עבור לתוכן

זרועות לתליית SOLO 6C

Featured Replies

פורסם

שלום!

אשמח לקבל המלצות לזרועות לתלייה על הקיר לרמקולים הנ"ל.

חשוב לי שלא יהיו מקובעות כלומר שתהיה לי אפשרות לשחק עם הזווית (למטה - למעלה ולצדדים) כדי שאוכל ליצור את המיקום והזווית שיפיקו את איכות השמע המקסימלית.

כמו כן, בגלל שהרקולים יתלו נמוך (קצת מעל 1.5 מטר) חשוב לי שלא יהיו מגושמות יותר מידי.

תודה מראש!

פורסם

היי,

על אף שהקטגוריה שאליה משתייכים הרמקולים שלך נקראית "רמקולי מדף" המקום האופטימלי להניח אותם הוא לא מדף, או זרוע, אלא מעמד.

כגון זה:

http://www.audiotech.co.il/Product.asp?Pid=151&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=17&aff=Zap〈=he

סיבה אחת לכך היא שניתן למקם את הרמקולים בכל מקום בחדר. לכל רמקול, ישנן המלצות הנוגע לאיזה מרחק מהקיר כדאי למקם אותו וכאשר יש לרמקול פיר ריסון אחורי כמו במקרה שלך בדרך כלל ההמלצה היא להרחיק את הרמקול מהקיר יותר, מה שלא יתאפשר אם הרמקול מותקן על זרוע.

פורסם
  • מחבר

הייתי בכיף שוקל את האפשרות הזאת אך לצערי זה יקר מידי..במחיר הזה אני יכול להביא כבר עוד זוג רמקולים.

בכוונה ביקשתי זרוע מתכווננת כדי שאוכל לשחק איתה והרמקולים לא יהיו קרובים יותר מידי לקיר ויהיו בזווית האופטימלית.

יש הצעות נוספות עד 200 בערך אפילו קצת פחות.

תודה!

פורסם

אין לרמקול הכנה לזרוע (כלומר: מקום לחיבור ברגים בחלק האחורי) נכון?

פורסם
  • מחבר

לא..

פורסם

תראה מצאתי בזאפ זרועות מתכוננות שעולות ~74 שקלים אבל מדובר בכאלה שאתה מבריג אליהן את הרמקול (ולכן הן יחסית זולות)

אתה צריך משהו בסגנון הזרועות שהיו לטלוויזיות CRT של פעם כלומר זרוע עם "מגש" ואולי גם רצועה שתחזיק את הרמקול.

לדעתי הסיפור הזה יהיה יקר משמעותית ואין מצב שתקנה 2 זרועות במחיר 200 ש"ח או פחות.

אני לא מומחה בתחום הזרועות אבל לדעתי חיבור רמקולים לזרוע ע"י קידוח חורים ברמקול הנו עניין לא מומלץ בכלל!

אי לכך ובהתאם לזאת הייתי ממליץ שתקנה, או תבנה, זוג מדפים קטנים ופשוטים. לא תהיה לך האפשרות לכיוונון בציר האנכי אבל בכל מקרה למיטב ידיעתי כיוונון כזה מיתר ממילא, אתה פשוט צריך להתקין את הרמקולים כך שגובה הטוויטר יהיה בגובה האוזניים שלך כאשר אתה יושב.

פורסם
  • מחבר

מדפים זאת האפשרות הראשונה שלי עד שחשבתי על זרועות.

כנראה שאחזור לרעיון הזה..תלוי אצלי מדף וחשבת לחתוך אותו באלכסון וכך ליצור את הזווית שהרמקול יפנה לכיווני ויווצר "משולש שווה שוקיים", מה דעתך?

פורסם

שווה צלעות, 60-60-60 :)

placement-1-copy.jpg

פורסם

היי עידן

יש לי זוג זרועות לרמקולי מדף, בצורת מגש, עם רצועה לקיבוע הרמקול ואפשרות לכיוון ימין שמאל

יש הטיה כלפי מטה של כ 20 מעלות, אם אני זוכר נכון לא ניתן לשנות את ההטיה

אני מאמין שיהיה מרווח ראוי בין הרמקול לקיר האחורי

צור קשר בפרטי אם אתה מעוניין.. אהפוך את הבוידעם בשבילך ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים