עבור לתוכן

שאלה//כרטיס מסך למשחקים כבדים

Featured Replies

פורסם

במקום 2000 מילים.

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה "זה לא אמור לעבוד ככה"???

פורסם
  • מחבר

טוב תקשיבו בבקשה אתם אומרים פה הרבה דברים שאני לא לגמרי מבין לכן ככה:

אני גורר את זה כמה ימים ואני מנסה להבין יש המלצות לגבי כרטיס המסך טווח המחירים הוא 1000-1500 שקלים (תספת של קצת כן) לגבי ספק כוח יהיה בין 500W-600W אוקי בבקשה תתנו כבר הצעות אם אפשר עם פירוט למה זה ולא אחר את כל המפרט כבר נתתי. המודל של המחשב שלי זה HP Compaq Elite 8300 MT וזה הלינק http://www8.hp.com/emea_middle_east/en/products/desktops/product-detail.html?oid=5232859#!tab%3Dfeatures אוקי יש הכל בבקשה כרטיס גיימינג שטוב למחשב שלי במחיר שכתבתי תודה לכולם ויום נעים

פורסם

כי הלוח הוא לא סטנרטי והחשמל שלו מיוחד לכן זה בעייתי.

הספק הוא לא בגודל סטנדרטי לכן כנראה שאחד רגיל לא בטוח ישב במקום.

בכל מקרה זה הלוח שלו נכון?

http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/905975740/Free-shipping-for-font-b-HP-b-font-Elite-font-b-8300-b-font-SFF-system.jpg

אם כן אין ספק מודלרי שיכול לעזור לו?

פורסם

הכרטיס הזה ממש לא מתאים לך, לא מתאים למארז ולא מתאים לספק.

תענה בבקשה על השאלה ששאלו אותך לגבי הלוח, פתח את המארז ובדוק אם הלוח זהה.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את השאלה מה לבדוק הכל מחובר אני לא הולך לפרק את כל המחשב בשביל זה נתתי את הקישור לאיזה מחשב יש לי אתם לא יכולים לבדוק שמה?? צריך גם את הסדרה אני אתן גם את זה מה צריך תגידו

פורסם

זה לא הלוח שלו. הלוח שלו זהה מבחינת המבנה ללוח של ה 8200 שרואים בתמונה שפרסמתי .

מה שביקשו ממך זה לפרק את הדלת של המארז.

יש בורג אחד שאמור להיפתח עם האצבעות ואז מושכים את הידית והמארז נפתח. אם הוא לא נפתח עם האצבעות ואין לך מברג טורקס בגודל המתאים אז אפשר עם מברג שטוח גדול.

יש דבר כזה "תקן". כאשר מוצרים עומדים ב"תקן" אתה יכול לדעת שיש תאימות.

הספק שלך, בניגוד לכל הספקים הרגילים שנמכרים בכל אחת מהחנויות במדינת ישראל אינו תואם לתקן שנקרא ATX מבחינת הכבל הראשי שמתחבר ללוח האם.

במקום מחבר של 20 ( פעם ) או 24 ( כיום) פינים , יש לו 2 מחברים אשר אחד בעל 6 פינים והשני מיוחד ובעל עוד כמה פינים ( ראה תמונה שצרפתי) .

בנוסף יש מחבר 4 פין רגיל למעבד.

מבחינת הגודל הוא דווקא בגודל רגיל , במידה ואתה יודע לבצע MOD לספקי כוח ( זאת אומרת להחליף את המחברים ע"י ביצוע הלחמות וחיווט מחדש ) ותסלח לי אבל יש לי הרגשה שאתה לא יודע , אז אתה יכול לרכוש ספק ATX ולהתאים אותו למחשב שלך. במידה ואינך יודע לבצע MOD שכזה , אין לך אפשרות לשים במחשב הזה ספק כח יותר חזק מאחר והמחשב הזה נמכר רק עם ספקי 300 וואט אז אין "after market" יותר חזק .

זה אומר שכרטיסי המסך היחידים שאתה יכול לשים במחשב הינם כרטיסי מסך שדורשים ספק של עד 300 וואט.

זה גם אומר שבספק שלך אין מחבר 6 פינים אשר מזין את כרטיסי המסך החזקים ואם איני טועה, אף אין לך מחבר molex 4 pin אשר אליו אתה יכול לחבר מתאם.

מחברי הSATA בעצם יוצאים מלוח האם והמחשב לרוב מגיע רק עם כבל אחד עליו יש 3 מחברים , שניים לפחות בשימוש ( dvdrw, hdd ) את הכבל לחיבור השני אתה יכול לרכוש כאן למשל או לחלופין לייצר עצמאית

אם אתה רוצה ללכת על בטוח, אתה צריך לרכוש כרטיס מסך אשר אינו דורש הזנת חמשל נוספת מעבר לזאת המסופקת לו ע"י ה pcie .

עד כמה שאני יודע ( ואני לא יודע , בשביל זה יש אחרים שעונים ) ה gtx 750 הינו הכרטיס הכי טוב שעונה להגדרה זאת .

כאמור, הומלץ לך עליו מספר פעמים עד עתה.

המחשב שלך לא בנוי לקבל כרטיס מסך חזק למשחקים כבדים . הוא מחשב משרדי בכל רמח אבריו . גם הגרסה שבאה עם i7-3770 באה עם אותו ספק .

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה אם אני יודע לבצע הלחמות הכוונה זה שאני אשנה את הכניסה של הספק כוח לכרטיס מסך לפי כמות החיבורים (הסבר למה הכוונה ומה משנים בבקשה)?? בכל מקרה תודה ויש הבדל בין gtx750ti לבין gtx750 אני מניח שיש הבדל מה הוא מבחינת מחיר איכות ושטויות כאלו (דברים שמשפיעים על איכות במשחק)

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים