פורסם 2014 ביולי 711 שנים הורדתי משחק ואני רוצה לשנות את הרזולוציה וזה לא מתאפשר לי .. הוא רושם לי "שצריך לגעת בהגדרות של הכרטיס שייתן אפשרות לגעת בהגדרות הרזלוציה / איכות התצוגה". עזרה בבקשה
פורסם 2014 ביולי 811 שנים מחבר הינה התמונה אחרי עדכון הדרייברים אין לי אפשרות לשנות את הרזולוציה.. עזרה משהוו?!?
פורסם 2014 ביולי 811 שנים או, שפשוט צריך להבין ש-GTA IV חוסם הגדרות גרפיות באופן מכוון ולא לעשות מזה דרמה. מה גם הוא לא מזהה כרטיסים גרפיים מהשני םהאחרונות בשל חוסר עדכון.פותח הדיון, אם אתה חושב שהכרטיס הגרפי שלך יצליח להתמודד עם GTA IV בהגדרות גבוהות (הוא לא), אתה מוזמן להוסיף לשיגור המשחק את הפקודה-norestrictions -nomemrestrict
פורסם 2014 ביולי 811 שנים חחח איך אתה מזהה שזה GTA 4?עדיין יש עם המשחק הזה בעיות??? מקווה שעם GTA 5 לא יהיה ככה...
פורסם 2014 ביולי 811 שנים מחבר יש לי דרייברים לעדכן אבל זה לא נותן הוא רושם שזה הועבר ואז הוא נותן דף הזוי שאין לי מושג מה עושים משם.
פורסם 2014 ביולי 811 שנים יש לי דרייברים לעדכן אבל זה לא נותן הוא רושם שזה הועבר ואז הוא נותן דף הזוי שאין לי מושג מה עושים משם.זה כי אתה מנסה לעדכן דרייבר לכרטיס של NVIDIA מאתר של אינטל. שוב, עדכון דרייברים לא יועיל לך במקרה הזה. המשחק הזה הפסיק לקבל עדכונים מהמפתחת שלו וממפתחות כרטיסי המסך עוד מזמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.