עבור לתוכן

שאלה לגביי דרייברים ב win 7

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני רוצה לקנות לפטופ חדש, כשהייתי בחנות מחשבים אמרו לי שלא כדאי/אפשרי להתקין עליו win 7 בגלל שיש עכשיו בעיה עם הוינדוס הזה עם דרייברים של חומרה חדשה שיוצאת בזמן האחרון ואמרו לי לקחת את וינדוס 8 במקום. מזה אומר שאין בו דרייברים של חומרה חדשה? האם זה נכון? ואם כך מיקרוסופט מאלצים אותי לקחת את הוינדוס 8 והוא פחות מועדף עלי.. מה עושים?

פורסם

למה שלא תבדוק לבד במקום להסתמך על דעה של מוכר בחנות? המפרט חומרה של המחשבים האלו הוא לא סוד מדינה.

נערך על-ידי multicore

פורסם
  • מחבר
למה שלא תבדוק לבד במקום להסתמך על דעה של מוכר בחנות? המפרט חומרה של המחשבים האחו הוא לא סוד מדינה.

סבבה אני אבדוק בלי שום קשר, אבל בגדול זה נכון? יש משהו בדבריו?

פורסם

תשובה קצרה: לרוב - לא. לפעמים - כן.

תשובה יותר מפורטת:

לרוב החומרה בימינו אפשר למצוא דרייברים גם לWindows 7. לדברים ספציפיים עשויה להיות בעיה, במקרה שמדובר במשהו מאוד ייחודי של יצרן המחשב, שהחליט מסיבות כלשהן לתמוך רק במערכת הפעלה מסוימת.

אותו דבר, רק הפוך, יכול לקרות כשמנסים להתקין Windows 8 על מערכת ישנה יותר שבמקור יצאה עם 7 או ויסטה.

בכל מקרה, מדובר ביוצא מן הכלל ולרוב בדברים שוליים שלא ממש חשובים לעבודה תקינה של המחשב.

פורסם

גם אם לא קיימים דרייברים בעמוד המוצר, אפשר יהיה למצוא אותם לרכיב המסויים במקום אחר.

זה מחזיר אותי חזרה ל 2007 כאשר כולם רצו להתקין XP במקום ויסטה במחשבים ניידים חדשים. :)

פורסם

יש תקליטור DVD בתחולה של 3,3 ג"ב תחת השם

Driver Pack Solution

והוא מכיל את רוב הדרייברים הנדרשים למחשב רגיל

פורסם
  • מחבר
^ איך זה עונה על השאלה שלו?

סליחה לא הבנתי, מה זה בדיוק?

פורסם

אוסף ענקי של דרייברים לא עדכניים שמסתובב כtorrent. צריך להיות ממש clueless בתחום המחשבים כדי להתייחס לזה ברצינות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים