עבור לתוכן

חבר וותיק זקוק לכ.מסך PCI.E מציע דברים להחלפה

Featured Replies

פורסם

שלום שלום..

אני כבר כמה חודשים תקוע בלי מחשב שולחני ודי קצר במוזמנים

עכשיו הבעיה שלי היא כנראה נובעת מהכ.מסך שהלך לעולמו (9600GT OC2) ואני זקוק לכרטיס חלופי לצורכי בדיקה

מציע להחלפה הוגנת זכרונות DDR2, DDR, צורב DVD, כרטיסי מסך AGP. ספקי כוח ג'נריים זה הדברים שעולים לי לראש אבל יש עוד הרבה

אני גר באזור הצפון (נהריה) אני בחפשש ככה שיש לי חוגר אז אני זמין לכל הארץ

מחפש רצון טוב אנשים.

אם עברתי על אחד מחוקי הפורום אני מצטער מראש פשוט לא הייתי פה הרבה זמן

פורסם

אז ככה: אתה יכול למצוא כרטיסי מסך שחזקים בהרבה משלך במחירים נמוכים ביד שניה לדוגמה: Radeon 5850 1GB ב270 ש"ח וכל שקל שתוסיף יותר ייתן לך כרטיסים חזקים יותר.

בנוגע למוצרים להחלפה: עם זיכרונות DDR אין מה לעשות. DDR2, תחפש קונים אולי תוציא מזה מספר שקלים. לצורבים אין ערך משי, חדש עם אחריות עולה 79 ש"ח. כרטיסי מסך AGP, יש לכל אחד בבית כאלה ללא שימוש. ספקי כוח ג'נריים, לא שם אותם במחשב אפילו בצחוק!

תשקיע מאות בודדות של שקלים ותסגור את הסיפור

פורסם
  • מחבר

יש אנשים שכבד להם להשקיע 270 שקל במחשב שקיים אצלם 6-7 שנים בבית וכמו שזכרונות לא שווים הרבה גם כרטיס מסך ישן לא שווה הרבה וזה מה שאני מבקש

וכמו שרשמתי אין לי מושג אם המחשב יצליח לעבוד טוב עם כרטיס מסך אחר, בגלל זה אני לא רוצה להשקיע.

נערך על-ידי shai11

פורסם

כרטיס כזה תוכל להעביר הלאה למחשב הבא. אתה סתם מחפש כרטיס חלופי פשוט אפילו יותר מהקודם?

פורסם
  • מחבר

אכן מצידי סדרה 7 או 6 או אפילו ה"צד האפל" ATI היה לי פעם 1950XTX איך אהבתי אותו... משהו כזה שזרוק לכם בבית

פורסם

יש לי איזה 7200GS, יעזור לך?

פורסם
  • מחבר

אם הוא תקין אז כן יעזור לי מאוד יש לו DVI נכון ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים