עבור לתוכן

כיוון מסך

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך lg f700b ויש לו כל מיני פונקציות מוזרות לכיוון מסך שרק מבלבלות... לכן הכל אצלי עקום, לפעמים לא רואים את הקצוות של התמונה. אז אני מנסה לכוון קצת וזה נהפך למעוגל...

יש איזה פטנט או תוכנה שעוזרת לכוון את זה?

פורסם

לא.

המחשב לא מודע לכיוון של המסך, אין שום דבר שהוא יכול לעשות כדי לעזור לך בכיוון הגיאומטריה שלו.

זה לא בדיוק דורש תואר בפיזיקה גרעינית לכוון מסך, אם זה באמת כל כך מסובך לך תקרא למישהו שיסדר את זה.

פורסם

דווקא כן, יש איזה משהו אבל הוא לא עוזר במיוחד, אם יש לך כרטיס מסך רדאון אז יש לך שם מן כיוונון של המסך, תיכנס לשם דרך ההגדרות של הכרטיס מסך, קליק ימני על שולחן עבודה, properties, settings, advanced, ואז אמור להיות לך שם כיוון של המסך עם הכרטיס מסך... לא עוזר ממש כי מה שיש לך שם יש לך כבר במסך עצמו אבל רק לידע כללי

פורסם

זה רק מכוון את הרוחב, גובה, מיקום אופקי ואנכי.

זה לא יפתור שום דבר שקשור בגיאומטריה של המסך.

פורסם

בונה אחי אני מכיר אתה הבעייה זאת יש לאחיינית שלי מסך דומה היא הרסה את התמונה לקח לי משהו כמו חצי שעה לסדר את התמונה. מה שאני מציעה לך זה בהתחלה להתחיל מצד אחד.

גם לי יש את זה ב LG795F אם לא ילך לך שלח לי הודע לפרטי אני ישלך לך את ההגדרות שלי (המסך שלי הראה מצויין).

פורסם

אין איזו אפשרות ריסט??

כמעט בכל מסך יש את זה

פורסם

לא ב LG אין >:(

פורסם

גם ב 795 וגם ב 775 יש ריסט, לא מכיר את ה 700B אבל זה לא נכון שב LG באופן כללי אין.

פורסם

המסך שלך עקום כי זה F700B תקרא תארדים שפתחו על זה בפורום גראפיקה ותצוגה...

תחליף אותו במעבדה או שתבקש את ה 700P שלא עושה בעיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים