עבור לתוכן

LOGITECH Z-640 VS. ATP3

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות רמקולים שישמשו אותי למשחקים וסרטים בעיקר.כמו כן אין לי כרגע מזומנים נוספים(מעל 500 ש"ח) להוסיף כי אני קונה בקרוב LCD חדש..ובגלל זה אני גם קונה כרטיס קול 5.1 של קריאייטיב ולא אודיג'י 2

בקיצור אני צריך שתעזרו לי מה לבחור כי אני לא מבין בכלל ברמקולים.מבחינת מחירים זה לא כזה משנה כי את שניהם ניתן למצוא בתווך המחירים של :

ATP3 - 490

Z640 - 470

ככה שאין כל כך הבדל במחיר..

תודה לכל העוזרים !!!

פורסם

הכי איכותי פה זה ATP3 אבל הם רק 2.1 זה מעולה למוסיקה אבל לסרטי DVD נגיד ולמשחקים

אם אתה משתמש ב-EAX עדיף 4.1 או 5.1

ופה גם צריך השקעה ברמקולים יותר איכותיים לפחות HERCULES XPS510 שאני יכול לומר בבטחה שהם מאוד

איכותיים והבניה שלהם מעולה...

פורסם

איך אפשר לקנות 2 רמקולים כשאפשר 4? אני מאמין שתהנה הרבה יותר עם הלוגיטק

פורסם

המוטו שלי :

עדיף איכות יותר מאשר כמות(וזה נוגע לרוב המקרים)

פורסם

המוטו שלי :

עדיף איכות יותר מאשר כמות(וזה נוגע לרוב המקרים)

מסכים ;)

פורסם
  • מחבר

תראו...אני מכיר את האלטק כבר ממזמן כי אני עוקב אחריהם כבר חצי שנה כמו זומבי במטרה לקנות אותם עד שהיום גיליתי שהלוג'יטק עולים פחות והם 5.1 !!!

אז אני יודע שהאלטק איכותיים מאוד אבל לא נראה לי שהם יכולים להישמע טוב כמו מערכת 5.1 באיכות סבירה

פורסם

הכל תלוי בשימושים!

אם אתה מעדיף מוזיקה לך על הATP3 הם איכותיים בטירוף ואתה תהנה מהם ממש!!!

אם אתה מעדיף סרטים ומשחיקם אז לך על 5.1 הם יספקו חוויות סראונד. איכות פחות בהרבה מהאלטק אבל אין מה לעשות בטווח מחירים כזה זה מה שיש להציע במערכות 5.1 והלוג'יטק נחמדים מאוד עם משלבים אותם עם כרטיס טוב.

תתחדש!

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה שלכם ואני כנראה אקנה את הלוג'יטק למרות שחשקתי באלטק...עכשיו השאלה שנשארה היא האם כרטיס קול של קריאייטיב 5.1 ואליו יספיק או שצריך אודיג'י 2 .....השיקול שלי הוא מחיר ולכן אני נוטה לכיון הזול יותר משמעותית - קריאייטיב

מה אתם אומרים???

פורסם

הכי איכותי פה זה ATP3 אבל הם רק 2.1 זה מעולה למוסיקה אבל לסרטי DVD נגיד ולמשחקים

אם אתה משתמש ב-EAX עדיף 4.1 או 5.1

ופה גם צריך השקעה ברמקולים יותר איכותיים לפחות HERCULES XPS510 שאני יכול לומר בבטחה שהם מאוד

איכותיים והבניה שלהם מעולה...

מה הקשר בין EAX לבין 4.1 או 5.1?

פורסם

לפי דעתי אתה צריך לשמוע בעצמך עם הרמקולים איפשהו ואז להחליט....יכול להיות שדווקא תעדיף את הATP3....

רמקולים זה דבר סוביקטיבי למדי ותלוי בבן אדם

פורסם

לי יש את הZ640 ואני מאוד מרוצה.

הם אומנם משולבים עם אודיג'י 2 ZS, אבל בכל זאת שומעים טוב מאוד, וממ שמרגישים חווית סראונד.

אני לא מתיימר להגיד שהם טובים מהATP3, אבל אני חושב שתהנה הרבה יותר מהZ640 אם אתה רוצה לשחק וראות סרטים, כי אומנם האיכות קצת פחות טובה, אבל הם בהחלט מספקים, ועוד למחיר הנמוך שלהם...

פורסם

זה בדיוק הענין, תקח אלטק אם אתה שומע מוזיקה ורואה סרטים שהם ללא סאראונד..

ואם אתה יותר משחק ויש לך ספריית DVD קח את הלוגיטיק למרות היכולות הפחות מרשימות

פורסם
  • מחבר

אוקי אז בואו נסכם לצורך העניין ששומעים יותר טוב באלטק . אבל אני רוצה חווית סראונד אמיתית שתהיה לי במשחקים אתם מבינים.

אז בהקשר לסראונד האם הלוג'יטק טובים או שיש משהו אחר בתצורת 5.1???

פורסם

המיתחרה היחיד של Z-640 הוא CREATIVE 5400 INSPAER והוא עולה בערך 700 אצל זיגי אומרים שהוא כימעט שווה להם אבל אני שמעתי את שניהם ואני אישית חושב שZ-640 יותר מוצלח אם דגש על הבאס ועל איכות כללית אני ממש מציע לך ללכת לחנות ולישמוע אותם! ורק אחרי זה להחליט מה יותר מתאים לך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים