עבור לתוכן

הגברת עוצמה מהאנטנה של הראוטר

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר TP-LINK TL- WR940N ומשום מה לא ידעתי שאי אפשר להחליף אנטנה כי הסתומים האלה שמו שלוש אנטנות ואף אחד מהם אי אפשר להוציא ולהחליף.. בקושי בקושי יש קליטה בשאר החדרים בבית.. מישהו יודע אם בכלל אפשרי בכל זאת להוציא אנטנה בראוטר מהמיקום שלה/להגביר את העוצמה שלה?

פורסם

מה אם למקם את הראוטר עצמו במקום אחר, בחדר אחר, או לחבר רשת קווית ?

פורסם
  • מחבר

אין מקום אחר.. כי אז החדר שממנו אני נגיד מוציא אז הוא לא כזה יקלוט אז מה עשינו בזה?

פורסם

יכול להיות שהחדר הזה בעייתי (למשל קירות בטון). אם תמקם את הראוטר בחדר אחר (איפה שיש חשמל ויציאה של בזק או הוט בהתאמה) יתכן שתוכל לפתור את הבעיה לכל המחשבים האחרים. ואז את המחשב היחיד בחדר הבעייתי תחבר על ידיי כבל או מתאמי חשמל

פורסם
  • מחבר

אי אפשר בקיצור.. הראוטר המודם המדפסת הכל נמצא בממד.. יש לך איך לעזור לי עם השאלה?

פורסם

לא ממש. תמצא פתרון אחר כמו חיבור על ידיי כבל או מתאמי רשת על חשמל (ואז עדיף שהראוטר יהיה בחוץ, כדיי שתצתרך לחבר על ידיי כבל רק מחשב 1 ולא את כולם)

פורסם
  • מחבר

אז אין אפשרות להגביר להם את העוצמה?

פורסם

העוצמה נקבעת על ידיי המעגל בתוך הראוטר. יש אנטנות שמאפשרות להרחיק את האנטנה מהראוטר, שמשדרות בכיוון מסויים וכו' אבל זה לא ממש יתן הבדל. גם האנטנות שיש להן כיוון עובדות טוב בשטח פתוח ולא דרך קירות ממד

וחוצמזה, גם אם ניתן, למה שתרצה את כל הקרינה הזאת - גם מצד הראוטר וגם מצד מתאם ה wifi במחשבים האחרים מחוץ לממד שמנסים להתחבר אליו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים