עבור לתוכן

כמה שאלות קטנות...

Featured Replies

פורסם

אתה יכול לבקש מחנויות מחשבים, יש להם בדר"כ הרבה ספוגים כאלה שבאים מתוך קופסאות שלוחותאם וכו'.

או שתבקש בהום סנטר ספוג ביצים או משהו כזה.

• תגובות 30
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אמממ הספוגים של הלוחות אם הם דקים מדי ולא יעשו אפילו 8\1 מהאפקט שיעשו ספוגים תעשייתים... אבל אין לי שמץ מזה ספוג ביצים!

אני יבדוק את זה... תודה רבה לכם חב'רה!

רציתי לשאול עוד משהוא:

הסתכלתי בג'אב טק לגבי סליבים וראיתי שמה קטרים שונים (8\1, 4\1, 2\1....) איזה קוטר אני צריך בשביל IED מעוגל ובשביל כבלים של הספק כוח?

פורסם

ספוג ביצים זה הספוגים שיש על קירות של אולפני הקלטות ולפעמים מועדונים. חוסם הכל.

פורסם
  • מחבר

ווואי תודה גבר מצויין זה בדיוק מה שהתכוונתי אליו אני באמת יילך להום סנטר!! תודה אחים שלי עזרתם לי המון!!!

בקשר לפאן גארד ששאלתי מצאתי לעצמי תשובה כבר... ואני לא יפתח בשביל זה ת'ראד חדש אני שם פה לינק למדריך חמוד ופשוט להכנת פאן גארד (אפילו לא חובה דרמל...):

http://www.overclockers.com/tips1113/

פורסם
  • מחבר

אחי איפה זה אקסלנט!?!?!?

איך אני יכול לדעת אם יש לי ספק ישן אז כמה V יש לו (בדקתי לא רשום עליו יש רק את האופציה הזו של לשנות מ230 ל100 ומשו...)

אממ השאלה עם הסליבים \:

המאווררים ששמים מעל הגשר הצפוני, המעבד והכרטיס מסך. מה הכיוון תנועה של כל אחד מהם? (דחיפת אוויר למארז או הוצאת אוויר מהמארז?).

פורסם

אוקי אוקי אוקי.

נתחיל בזה שאם אתה רוצה להוסיף עוד כמה מילים, ואתה רשמת את ההודעה האחרונה.

אז משתמשים בכפתור העריכה ולא רושמים תגובה חדשה.

(קרא את חוקי הפורום בעיון).

עכשיו כך :

איפה זה אקסלנט? תלוי איפה אתה גר, אני מאמין שיש להם יותר מחנות אחת בארץ..

בקשר לספק, אתה מתכוון לוואט ולא לוולט!

אל תשנה את "כפתור הקסם" שמשנים מ 220V ל100V!

מכיוון שברגע שתדליק את המחשב הספק שלך ישרף, ואולי יגרום לעוד חלקים מהמחשב שלך למות יחד איתו !!

כמו שרשמתי, אתה מתכוון לוואט (W) ולא לוולט (V).

הוואט (W) שצריך להיות רשום על הספק שלך - זהו ההספק החשמלי המקסימלי שהספק שלך מסוגל לספק

לרכיבי החומרה שלך.

זה יכול לנוע כיום בין 300W~500W..

יכול להיות שזה גם יהיה פחות, אם יש לך ספק ישן, או יותר אם יש לך ספק חדיש..

בקשר לסליבים - לא נראה לי שתוכל לעגל כבל IDE עם סליב, למה?-

מכיוון שהחיבור של הכבל הזה הוא מאוד רחב, שים לב שזה מלבן רחב ודק כזה..

אז שום סליב לא יצליח להכנס לשם..

ולא נראה לי שכדאי לך איכשהו להוציא את החוטים ולהכניס..

אם אתה קונה סליבים, שאני מאמין שזה יהיה מחנות מחו"ל, כי לא מוכרים בארץ לפי מיטב זכרוני,

אז אני ממליץ לך לקנות גם כבלים מעוגלים לסידירום, להארד-דיסק ולפלופי.

לי עלו שלושת הכבלים האלה בגאב משהו כמו ~8$!

שבארץ כבל אחד כזה עולה משהו כמו 50~60 ש"ח!!

בקשר למאווררים על הרכיבים.

הם לא יכולים לדחוף / להוציא אוויר למארז / מהמארז,

מכיוון שהם מוחזקים על ההיט-סינקים, גופי הקירור.

בדרך כלל הם דוחפים אוויר להיט-סינק על מנת לזרז את הפעולה של מגע האוויר יחד עם צלעות הקירור,

וכך יותר חום יעבור לאוויר המארז מצלעות הקירור.

מקווה שעזרתי, רן. ;)

פורסם
  • מחבר

אחי לא הבנת אפילו שאלה אחת מכל השאלות שלי חחח...

1)בקשר לשאלה של אקסל-נט אני גר בנתניה....

2)בקשר לשאלה של הסליבים זה לא שאני רוצה לשים אותם ככה על האי די אי סתם... האי די אי שלי מעוגלים!!! (עיגלתי אותם כבר עכשיו אני רוצה בשבילהם סליבים). אז השאלה בקשר לקטרים עדיין עומדת בעינה.. ודרך אגב אני רוצה גם לדעת איזה קוטר אני צריך בשביל הכבלים של הספק... (שוב אני מזכיר שאני מדבר על המספרים האלו: 8\1 4\1 2\1).

3)בקשר לשאלה של הספק אני יודע את כל מה שרשמת רק התבלבלתי עם האות הבעיה זה שלא רשום כמה W בשום מקום... וזה ספק ישן אם אני לא טועה אבל אני עדיין חייב לדעת כמה W יש לו?

4)עכשיו בקשר למאוורים.... אחי אני לא פה מהיום אני יודע שכל מאוורר שנמצא על אחד מהרכיבים שהזכרתי הוא שלהם בלבד ומקרר אותם..

התכוונתי לזה שיש אנשים ששמים מאוורים על הדלתות שלהם בדיוק מעל הרכיבים הללו... השאלה שלי היא בעצם מה הכיוון של כל אחד מהמאווררים האלו (דוחף או מוציא אוויר לתוך המארז?).

תודה רבה לך אחי שענית על השאלות שלי בכל מקרה!

אני יחכה לתשובה ממכם [[:

פורסם

אוקי ככה :

1) לא הבנתי איפה לא עניתי פה? אני בקרה שאלתי איפה אתה גר.

חפש בדפי זהב אקסלנט בנתניה.

2) לא תוכל לשים סליבים גם על הכבלים המעגולים!

אמרתי לך, זה לא הקטע של החוטים שאתה מעגל אותם! אלה המלבן הדק והארוך הזה, הוא הבעיה שהסליב לא יכול להכנס!

בשביל הספק - 1/2 יהיה טוב למולקס הגדול הזה שמתחבר ללוח האם (עם המון חוטים כאלה), אבל תיהיה בעיה לחבר את הסליב,

תצטרך להלחים את החוטים החוצה מהספק, להכניס את הסליב ולהלחים בחזרה..

3) אני לא מבין למה אתה מאשים אותי בכך שאני לא עונה לך שאתה טועה בניסוח השאלה, איפה ההגיון שלך?

אם אתה רוצה לדעת מה ההספק שלו, צריך להיות רשום לך על הספק, אם לא רשום אני לא מכיר דרך לדעת..

4) שוב ניסוח השאלה שלך לא כראוי.

אני לא מגדת עתידות שאני אמור להבין לבד למה אתה מתכוון.

אתה רשמת לי : "המאווררים ששמים מעל הגשר הצפוני, המעבד והכרטיס מסך. מה הכיוון תנועה של כל אחד מהם? (דחיפת אוויר למארז או הוצאת אוויר מהמארז?)."

הגשר הצפוני, המעבד והשאר אלה רכיבים אלקטרונים, מעליהם נמצא גוף הקירור ועליו נמצא המאוורר.

אני אמור לדעת לבד שאתה מתכוון למאווררים שמול אותם רכיבים?

בדרך כלל אנשים ששמים ליד המעבד מאחורה, מאוורר שמוציא אוויר (מאחורי המארז).

ושמים מאוורר בדלת שיכניס אוויר, שאותו אוויר יזרק על המעבד, הגשר הצפוני ואולי גם קצת על כרטיס המסך שלך.

עכשיו עניתי לך על השאלות? :)

פורסם

בקשר לקטע עם המאווררים:

מאוורר זה רכיב שהכנפיים שלו מסתובבות לכיוון מסויים (בדר"כ ימינה) וע"י זוויות הכנפיים הוא דוחף אוויר.

כיוון הדחיפה של כל מאוורר ניתן לשינוי באופן פשוט מאוד - הופכים את המאוורר.

אם אתה רוצה לדעת לאן האוויר נדחף אז יש כמה שיטות:

1. פשוט להרגיש עם היד לאן האוויר עף.

2. על חלק מהמאווררים יש 2 חצים שמראים לאיזה כיוון הכנפיים מסתובבות ולאן האוויר נדחף.

3. לכל המאווררים יש צד חשוף וצד עם מן 4 או 3 זרועות שמחברות את המסגרת למנוע עליו יושבות הכנפיים.

האוויר נדחף לצד עם הזרועות.

פורסם
  • מחבר

אין על מה להתעצבן אחי...

אממ כן ענית לי על רובם

פשוט לא הבנתי מה זה ה"מלבן".. עכשעיו הבנתי שהתתכוונת לקונקטור עצמו לא הכל.... אמממ אתה בטוח שהסליבים הם לא פתוחים ופשוט סוגרים אותם עם אזיקונים?... כי יש לי סליבים כאלה פשוט הם לא מיועדים בדיוק להיות סליבים בשביל זה (זה משהוא שקניתי מאיקאה כדי לעטוף את הכבלים שיוצאים לך ממקום כלשהוא כדי שלא יווצר בלאגן...)?

ותודה רבה לכולכם שממשיכים לעזור!!!!

פורסם

לא התעצבנתי, אני מצטער אם קיבלת זאת ברוח כזו,

אך לא ניסחת נכון את שאלותיך.

כן התכוונתי לקונקטור עצמו.

הסליבים לא פתוחים, הם עגולים כאלה, ושום סליב שאני מכיר לא יצליח להכנס לקונקטור האלה..

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה אחי ומצטער על הניסוח [:

פורסם

אין צורך להצטער על כך,

רק להבא כדי למנוע אי נעימות - נסח את עצמך בצורה טיפה יותר ברורה.

ובבקשה! ;)

פורסם

רן יא טמבל

זה בכלל לא אקסלנט

זה שזה ליד לא אומר כלום

זאת חנות אחרת בכלל

:P :-X

ואל תתחיל להפיץ את זה ברבים זה לא רעיון טוב בכלל.

אני רואה כבר איך מיליוני מודרים מנקים את המקום לנו לא נשאר כלום

השומר מוחלף ונסגר העסק כי בלילה פתאום נלעמו 4 טון ספקים

(השתי שורות האחרנות זה בצחוק כן? :D)

חוץ מזה המקום מלא HS משובחים וחדשים

רק חבל שאין שם שום דבר יותר מתקדם מפנטיום 2

פורסם
  • מחבר

שווא HS?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים