פורסם 2014 ביולי 2711 שנים מחבר קצת עדכונים, ספק כוח חיצוני (שנאי) הגיע, הוזמן פאנל אחורי שמותאם למארז וכמובן "אערוך" אותו בהתאם לצרכים שלי, הלוח הגיע ומשום מה מעוקב במכס (חסר חשבונית) אני כמובן אטפל בזה מחר/מחרתיים, אעדכן בקרוב.
פורסם 2014 ביולי 2911 שנים מחבר צריך להחזיק את זה ביד בשביל להבין תגודל של הדבר הזה בכל מקרה מחר מקווה לעשות מדידות וכו, אעלה תמונות של איך כל העסק נראה במארז.
פורסם 2014 באוגוסט 411 שנים מחבר האתר חזר ואיתו גם קצת עדכונים, הרכבתי את הזיכרון הWIFI והSSD שהגיעו, את החלק התחתון של המארז "הרגלית" ישנו חלק מתכת שבמקור משמש את הWIFI המקורי והוא מפריע ללוח האם ולכן הוא פורק (קצת חום והרבה דבק).אתם יכולם לראות את הלוח במארז, אני עדיין לא סגור המיקום שלו במארז עצמו, מחכה שיגיע הבפאנל האחורי של המארז עצמו.
פורסם 2014 באוגוסט 911 שנים מחבר קצת עדכונים, הפלטה האחורית עברה "ישור" קטן, לוח האם מוקם, תחילה מצאתי "רגליים" שיתיאמו בדיוק לגובה (לא יותר מדי לא פחות מדי), מיקמתי אותם על הלוח, לאחר מכן בתוך המארז, ולסיום קצת אפוקסי לקיבוע ומיקום סופי של המארז. אני עדיין שוקל אם לעשות חור בתחתית המארז למאוורר, קיים רווח קטן אבל עדיין אבצע בדיקות טמפ' וכו. בדרך אלי מחברים של USB/HDMI וגם של הספק כוח על מנת להאריך את הכל לפאנל האחורי.קצת תמונות
פורסם 2014 באוגוסט 2311 שנים מחבר הגיע הפאנל האחורי וגם הכבלים של אנטנת הWIFI\ כרגע הם מיועדים להיכנס בדיוק בחלק של האודיו בפאנל האחורי (שני החורים העגולים מצד ימין).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.