עבור לתוכן

מה עדיף gtx 750 או gtx 750 Ti לגיימינג

Featured Replies

פורסם

בדקתי בפורום קודם והכרטיסים האלו מתאימים לי לכן אני רוצה לדעת מה עדיף מבחינת מחיר איכות אורך חיים וכאלה.. עיקר המטרה שלי זה להיות מסוגל לשחק באיכות טובה יותר על fps גבוה כרגע אין לי כרטיס מסך. תודה לעוזרים

פורסם

GTX750TI

אגב, הכרטיס הזה לא נותן תמורה טובה לגימינג הוא מיעוד יותר לאנשים שרוצים כרטיס מסך מאוד חיסכוני או PSU שמגביל אותם

פורסם
  • מחבר

והgtx 750 כן נותן תמורה טובה לגיימינג?? (לזכור שכרגע אין לי כרטיס מסך בכלל) ורגע אז יש הצעות אחרות ישלי לי ספק כח של 300w ואני לא רוצה להחליף אותו כרטיסים אחרים שמתאימים?

נערך על-ידי itay e

פורסם
  • מחבר

אם אני אחליף ספק ל600w או 550w יש כרטיסי מסך שיחד עם הספק יעלו גג 2000 שקל מה עדיף מבחינת מחיר ושימוש (מתכוון לספק) מבחינת מפרט דמינו שהכל מתאים.. יש הצעות?? תודה

פורסם

איזה ספק יש לך?

עם 750TI לדעתי גם ספק 450W-500W יספיק, הוא בקושי צורך חשמל.

פורסם

בוודאי שבסכום כזה אתה יכול לרכוש את שניהם אבל איזה בדיוק, צריך לדעת מה המפרט המדויק שיקבל אותם.

לדוג':

ספק טוב יעלה 400 (ואני חורג)

כרטיס חזק יחסית יעלה 1500 (וגם פה אני חורג)

זה ישתנה כלפי מטה בהתאם למפרט.

פורסם
  • מחבר

מפרט:

מעבד - QuadCore Intel Core i5-3470, 3400 MHz

ראמ - 8 GB Ram

לוח אם - HP Compaq Elite 8300 MT זה הדגם של המחשב גם

כרטיס מסך נוכחי - (non (on-board

שימוש - hardcore gaming

תקציב - 2000 לכרטיס וספק.

ספק כוח - כרגע 330W רוצה לשדרג ל600W

windows 7 professional 64 bit

נערך על-ידי itay e

פורסם

תוכל למצוא R9 290 או R9 280X יד שנייה באיזור 700-1300 ש"ח.

ספק 600W טוב יעלה 350 ש"ח ככה (S12-II)

פורסם

תמשיך את הדיון הקודם... יש לך ספק שהוא לא בסטנדרט ATX (זה הספקים שנמכרים בחנויות) ככה שאנשים שמגיבים לך בדיון לא יודעים את זה ומצעים לך ספקים ATX

שלא יתאים פיזית למארז וגם לא ללוח האם

פורסם

הכי הרבה שאתה יכול לעשות זה ללכת לחנות שמבינה כמו TMS ולבקש מהם עזרה ולראות אם יש אכישהו אפשרות לחבר ספק אחר...

כרגע אין לך ברירה אלא ללכת על 750TI...

פורסם
  • מחבר

ערכתי את הפוסט האחרון נא להסתכל למעלה לגבי המפרט. יש לי מתאמים לכרטיס מסך אז לגבי זה תציעו הכל ואני אבדוק אצלי עם אבא שלי מה מתאים ומה לא. לגבי יד שניה מעדיף שלא אבל אם עדיף מאוד אז סבבה אבל רק אם זה באיכות טובה מספיק ולא הרוס תודה לכולם אני מחפש שידרוג רציני לכן אני משקיע הרב כסף נא לתת רק כרטיסים טובים מאוד

נערך על-ידי itay e

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים