עבור לתוכן

אז מה בעצם אני צריך? התייעצות בנושא התקני קלט

Featured Replies

פורסם

שלום,

אשמח להיוועץ איתכם בנושא הבא.

אני נדרש להיות בקשר מקצועי יום יומי עם אדם מרוחק גיאוגרפית.

הצורך הבסיסי הוא להיות לקיים שיחות ווידאו תוך כדי העברה הדדית של תכנית כגון סקיצות, נוסחות מתמטיות וכיו"ב.

לשני הצדדים לפטופים ללא מסך מגע.

הפתרון שהוצע היה לרכוש התקן עבור כל אחד מאיתנו. התקן זה יחובר לכל אחד מהלפטופים.

הבעיה היא שלמרבה המבוכה אין לי מושג מה נדרש כאן ואם בכלל קיימים מוצרים העונים לדרישות.

מהן החלופות העומדות בפני? משטח אלקטרוני? עט אלקטרוני? טבלט? (מתחבר ללפטופ?!) התקן אחר?

ניסיתי לקרוא על הנושא ברשת ויצאתי מבולבל - עטים אלקטרונים, עטים אקטיביים, עטי Stylus, משטחי מגע..

בתודה מראש.

נערך על-ידי yoavb

פורסם

השאלה שלך לא ממש ברורה.

בשביל שיחות וידיאו והעבר נוסחאות מטמטיות לא צריך שום דבר מיוחד חוץ ממצלמה ומקלדת.

אם אתה מעוניין לצייר את הסקיצות ישירות לתוך תוכנה במחשב אז תקנה טאבלט (ולא מה שכולם קוראים לו טאבלט היום אלא משהו כזה).

פורסם

כמו שmulticore אמר:

לנוסחאות אפשר להשתמש בLyx/Mathtype. זה דורש קצת למידה ואולי זה לא מהיר כמו לכתוב ביד, אבל חוסך ציוד נוסף.

אם אתם רוצים לשתף תרשימים או כל דבר אחר שנכתב ביד, אפשר לקנות לוחות כתיבה אלקטרוניים (טאבלטים) כמו זה:

http://buyamerica.co.il/-wacom/242686--wacom-intuos-pen-small-tablet-ctl480.html

ולהשתמש באפשרות שיתוף המסך של Skype או תוכנות דומות.

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם,

אכן ניסוח השאלה שלי לא היה מוצלח.

הכוונה הייתה לנהל שיחת וידאו (למשל באמצעות סקייפ) כשבמהלכה נוכל להחליף חומר כגון סקיצות ונוסחאות בקלות ובאופן מיידי.

מובן שכתיבה ב Mathtype או Latex לא מתאימה לצורך זה.

נראה כי פתרון בדמות לוח כתיבה אלקטרוני עם אפשרות שיתוף המסך יענה על הצורך .

אני מבין שלמרות שמוצר זה נקרא טאבלט לא מדובר בטאבלט במובן המקובל. הבנתי נכון?

האם תוכלו להפנות אותי למוצרים מומלצים נוספים בקטגוריה זו (או להגדיר את שם הקטגוריה במדוייק)?

אני נמצא כרגע בארה"ב כך שכל מה שקיים באמזון בא מבחינתי בחשבון.

תודה,

יואב

פורסם

שניהם נקראים טאבלט, רק שהיום המוצר שנמצא אצל כולם בתודעה הוא לוח מגע ולא לוח כתיבה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים