עבור לתוכן

הודעה לא נחמדה של מסך כחול

Featured Replies

פורסם

פתאום באמצע משחק ברשת, כשבWINDOWS עובד media player 9 עם dfx 6.1 plugin והMSN והanti virus פתוחים,

נתקע המשחק והצליל, והופיע מסך כחול עם ההודעה "driver irql_less or not equal" או משהו כזה...

זה פעם שניה שזה קורה אחרי שהחליפו לי לוח פעם אחת כי הוא פתאום שבק חיים.....זאת אומרת זה אותו לוח עכשיו רק חדש ...מלפני שלושה חודשים..ופעם ראשונה שזה קרה מאז היתה לפני איזה חודש וחצי בערך

האם אני צריך לדאוג? מה זה בכלל?

פורסם

תראה......

לא הבנתי בדיוק מה כתוב במסך הכחול שיצא לך...

בכל מקרה.....אם זה קרה לך פעם ראשונה ולא קרה שוב........אז כנראה סתם איזה באג.........

אבל תבדוק.....צנסה להריץ את המשחק באותם תנאים ותן פירוט טוב יותר לבעיה...בדרך כלל כתוב

STOP: 0c0000XXXX או משהו כזה......

עידו

פורסם

כלל המערכת באוברקלוק? תרגיע איתו קצת.

זכרונות בתזמונים נמוכים מדי (או במצבי Turbo שונים)? תרגיע גם איתם.

בעיית התחממות? צנן.

כונן קשיח אני משאיר כאופציה אחרונה לתופעה.

פורסם
  • מחבר

יש מצב ששוב הלוח \ ספק דפוק?

כבר החליפו לי את הלוח פעם אחת :\

דבר שני, אני לא עושה שום OC וגם אין בעיית התחממות...הטמפ' עומדות על אזור ה35 ללוח וה40 למעבד ::)

פורסם

לי הייתה הודעה כזאתי בדיוק וזה היה בעיה של כרטיסי זיכרון, החלפתי אותם שלוש פעמים!!!!! שלוש!!!!! אאאחחח כמה שאני סבלתי בגללם... בכל מקרה, יש לך עדיין אחריות על הכרטיס/י זיכרון? אם כן תילך להחליף אותם ומהר ותיראה שהבעיה הייתה עם הכרטיס/י זיכרון...

פורסם

אולי זה זכרון אבל לא בהכרח. אם היית מקבל שגיאה כזאת: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אז יש הרבה יותר סבירות לזכרון.

במקרה שלך (DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL) זה בדרך כלל קורה בגלל התקן/Driver דפוקים. נסה לנתק מן המחשב חלקים שאתה לא משתמש בהם או לחילופין כנס למנהל ההתקנים, בחר התקנים חשובים ובטל אותם (לחצן ימני -> בטל), ההתקן החשוד ביותר בעיני זה הכרטיס קול, נסה לבטל אותו. אם עלית על ההתקן הבעייתי אני ממליץ לחפש באינטרנט עבור Driver מעודכן ולשנותו על המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים