המחיצה הקיימת (של ה 760GB) ו"הרחב אמצעי אחסון" כדי לחבר את ה 760GB + הלא מוקצה. נערך 2014 ביולי 1511 שנים על-ידי Teknik
פורסם 2014 ביולי 1511 שנים מחבר תחת ה Disk Managementמופיע רק 760GB שאותם ניתן לפרמט ולהפוך לפעילהדיסק מוגדר תחת GPT ועדיין ניתן לראות לפרמט ולעשות כל פעולה רק על 760GB
פורסם 2014 ביולי 1611 שנים מחבר ב BIOS הוא מזהה את הדיסק הקשיחורושם שהקיבולת שלו היא 3000GBרק במערכת הפעלה רשום שהוא מכיל 760GB בלבדעידכנתי את ה BIOS וזה לא פתר את הבעיהעידכנתי את ה IDE ATA/ATAPI CONTROLLER בעזרת update driver דרך ה Device Managementוזה לא פתר את הבעיהאשמח לעזרה בנושאתודה מראשski_farm
פורסם 2014 ביולי 1611 שנים עיין בדיון הזהhttp://www.tomshardware.com/answers/id-1991389/3tb-hdd-750gb.htmlיש למטה קישורים לסרטונים ביוטיוב שעזרו לפותח הדיון. (אני לא יכול לפתוח אותם בגלל חסימה)
פורסם 2014 ביולי 1611 שנים מחבר ניסיתי להתקין את ה Intel® Rapid Storage Technologyכמו בסירטונים אבל ההתקנה נכשלה בסיבהthis platform is not seported
פורסם 2014 ביולי 1611 שנים אז תחפש את הגרסא שמתאימה לך.אולי אתה מתקין גרסא 64 על 32? אולי הפוך? אולי גרסא שלא תומכת במערכת ההפעלה שלך?
פורסם 2014 ביולי 1611 שנים איזה חלונות ?הגדרת במקרה את הסאטא כ raid ? (זה מה שאינטל ממליצים גם שאין רייד.....) תעלה תמונה של ניהול הדיסקים.
פורסם 2014 ביולי 1711 שנים מחבר יש לי win 7 ultimaite 32 bitכאשר אני מגדיר בביוס את בדיסק הקשיח כ raid אז החלונות והביוס לא מזהים אותויש לי nvidia nforce serial ata controller ולא של אינטל עבור chip: 750sli
פורסם 2014 ביולי 1711 שנים אתר הלוח P5N-D של Asus:http://www.asus.com/Motherboards/P5ND/אם הביוס מזהה את הדיסק הקשיח בצורה נכונה אבל מערכת ההפעלה לא, אני מניח שמדובר בבעיית דרייבר. נסה להוריד את הדרייבר המעודכן ביותר עבור ערכת השבבים שלך מהאתר של nVIDIA:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us(אתה כנראה צריך את הדרייבר הזה, אבל למקרה שלא עדיף שתבחר בדיוק לפי החומרה ומערכת ההפעלה שלך בקישור הנ"ל).האתר של Asus קצת בעייתי ואני לא מצליח למצוא בו דרייברים מתאימים ללוח שלך, שכן הוא מפנה אותי לדרייברים של AMD משום מה.אגב, אתה יכול לנסות מערכת הפעלה live כלשהי (אני מניח שאחת המבוססת על Linux תתאים) ותראה האם הדיסק הקשיח מזוהה שם בצורה הנכונה. אם כן - אז בוודאות מדובר בבעיה בדרייבר במערכת ההפעלה שלך. מצד שני מדובר בערכת שבבים דיי ישנה, ואני לא בטוח שהיא תזוהה ע"י מערכת הפעלה live מודרנית.
פורסם 2014 ביולי 1711 שנים זהו, הסיבה שלא הצעתי להשתמש ב mini-XP היא שה XP היא מערכת הפעלה ישנה, ולא סביר שהיא תהיה מעודכנת עם הדרייבר האחרון עבור ערכת השבבים שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.