עבור לתוכן

רוצה לקנות כרטיס מסך חדש SAPPHIRE VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC

Featured Replies

פורסם
אבי, נראה לי שאתה מתבלבל.

גם אני הזמנתי את הכרטיס הזה ובדקתי כיצד לחבר אותו. הוא לא דורש 2 חיבורים של 8 פינים, אלא אחד של 8 ואחד של 6:

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2024&psn=&lid=1&leg=0#

דווקא לפי התמונה מהקישור הוא זקוק ל 8+8:

11221-02_R9_280X_VaporX_3GBGDDR5_DP_HDMI_2DVI_PCIE_C05_635161496610674597_600_600.jpg

פורסם
דווקא לפי התמונה מהקישור הוא זקוק ל 8+8:

נכון, אבל זו לא השאלה כרגע. כרגע מה שמעניין זה האם החיבורים שיש לו בספק (6+8) מתפצלים איפה שהוא באמצע או שכל אחד הוא כבל נפרד כל הדרך עד לספק.

דניאל הכוונה ל 6+8 פין. צלם אותם לכל האורך מהתקע שמתחבר לכרטיס ועד למקום בו הם נכנסים לספק (הקופסה הזו עם המאוורר).

פורסם
  • מחבר

היי אני ישלח לך את התמונה מחר בבוקר כרגע אני לא יכול.

פורסם
  • מחבר

התמונות

פורסם

צריך שתכבה את המחשב ותכבה את הספק (עם הכפתור הקטן שנמצא מאחורי המחשב ותמתין דקה, תגזור את האזיקון (בזהירות) ותוציא את הכבל של הכרטיס מסך מהתקע שלו ותצלם אותו כשהוא פרוס ישר על השולחן או משהו כזה, אני צריך לראות אותו לכל האורך מהתקע שמתחבר לכרטיס מסך ועד הסוף של החוט כשהוא נכנס לספק, קו ישר של חוט.

אם יש עוד כבל שנראה כמוהו (עם מדבקה pci express) אז לצלם את שניהם באותה התמונה.

זו הדרך היחידה כי בתמונות האלה אני לא יכול לראות מה שצריך.

פורסם

לפי התמונה הזו רואים שיש לו כבל אחד שמתפצל עם גישור ל6 פין ול8 פין(6+2).

הכרטיס הזה אמור לקבל כ250W לפי מה שזכור לי, 75W הוא מקבל מחריץ הPCI-E וצריך להשלים לו עוד כ-175W.

כבל 8 פין יכול לספק בין 150-200W כך שאני מאמין שזה בסדר, מה שכן, אם לכרטיס יש שני חיבורי 8 פין, צריך לחבר מתאם מתאם מ6 פין ל8 פין.

אני הייתי מחבר מהספק את חיבור ה-8 פין ואם יש אפשרות משיג מעביר ממולקס ל-8 פין כדי ללכת על בטוח, אבל כמו שרשמתי כבל בודד לדעתי אמור להיות בסדר עם הגישור.

[ATTACH]6321[/ATTACH]

פורסם

זה יפה לתת לנו לגרד ת'ראש 3 עמודים?! :)

קראת מה בינארי רשם על המתאם? צירפתי קישור לשרשור בעמוד הראשון.

פורסם

רק לא מזמן ראיתי את הדיון, אם הצלחתי לחפש תמונה ולמצוא דרך הטלפון המעפן שלי זתומרת שאם גירדת את הראש גירדת סתם (-:

בקשר למתאם אני גם נגד שימוש בהם בכרטיסי מסך, העניין פה הוא שצריך השלמה, ה-8 פין יספק 150W כך שלקחת עוד כ25W משני מתאמי מולקס זה בקטנה.

פורסם

יש מבין, תודה על המידע :xyxthumbs:

דניאל אין צורך בתמונות עידן פתר לך (ולי) את השאלה. אתה יכול להשתמש בכרטיס הנ"ל עם הספק שלך רק תשתמש במתאם 2Xmolex to 8pin pci e (מצרף תמונה)

והכל טוב.

פורסם
  • מחבר

סבבה ממש תודה על העזרה אבי ועידן וכול מי שעזר תודה רבה :)))))))))):yelclap::yelclap::yelclap::yelclap:

פורסם
  • מחבר

ראיתי שיש גם את הכרטיס מסך[h=1]Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP OC 3GB מה יותר טוב ויותר עדיף:Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP OC 3GB או Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB[/h]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים