עבור לתוכן

PS4 שווה קניה נכון לעכשיו?

Featured Replies

פורסם

היי

לאחרונה אני מתעניין בקניית PS4, שמתי לב שהיצע המשחקים הטובים הוא אינו גדול כרגע והקונסולה כבר נמצאת בחוץ פרק זמן די סביר.

אני אוהב בעיקר משחקי סינגל פלייר טובים ומשחקי קרבות נכון לעכשיו חוץ מWATCH DOGS לא ממש ראיתי משהו שנכנס לקטגוריות אלה.

כדאי כרגע לקנות או שעדיף לחכות שייצאו משחקים יותר טובים (וסביר להניח שהמחיר גם ירד).

פורסם

למה לא לשדרג את המחשב ולרכוש שלט וכו'?

פורסם

עדיף לחכות לפחות עד תקופת החגים הקרובה.

אין שום משחקים שעתידים לצאת עד תחילת-אמצע 2015.

פורסם
  • מחבר
למה לא לשדרג את המחשב ולרכוש שלט וכו'?

1.האקסקלוסיבים.

2.ניידות (אני סטודנט, גר בבאר שבע, חוזר מדי פעם לבית של ההורים).

3.משחקים כמו משחקי קרבות ומשחקים מרובי משתתפים שאינם ברשת.

4.פשטות השימוש.

5. יש לי מחשב (בבית של ההורים) שמפעיל את כל המשחקים היום על רמה בינונית+, יש מצב שאשדרג לו את כרטיס המסך ואוכל להינות משתי העולמות? :P

פורסם
1.האקסקלוסיבים.

5. יש לי מחשב (בבית של ההורים) שמפעיל את כל המשחקים היום על רמה בינונית+, יש מצב שאשדרג לו את כרטיס המסך ואוכל להינות משתי העולמות? :P

ברור. זה מה שאני עשיתי. מחשב בן 5 שנים כמעט, שמתי עליו כרטיס מסך חדש (280X) ואני מריץ כמעט כל משחק על מקסימום.

הסיבה היחידה שתעדיף PS4 (אם יש לך מחשב) לדעתי זה בשביל אקסלוסיבים וכרגע כאמור, אין כמעט כלום.

פורסם

וזוהי בדיוק הסיבה ששכנעתי חבר שירד מרעיון הקונסולה. יש לו XBOX360 והוא רצה לקנות XBOX ONE, הראיתי לו יפה מאוד את ההבדלים בין קונסולה ומחשב, הפלא ופלא, הוא רכש מחשב!

תשדרג את המחשב שלך בסכום שעולה קונסולה, תרכוש מסך גדול וטוב, רמקולים ו/או אוזניות איכותיים, עכבר ומקלדת נורמלים, קאפיש?

זה יעשה לך את ההבדל. אה, אל תשכח לרכוש שלט של XBOX כן?

פורסם
  • מחבר
וזוהי בדיוק הסיבה ששכנעתי חבר שירד מרעיון הקונסולה. יש לו XBOX360 והוא רצה לקנות XBOX ONE, הראיתי לו יפה מאוד את ההבדלים בין קונסולה ומחשב, הפלא ופלא, הוא רכש מחשב!

תשדרג את המחשב שלך בסכום שעולה קונסולה, תרכוש מסך גדול וטוב, רמקולים ו/או אוזניות איכותיים, עכבר ומקלדת נורמלים, קאפיש?

זה יעשה לך את ההבדל. אה, אל תשכח לרכוש שלט של XBOX כן?

כמו שאמרתי, העניין פה הוא לא המחשב שלי (שמלבד כרטיס המסך שאר הרכיבים והציוד ההיקפי הם ברמה מצויינת בשביל להינות ממשחקים).

יש לי גם שלט של אקסבוקס כבר ממזמן :)

בכל מקרה הפנמתי, הקונסולה עדיין לא בשלה אז אני אדחה את הקניה.

פורסם

אם כבר "התערבתי" בדיון:

שווה לנסות לשחק עם שלט אקסבוקס?

אני עם מקלדת ועכבר. באיזה משחקים זה יותר נוח?

בFPS? מכוניות?

פורסם

משחקי מכות במיוחד, גם במשחקים כמו Castle Crashers וBattleblock Theater.

פורסם

אני משתמש בעיקר בשביל משחקי מכות, מכוניות וarcade (משחקי platform כאלה)

FPS אל תתקרב... תמיד יותר טוב עכבר + מקלדת

פורסם

משחקי מכות עם שלט, משהו כזה? :smiley1:

פורסם

אני אוהב את הסרטונים שלו :lol:

פורסם

יתרון נוסף לחובבי משחקי הספורט זה שב-PS4 וב-Xbox One ה-NBA2K ו-Fifa תמיד מקבלים את העדכונים בכל שנה לעומת שחקני המחשב. ב-NBA2K לא יקבלו את ה-NBA2K Next-Gen גם לא השנה ובפיפא יקבלו את השדרוג שקיבלו בפיפא השנה רק בגרסה שתצא השנה, כלומר תמיד שנה באיחור.

פורסם

נראה לי שאשאיל מחבר את השלט שלו וננסה להתרגל.

פורסם

תשאיל גם את המתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים