עבור לתוכן

Apple Mac Mini Thin Mini-ITX Project

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קצת עדכונים, ספק כוח חיצוני (שנאי) הגיע, הוזמן פאנל אחורי שמותאם למארז וכמובן "אערוך" אותו בהתאם לצרכים שלי, הלוח הגיע ומשום מה מעוקב במכס (חסר חשבונית) אני כמובן אטפל בזה מחר/מחרתיים, אעדכן בקרוב.

פורסם
  • מחבר

הלוח שוחרר מהמכס (ללא עלות או מסים כלשהם), קצת תמונות:xyxthumbs:

פורסם

איזה צעצוע מגניב :P

פורסם
  • מחבר

צריך להחזיק את זה ביד בשביל להבין תגודל של הדבר הזה בכל מקרה מחר מקווה לעשות מדידות וכו, אעלה תמונות של איך כל העסק נראה במארז.

פורסם

אפשר תמונה ליד לוח itx? נראה חמוד לאללה

תתחדש

פורסם

מתאר לעצמי.. ה usb נראה ענק על הלוח (יחסית כן..)

פורסם
  • מחבר

האתר חזר ואיתו גם קצת עדכונים, הרכבתי את הזיכרון הWIFI והSSD שהגיעו, את החלק התחתון של המארז "הרגלית" ישנו חלק מתכת שבמקור משמש את הWIFI המקורי והוא מפריע ללוח האם ולכן הוא פורק (קצת חום והרבה דבק).

אתם יכולם לראות את הלוח במארז, אני עדיין לא סגור המיקום שלו במארז עצמו, מחכה שיגיע הבפאנל האחורי של המארז עצמו.

פורסם
  • מחבר

קצת עדכונים, הפלטה האחורית עברה "ישור" קטן, לוח האם מוקם, תחילה מצאתי "רגליים" שיתיאמו בדיוק לגובה (לא יותר מדי לא פחות מדי), מיקמתי אותם על הלוח, לאחר מכן בתוך המארז, ולסיום קצת אפוקסי לקיבוע ומיקום סופי של המארז. אני עדיין שוקל אם לעשות חור בתחתית המארז למאוורר, קיים רווח קטן אבל עדיין אבצע בדיקות טמפ' וכו. בדרך אלי מחברים של USB/HDMI וגם של הספק כוח על מנת להאריך את הכל לפאנל האחורי.

קצת תמונות

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הגיע הפאנל האחורי וגם הכבלים של אנטנת הWIFI\ כרגע הם מיועדים להיכנס בדיוק בחלק של האודיו בפאנל האחורי (שני החורים העגולים מצד ימין).

פורסם

ואיפה ייצא האודיו?:rolleye0018:

פורסם
:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים