עבור לתוכן

זה שיש לכם מהירות מסוימת זה לא אומר שזה מה שאתם מקבלים

Featured Replies

פורסם

הבעיה זה לא המהירות שיש לכם אצל הספק אלה האתרים שלא תומכים ולא מספקים מהירות גבהות אולי רק בהורדה וזה בעיה רצינית

ואין פתרון בשביל לדעת כמה אתם באמת מקבלים ותראו שהמהירות הגלישה שלכם הרבה יותר אטית וזה בגלל האתרים שלא משדרגים מהירות

כי זה יקר או שאין להם צורך ביותר ואתם סובלים בשביל זה יש תוכנה מעולה שמנתרת את הקו שלכם ומגלה לכם את האמת

אצלי יש 100Mbs אבל הממוצה שאני מקבל זה 5Mbs והכי הרבה ולא תמיד עד 10Mbs ממש עלוב מה אפשר לעשות בשביל לפתור את הבעיה

ואצל הספק הכול תקין אני מקבל אפילו קצת יותר ממה שיש לי אז הם טוענים שהבעיה היא לא אצלם אז אצל מי הבעיה

קישור להורדת התוכנה

http://www.softperfect.com/products/networx/

פורסם

לא הבנתי אם פתחת את הדיון כדי להמליץ על התוכנה או לשאול מה אפשר לעשות?

קצת סימני פיסוק היו מבהירים את העניין. קשה לקרוא משפט באורך של פסקה שלמה...

פורסם
  • מחבר

שהכתיבה בפורומים תחזור להיות נורמלית כמו שהיה לפני 3 חודשים אז השרות יראו יותר טוב היום הכול נהיה בלגן פעם עובד ופעם לא עובד

השרות יוצאות בסוף איך שבע להן בלי קשר להך שאתה רושם

פורסם

לע יודא אל איזה שרות עטה מדבר.....

אתה רוצה תשובה ברורה? תכתוב שאלה ברורה.

מה לעשות, זאת דרך התקשורת שלך עם הפורום. לא יבינו אותך, לא תקבל תשובה....

וזה שאתה שם את זה בחתימה לא הופך אותך ל"מגניב"....

יום טוב לך חביבי

פורסם

בהכל אשם הUPLOAD וחברות האינטרנט והתשתית ששולטות בו והופכות אותו למנגנון סחיטת כסף על שירותי תוכן עד כדי חנק מלאכותי שמעכב ומונע התפתחויות טבעיות ב10 שנים.

אשמה נוספת שייכת לכתבים שאוהבים לדבר על מהירות האינטרנט בארץ ולהביא כתבות שמתעלמות לגמרי מנושא הUPLOAD.

באותה המידה הם יכולים להביא כתבות על כך שנשיפת עשן הסיגריות אינו מסרטן, תוך כדי התעלמות מוחלטת מהשלכות שאיפת העשן.

או להביא כדוגמה מעשנת בת 100 שחיה בבריאות טובה יחסית כהוכחה לכך שמי שמדבר נגד העישון הם מאמיני קונספירציות מעטים שאינם מייצגים את טובת הכלל.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה הקשר של התגובות המבישות פה למה שרשמתי ואני טרול טרול גדול וגם גר בכפר חחחחחח אנשים פה נהיו הזויים ברמות

mmemorex התשובה שלך ממש מפגרת אתה מחליט דברים בלי לדעת עליי כלום וגם עונה כמו ילד לא לעניין

וגם לא אמרתי כלום על האתר הזה דיברתי באופן כללי אז אל תשימו לי מלים בפה שלא אמרתי תתבייש

זה שהספק שלך נותן לך 200Mbs יופי לך אבל אתה לא מבין כלום חוץ מלהגיד יש לי 200Mbs חחחח

תבדוק כמה אתה מקבל בגלישה באתרים לא באתר של הספק שלך ותבין

תתקין את התוכנה תגלוש באתרים ותראה כמה אתה מקבל ואז תבין

פורסם

המצב כל כך מגוכח ומושחת שבארה"ב מינו ליושב ראש הוועדה שאחראית על הרגולציה של חברות הכבלים והאינטרנט את מי שהיה במשך שנים הלוביסט!!!! שלהם בוושינגטון.

אדם שפעל בשם חברות התקשורת לחוקק חוקים שיאפשרו להם לעשות מה שבזין שלהם מבחינת הגבלות תעבורה.

שבוע אחר כך הסיפור ממשיך:

והם עשו גם עשו, וחנקו שירותים תוכן גדולים או כי הם התחרו בהם, או כי הם רצו תשלום נוסף על תעבורה חופשית לתכנים שלהם.

המצב כל כך מגוכח שYOUTUBE התחילה לצרף לסרטונים הודעות המביישות ומאשימות את ספקי האינטרנט בביצועים הגרועים של הזרמת הוידאו.

http://qz.com/230603/youtube-like-netflix-is-now-publicly-shaming-internet-providers-for-slow-video/

בארץ המצב גרוע לא פחות אך אמצעי התקשורת ועיתוני/אתרי החדשות שייכים לבעלי ההון שמחזיקים בחברות התקשורת ותשתיות האינטרנט.

ואלו מעסיקים כתבים ומפרסמים כתבות מגמתיות שמתעלמות לגמרי מנושא הUPLOAD, במטרה לעצב את תודעת הציבור לקבל את הסטטוס קוו מבלי שתהיה להם יכולת לייצר שינוי.

וכך גם נוצר המרחב הפוליטי בו הם יכולים לפעול ללא מפריע.

כמה עצוב שגם כתבים אשר ביכולתם לכתוב באופן חופשי על הנושא, בוחרים להעתיק ולהדביק את הכתבות המגמתיות, ומשתפים פעולה באופן פאסיבי עם אותה האג'נדה.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם
  • מחבר

+1

- - - תגובה אוחדה: - - -

הבעיה שהספקים בארץ נותנים לך מהירות גבוה 100Mbs אבל שאתה גולש באתרים אתה מקבל מהיריות נמכות

שאלתי את HOT על הבעיה והם אמרו כול עוד הבעיה לא אצלנו ואתה מקבל מה שאתה משלם

אין לנו שליטה על האתרים והמהירות שלהם וזה לא בעיה שלנו

הם צודקים או שלא מה אומר החוק בעניין

נערך על-ידי סוכריות MאנדM

פורסם

משרד התקשורת לא מתערב.

לחברות האינטרנט ותשתיות האינטרנט יש לוביסטים שפועלים לשכנע את משרד התקשורת ואת הציבור(דרך אמצעי התקשורת) שהאינטרנט שלנו מהיר וזול(בגלל הקפיצה ל12-20-30-50-100MBIT).

למי שמדבר על UPLOAD הם יטענו שDL זה מה שחשוב ל99.999% מהמשתמשים, ושאין צורך בUL גבוה.

ושמי שיש להם צורך בUL הם בעיקר עסקים שצריכים ויכולים לשלם על כך תוספת תשלום(יקרה ומגבילה לאללה).

בפועל מה שהם עושים הוא להגביל תחום ענק של פרודוקטיביות, לדכא ולחסום לגמרי טווח רחב של פוטנציאל לצמיחה, ולגבות מעסקים על תעבורה כאילו מדובר בחמצן לנשימה בעולם מת(פרי יצירתם).

אולי אם היתה תחרות אמיתית בתחום תשתיות החוץ כמו גם תשתיות הפנים, אז היינו רואים התקדמות משמעותית לאורך הזמן.

הבעיה שאין כמעט תחרות, ובעלי אותם תשתיות מחזיקים במגוון עסקים משלימים המבוססים על קונספט השליטה על הברז.

כשחברה המחזיקה בקווי תשתית לחו"ל, מחזיקה גם בקווי תשתית הפנים, ובחברות שירות תכנים ואיחסון אתרים, ובספקי אינטרנט שגובים מעסקים מחירים יקרים על קווים "עסקיים",

אז איך תהיה תחרות שתפתח את הלפיתה החונקת של התעבורה הדו כיוונית?

ואם התעבורה הדו כיוונית מוגבלת חזק על מנת למקסם את הרווח מקבוצה קטנה של עסקים וחברות החייבים ומוכנים לשלם מדרגות שונות של תוספות יוקר, איך תהיה זרימה חופשית של מידע ופרודוקטיביות במובן הרחב? איך תהיה צמיחה?

חברות האינטרנט והתשתית בארץ נכשלו בתפקידם לחבר את כל משתמשי האינטרנט(הפרטיים והעסקיים) לים הגדול.

a>

ובמקום זה יצרו מדבר בו הם מחזיקים במקור המים היחיד וגובים דמי כופר מהמוני צמאים.

a>

אך בגלל קמפיין שיווקי של קצבי DL מהירים ברמת תשתית הפנים בין הספק לצרכן, והשוואות טיפשיות של סטטיסטיקות חד מימדיות, הם יוצרים אשליה כאילו שוק האינטרנט בישראל מהיר ובריא.

ולא זה לא רק בעיה בישראל, זאת בעיה בהרבה מקומות בעולם המערבי שעדיין תקועים בתוך הדינאמיקה המחורבנת הזאת של שילוב בין מונו/דואו-פוליזם לשיטות תמחור שמגיעות מתחום משאבים חומריים(שאינם רלוונטים לתחום התקשורת) ואינטרסים של קבוצת השליטה השולטת גם על ענפים בתחומים הקפיים בעזרת אותו הקונספט.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

המהירות הנמוכה שאנחנו מקבלים לחו"ל היא לא בגלל הספקים (לא רק בגללם).

יש פה כבר עניין של החיבור הפיזי של ישראל להאבים המרכזיים של אירופה (איטליה אם אני לא טועה)

עובדה שבאתרים בארץ יש מהירות גבוהה.

נכון, יש אתרים בארץ שסובלים ממהירות נמוכה אבל יכול להיות שיש להם רוחב פס נמוך מידי והם לא משדרגים עדיין.

נכון, בטורנט כולם מקבלים מהירות מלאה (או קרוב למלאה) בגלל שטורנט היא טכנולוגיה שיודעת להתחבר למספר מקורות שונות ולהוריד מהם חלקים של הקובץ ביחד ואז לחבר. באתרי אינטרנט זה לא עובד ככה.

באתרים היותר גדולים והיותר עשירים (גוגל, פייסבוק וכו'...), ששם יש תעבורה של אלפים בכל שניה, הם יכולים להרשות לעצמם להקים שרתים קרובים פיזית להרבה מדינות ובכך לתת מענה לצריכה. (דרך אגב בגלל זה ביוטיוב טעינה של סרט שהוא יחסית חדש באתר ובלי הרבה צפיות תקח יותר זמן מאשר סרטון שצפו בו מליונים, זה חלק מאלגוריתם השכפול של יוטיוב/גוגל)

פורסם

בסופו של דבר למי שחשוב שיקח ספק שידוע כמהיר, אני כרגע עם ספק של הוט שידוע כאיטי על 100MB ועדיין אני לא מרגיש צורך לשלם עוד 40 שח לספר אחר

כשאני מקבל אותו חינם..

פורסם
  • מחבר

זה לא שהספקים אטיים עם אתה מקבל את מה שאתה משלם זה בסדר זה האתרים לא משתלם להם לשדרג כי זה יקר והם לא מרווחים כי הם חינם ברגעה שאתרים יגבו כסף פר חודש אז רוב האתרים

שלא מתקדמים במהירות ובתוכן יעלמו ורק אתרים טובים ישארו ולא תהייה לנו בררה ונצטרך לשלם להם עם אנחנו רוצים אתרים איכותיים

אני מקווה שזה לא היה כך והאתרים לא יחזקו אותנו קצר ישדרגו את המהירות והאיכות

נערך על-ידי סוכריות MאנדM

פורסם

שאלוהים יעזור לי.... אני לא מצליח לקרוא את התגובות שלך.

אני פורש מהדיון הלא מועיל הזה.

פורסם
בסופו של דבר למי שחשוב שיקח ספק שידוע כמהיר, אני כרגע עם ספק של הוט שידוע כאיטי על 100MB ועדיין אני לא מרגיש צורך לשלם עוד 40 שח לספר אחר

כשאני מקבל אותו חינם..

אתה לא מבין כלום, אה?

ספקי האינטרנט בארץ הם רק תוצאה של מונופולי התשתיות(הפנים והחוץ).

גם אם אני ועוד 1000 אנשים יחליטו להקים בהתנדבות ובהשקעה עצמית ספק אינטרנט חדש בישראל שיפעל ללא תשלום משכורות, אנחנו לא נוכל לשנות את המצב הקיים כי אנחנו לא שולטים בשיטות המכירה והמחיר המונעות לא רק משיקולים כלכליים של רווחים ישירים, אלה גם משיקולים של רווחים עקיפים התלויים במחירים הגבוהים שמונעים תחרותיות.

עד שלא תהיה מהפיכה אמיתית, כמו שהיתה בענף הסלולר, שתשחרר את הציבור מקמצנות וטפטפים, ותהפוך את האינטרנט לחופשי וללא הגבלה בחבילות סימטריות רחבות, האינטרנט ימשיך להיות חזונם של מאפיונרים.

אתם יודעים שאם היה בארץ אינטרנט סימטרי רחב היה אפשר לעשות אחסון ענן ציבורי(חינמי לגמרי) שפועל על ההרדיסקים של המשתמשים שלו, ונותן לכולם תוספת אחסון משמעותית ללא צורך בחומרה נוספת? (כמו שילוב של TORRENTS וDROPBOX)

הרי רוב המידע שקיים אצל אנשים על ההרדיסקים בבית קיים בלא מעט עותקים אצל אנשים אחרים בארץ.

איזה יופי זה יהיה? (אפשר לקרוא לזה NETCLOUD STORAGE, ולכונן NETCLOUD DRIVE).

יש לכם מושג כמה רעיונות ויוזמות שונות היו יכולים להתרחש אם הUPLOAD לא היה חנוק כמו לפיתת נחש?

דור שלם של אפשרויות נגדע אל מול הUPLOAD הקטן.

ולמה? כדי שכמה אנשים עשירים בני זונות יוכלו לנצל עד תום את כל אותם העסקים בישראל שצריכים קצת יותר מחיבור האינטרנט.

זהו!!! זה כל הסיבה!!!!!!

100%

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

תתחיל מזה שתדע לפנות לאחרים בכבוד..

אני מבין מספיק טוב שאתה כמו הישראלי המצוי רוצה לשלם קצת ולקבל הרבה.

אתה אולי לא יודע או שכחת שכבר יש חברה שנכנסה לשוק שנותנת 50\50 ו 100\100 וכו'.. זה רק עיניין של זמן שיהיו פרוסים בכל הארץ.

מר סוכריות אתה חייב לפסק ולנקד.. אבל הבנתי מה כתבת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים