פורסם 2014 ביולי 911 שנים יש לי את הכרטיס הנ"ל.אני מעוניין לשדרג אותו שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה+ אני לא סגור כמה כדאי להשקיעהמחשב שלי מכיל מעבד I5 750, 8GB זיכרון מסך DELL U2312HM וכו' אפשר להגיד שאני גיימר בדימוס שרוצה קצת לחזור ולשחקבנוסף צריך שיהיה לכרטיס (אם כי אני בטוח שזה כבר סטנדרט) כניסת HDMI וכניסת DVI ושיתמוך בריבוי מסכים.
פורסם 2014 ביולי 911 שנים מחבר ספק כוח 600 W של טרמלטייקכמו שאמרתי אני לא יודע כמה כדאי להשקיע, אני מחפש משהו שייתן את היחס ביצועים/כסף הכי טוב.לא בא לי להשתגע אבל גם לא בא לי משהו שלא יספק את הסחורה.
פורסם 2014 ביולי 911 שנים בעקרון נקודת שדרוג גבוהה מאוד תמצא כבר ב-750 שקלים:http://www.tms.co.il/product/13483זה כח גבוה פי כמה משל HD5750. אמנם, שים לב שמדובר בחצי ממחיר 280X רגיל, אבל אחד בעל אחריות קצרה יותר שנפתח ושומש.אם תרצה חדש לחלוטין, תוכל להסתפק גם ב-HD 7870 XT שחלש מעט ממנוhttp://www.tms.co.il/product/12311
פורסם 2014 ביולי 1011 שנים מחבר קניתי את הrx280כשאני בא להתקין אותו שמתי לב שיש לו שני שקעים של 8 פינים, התקעים היחידים שודמים לזה שיש לי בספק הם 6 פינים לpci e מה אני אמור לעשות? אגב צריך לחבר את שניהם?
פורסם 2014 ביולי 1011 שנים אני הייתי ממליץ לך להחליף ספק אבל כאן המומחים האחרים יכנסו לעניין ...בכל מצב אתה צריך מתאם של 6 פינים ל 8 ( מה שבדרך כלל מגיע באריזה של ספקים איכותיים יותר ) נערך 2014 ביולי 1011 שנים על-ידי guylederer0
פורסם 2014 ביולי 1011 שנים פותח הדיון, יש הבדל בין ספק 600W של טרמלטייק לבין 550W ומזה חששתי. דגמי ה-600 וצפונה מכך מכילים חיבורים נכונים וכמות הספק גבוהה משמעותית מזאת בדגמים הזולים והפשוטים של 550 ודרומית לכך. נו נו, תאלץ להשיג מתאמים ולקוות שהכל יעבוד כשורה.
פורסם 2014 ביולי 1011 שנים מחבר כן... הייתי בטוח שיש לי 600 זכרתי לא נכון, לא נוראאם לא יעבוד נקנה ספק חדש. למחברי ה6 פינים אצלי אין חלק שמתפרקמה לעשות? יש לי ליד הבית אייבורי וksp בksp לא מצאתי את החיבור שצריך
פורסם 2014 ביולי 1011 שנים מחבר השגתי מתאמים וחיברתי את הכרטיס, עושה רושם שהכל עובד קשורה, הרצתי 3DMARK (החינמי) בדיקה שלמה ובדיקה BURN IN PRESET 1080 בFURMARK והמערכת לא הראתה סימנים של מצוקה. תודה רבה לעוזרים בדיון
פורסם 2014 ביולי 1011 שנים השגתי מתאמים וחיברתי את הכרטיס, עושה רושם שהכל עובד קשורה, הרצתי 3DMARK (החינמי) בדיקה שלמה ובדיקה BURN IN PRESET 1080 בFURMARK והמערכת לא הראתה סימנים של מצוקה.תודה רבה לעוזרים בדיון שמח שעובד לך ובכל זאת הייתי ממליץ לך לשקול החלפת ספק בהזדמנות הראשונה אני גם ממליץ לא להשתמש בכלל בתוכנת FURMARK שכן ידוע שהיא שורפת כרטיסים ובמקרה שלך הסיכוי שהספק ישרף לפני הכרטיס הוא גדול ... ממליץ לעשות בדיקת מאמץ ע״י משחק מאמץ ( metro/bf4 ) או OCCT תתחדש!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.