עבור לתוכן

האם יש חנות עם אוזניות איכותיות בחיפה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה שאתה מציע זה שאני אקנה אוזניות רגילות, כלומר אוזניות כפתור. אוזניות כאלה לא מאפשרות שום בידוד של רעש ולכן לא מתאימות למה שאני צריך. אוזניות In-Ear מצד אחר, הן אוזניות שממש מכניסים אותן לתעלה של האוזן והן אוטמות את הטעלה ולא מאפשרות לצלילים מבחוץ להיכנס (כמעט).

פורסם

לא שמעתי על שום מקום בארץ שמחזיק סוני EX71 (חיפשתי בעצמי)

בדיוטי פרי יש אבל במחיר של 65 דולר,

לדעתי כדאי לך לשקול להזמין מחו"ל.

פורסם
  • מחבר

באמזון הן עולות 32 דולר, פלוס 17 עבור משלוח עם מסטופ,

סך הכל 50 דולר, כלומר כ-220 שקל.

מצאתי אוזניות של AIWA בארץ במחיר סביר (80 שקל), אני רוצה לדעת האם הן אוזניות In-Ear או אוזניות כפתור רגילות?

הנה קישור : http://www.wawawa.co.il/products/6765

פשוט בתמונה זה נראה כאילו הן מספקות לפחות בידוד כלשהו, האם זה כך?

פורסם

כפתור עם בידוד אפסי, תפסיק לחפש מקלט, רק מחו"ל

פורסם
  • מחבר

טוב, אני רואה שאין עתיד לתחום האוזניות בישראל :-[

כנראה אני אצטרך להזמין שוב מאמזון (כבר קניתי משם את ה-Philips HP170 שלי).

זה פשוט מעצבן לקנות אוזניות ולהוסיף 50% מהמחיר שלהן עבור המשלוח.

פורסם

הסבר פרט ונמק.

יש את האוזניות שיושבות על כל האוזן (headphones) -ברור שהן האיכותיות ביותר, האטומות ביותר בעלות טווח צליל הרחב ביותר

יש את אלו שנכנסות לאוזן החיצונית (earplugs) -נוחות יותר ליומיום, לא שוקלות על הראש ולא הורסות ת'תסרוקת, אבל פחות מרשימות.

אתה אומר שיש אוזניות של האוזן התיכונה - In-ear -שנכנסות לתוך תעלת האוזן ומספקות אטימות טובה יותר - ולכן טווח צליל רחב יותר + לא מפריעות על הראש?

חיפוש קצר על In ear headphones מעלה לי רק את האוזניות של ה-IPOD שהן היחידות שמזכירות (מאוד) את מה שאתה מדבר עליו כאן. הן שוות את זה? יש מי שניסה וממליץ?

אני עובד על פרוייקט אישי של "החבא את האוזנייה משאר העולם שלא ידעו שאתה שומע מוסיקה כשאסור" ונכון לעכשיו זה עומד על שימוש בסיליקונים ובדגמים של האוזן שלי בשילוב עם אוזניות אחרות... מישהו יכול להוסיף לי ידע על הנושא של האוזניות בכלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים