עבור לתוכן

אני חושב שיש ליבעיה בכרטיס מסך!! עזרה!

Featured Replies

פורסם

הבעיה:

כשאני מפעיל את המחשב אני מגיע למסך של הלוגו של XP PRO עם הפס שמתמלה מצד לצד ואז בשלב הזה אני נתקע!! המחשב לא מצליח לעבור לשלב הבא! כלומר לעבור ל D esktopהמסך נהיה שחור וכביכול נכבה ונדלק לסירוגין ולא מתקדם!!

מה לא ניסיתי להפעיל במצב בטוח!! להפעיל עם boot של נורטון!

שום דבר לא עזר!! הבעיה חוזרת על עצמה!!

לפעמים אחרי שאני עוזב את המחשב במנוחה זמן מה(שעה) ואני עושה נסיון אחר כך המערכת עולה אבל רק לפעם אחת כמובן!!

אני רק רוצה לציין שכאשר אני מדליק את המחשב מופיעים הרבה מישבצות מלבניות כאלו קטנות ציבעוניות!! על המסך מה שלא היה אף פעם!!

אני רוצה לציין עוד מספר דברים!!!

להערכתי כרטיס המסך מתחמם!! כאשר אני מכבה את המחשב ומצמיד אליו מאורר למשך 15 שעה ומדילק מחדש הכל עובד מצויין!!

לא מופיעים המלבנים הצבעויים על המסך!

אבל מה שמוזר הוא שגם שאני מכבה אותו אחרי דקה בדיוק הוא כבר לא ידלק שוב ויחזור על עצמו התהליך שפירטתי למעלה!!

האם זה סימן שזה באמת בעיה של חום!!!(תוך דקה החום משפיע?)

האם זה באמת בעיה של חום לדעתכם??

אם אני יקנה מאורר חדש ל כרטיס מסך זה יכול לפתור את הבעיה??

תודה מראש לעוזרים!!!

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך? המאוורר שעליו עובד?

פורסם

תחליף כ.מסך תראה עם זה פותר את הבעייה. תנסה לבודד את הבעייה.

פורסם
  • מחבר

כרטיס המסך שברשותי הוא:

Nvidai Gforce 4 Ti 4200 של חברת ASUS

128 מגה!

המאורר שעליו עובד !!

עשיתי בדיקה אם כרטיס מסך אחר שהרכבתי וזה עבד מצויין!

את הכרטיס שלי הרכבתי במחשב השני אבל בפעמים שהדלקתי וכיביתי זה לא עשה שם בעיות!!

שוב האם אתם חושבים שזה בעית חימום? או אולי משהו נדפק בכרטיס!!

שוב תודה

פורסם

4200 וכל כך מתחמם???? מוזר... לי יש רדאון 9700 ולא מתחמם עד כדי כך... אם זאת בעית חימום אז יש לי בשבילך שת'ה הצעות:

1, אתה יכול להוסיף שת'ה מאווררים שיוציאו אוויר בחלק האחורי של המארז שלך בשביל שהכרטיס שלך יתקרר קצת יותר

2, אתה יכול להכניס מאוורר של 80 מ"מ או אפילו 120 מ"מ (כי הכרטיס שלך מתחמם מאוד לפי מה שארתה אומר) אל תוך המארז שלך, ותשים אותו בצורה כזאתי שהוא יהיה מול הכרטיס, קפיש?

ואם זה בעיה בכרטיס אז... ת'יכול להגיד קדיש על הכרטיס שלך וליזרוק אותו לפח זבל (אלא אם כן יש לך עליו אחריות) וליקנות אחד חדש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים