פורסם 2014 ביולי 1011 שנים שלום שוב,יש לי שני מחשבים ניידים,המחשב הראשוןcompaq presario CQ62הרעיש מאוד. אתמול ריססתי אוויר דחוס לפתחים (גם הצדדי וגם התחתי), ומאז, כניראה המאווררים הפסיקו לעבוד. כבר שאני מנסה להעלות אותו הביוס ממליץ שלא ומראה בעיה במאווררים, וגם אם אני מעלה את הווינדוס, הוא נכבה אחרי כמה דקות.עשיתי משהו דומה עם המחשב השני dell vostero 3550וגם הוא נהיה מאוד שקט ואחרי זמן מה שהמחשב עובד הוא מראה את הטמפ בתמונה[ATTACH=CONFIG]6305[/ATTACH]גם במחשב הראשון, המצב נראה אותו דבר, אבל לא נתתי לי זמן להתחמםאני לא יודע אם בדל המאווררים הפסיקו לעבוד, אם כי הוא ממש שקטאיך אפשר לטפל בזה?בנוסף, לגיטימי לעבוד על הדל כשהוא בטמפ הזו?עצתכם?תודה רבה
פורסם 2014 ביולי 1011 שנים זאת טמפ' תקינה לחלוטין . בדוק במאמץ לראות אם המאוורר נכנס לפעולה.לגבי הקומפאק, דחפת את כל האבק לגוש אחד גדול שסתם את המאוורר . אפשר לפתוח ולפרק ולנקות או לנסות לרסס עוד המון עם לחץ אוויר בתקווה שיתפורר ויצא החוצה .דגש על ריסוס מלמטה אשר יוציא את הגוש ממיסב המאוורר לפתח היציאה .
פורסם 2014 ביולי 1011 שנים מחבר לפרק את הקומפקט נראה כמו סיפור מההפטרה (הנדסת אנוש טיפשית), אז ריססתי כמו שאמרת, והכנסתי מחט לחריץ כדי לסובב קצת את המאוורר.בנתיים המאוורר חזר לעבוד, ועושה רושם שהוא ממשיך להרעיש. בהזדמנות אחרת אני אנסה לנקות את המאוורר מבפנים.תודה!
פורסם 2014 ביולי 1011 שנים רעש טרטור אינו נפתר ע"י ניקוי אלא ע"י החלפה ( או שיפוץ יסודי בידיים מיומנות )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.