עבור לתוכן

התייעצות בנוגע לרכישת מחשב חדש עד 2K

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים בפייסבוק. לא מעבר, דברים שנייחים עם כרטיסים מובנים עשו לפני 7 שנים.

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל

שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)

גודל, כרגע יש 15.6 שנהרס באספקט 16:10. כל דבר שירגיש גדול מזה באספקט 16:9. אין חשיבות לרזולוציה גבוהה מHDR

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?

אין

* משקל רצוי?

זה מחשב שלא יהיה נייד הרבה, שיהיה גם 2.5 קילוגרם

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)

לא, יהיה מחובר לחשמל לא מעט

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)

עדיפות לחיבור HDMI, לא חובה.

* Bluetooth?

לא

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)

שיהיה 2.5 סטנדרטי, אני מחליף ב-SSD בעת הרכישה כך שאין צורך לשים דגש על המחלקה הזאת

* כונן אופטי?

עדיף, ממש לא חובה

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?

לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?

לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

לא, העיקר שיהיה בנוי טוב

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)

יכולות קירור. המחשב יפעל בסביבה חמה למדה (טמפ' חדר של כ-28 מעלות). עדיפות לנייד שיודע להוציא מהר את החום החוצה.

מלצמת רשת קדמית - לא 300 קילו-פיקסל אלא משהו סביר.

אינטרנט אלחוטי - לא חובה, אם אין שיהיה ממשק Mini PCIE תואם לכרטיס שיש לי.

התקציב הוא עד 2000 שקלים. אפשר לחרוג ל-2100 אם יש איזו פנינה. אם יש משהו שעונה על הדרישות בפחות - אדרבה.

תודה

נערך על-ידי djelectric

פורסם

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24116

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23003

אם אתה יכול להסתדר עם אחריות לשנה אז סבבה, אמליץ בכל זאת במהלך שנת האחריות הראשונה לבדוק מבחינה כספית אפשרות לשדרוג אחריות ל-3 שנים בתוספת תשלום. אבל זה תלוי בך.

מבחינת SSD, אתה יכול להחליף את הצורב בכונן SSD כך שיהיו במחשב 2 כוננים קשיחים ואת הצורב לשים במארז חיצוני USB לשימוש (פעם ב...) - ראה מדריך בסטיקי.

ב-E530 (אני חושב שגם ב-E530C ) יש חיבור לכונן MSATA SSD.

ב-450 אמור להיות גם, אבל ראיתי שזה משתנה בתתי דגמים שונים, בכל מקרה לאחר הרכישה תוכל לפתוח ולראות בעצמך אם יש או אין. אם יש הרווחת.

ואז תוכל לשים בכל אחד מהמחשבים כונן SSD במקביל לכונן הקיים בלי הצורך לוותר על הצורב ולהוציאו.

פורסם
  • מחבר

המחשב מיועד לאמא שלי, והיא לא זקוקה כלל לשטח שימוש, לכן אין לי מה להוציא אופטי כדי להחליף בכונן כשבשני היא לא תשתמש בכלל.

שאלה, איפה עומד מחשב דוגמת זה:

http://ksp.co.il/?select=.268..271..211.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23582&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

לעומת אלה שהצעת? אני רואה שההפרש במחיר לא קטן, והנייד הזה של לנובו מכיל 95% מהדרישות שלי.

האם עיקר ההפרש מתבטא במעבד? כי כפול-ליבה האסוול ב-2.4 גיגה-הרץ יעשה את העבודה בסדר גמור. או שאני מפספס משהו?

פורסם

איכות בנייה

מסך מט - יתרון לדעתי

רשת קווי

חיבור USB נוסף

מעבד

מבחינת "נראות/עיצוב" לדעתי ה-HP יהיה עדיף בשבילה, אם זה פרמטר בשיקול

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני מבין שהלנובו עדיף.

עכשיו מה מבחינת שדרוגיות ותחזוקה? כמה ישתף איתי פעולה הלנובו כארצה להכנס לקרביים שלו לצורך ניקוי ושדרוג בעוד כמה שנים?

פורסם

שיתוף פעולה מלא.

הפאנלים בתחתית המחשב נגישים ובקלות ניתנים לשדרוג/ניקוי מאוורר וחלקים.

יש הרבה סרטוני פירוק/שדרוג ביוטיוב - מוזמן לראות כמה שזה פשוט

נערך על-ידי Chevy

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים