עבור לתוכן

מסך מחשב לסרטים(עבור הפעוט) גודל 24-27 אינץ , מחיר עד 1800

Featured Replies

פורסם

שימוש עיקרי צפייה,מדיה חובה: HDMI חובה (קניתי דונגל אלחוטי - מזרים מדיה חיבור hdmi) תמיכה תלייה על הקיר (אולי אעביר מנקודה לנקודה) לא חובה אבל עדיף: כמה שיותר חדיש ועם אפשרויות של חיבורים HDMI USB \Dispaly Port עבור אפשרויות עתידיות.

פורסם
  • מחבר

איך

[h=1]Dell U2414H ‏23.8[/h]?

יש לו אפשרות תלייה?

יכול שיש פתרונות תלייה טובים ואני סתם מתעקש על האפשרות הזאת?

usb זה היום סטנדרט?

ראיתי גם 27 של lg , אשמח לעצות.

פורסם

כן, יש לU2414H אפשרות תלייה דרך מתקן VESA 100MM סטנדרטי. מדובר במסך מוצלח ביותר באופן כללי ומתאים לשימושים שציינת.

פורסם

מה עם טאבלט כלשהו? קל לנייד אותו מחדר לחדר ואף מחוץ לבית כשצריך.

פורסם
איך המסך הזה לשימושים שהוא ציין?:

http://www.tms.co.il/product/13487

טוב מאוד, גם הוא עם תמיכה במתלה VESA.

הבחירה בין גודל 24" ל"27 צריכה להתבצע כפונקציה של מיקום המסך, ומרחק הישיבה הצפוי ממנו. בעקרון לשימושי צפייה, לרוב גדול יותר = טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות וההעצות.

באמת אני מתלבט על ה27

מכיוון שאני תולה אותו נזכרתי בדבר חשוב - רמקולים.

האם הLG שהוצע פה בעל יציאת שמע(עבור רמקולים) כמו בדל?

כמו כן אשמח להמלצה לרמקולים פשוטים( עדיף דקים וקלים שיהיה קל לתלייה(אולי דבק דו צדדי במקרה שהם ממש קלים?)

אולי עדיף כחלופה מסך עם רמקולים מובנים 27 ויציאה HDMI (מסך מולטימדיה)?.

פורסם

כן, לLG הנ"ל יש יציאת שמע.

פורסם
  • מחבר

תודה אז ייתכן שאלך עליו ( למרות שלא שללתי לגמרי את הדל)

חבל רק שאין USB בשביל המתח לרמקולים.

פורסם
  • מחבר

רציתי להתייעץ שוב באותו עניין, כי אני שוקל כבר מסך טלויזיה 32 (עשיתי סיבוב במחסני חשמל מחירים זולים ומגיעים עם רמקולים)

אם ניקח מסך מחשב HD LED לא ips האם הוא יציג תמונה יותר טובה ממסך טלויזיה סטנדרטי - לא IPS

?

במידה והעדיפות היא עדיין למסך מחשב , אז אשמח לשמוע הצעה חדשה.

המטרה היא צפייה בלבד עבור הילד.

הפעם מסך עם רמקולים מובנים עדיין אפשר 24-27 עם עדיפות ל27 וחובה HDMI עד 1800 ש"ח

בריאות לעיניים גם נלקח בחשבון ואפילו הכי חשוב.

מספיק איכות טובה, לא צריך סופר איכות(ראיתי טלויזיות IPS לדעתי א הבדל כזה משמעותי)

פורסם

קבל ממני טיפ בחינם, אל תכניס טלוויזיה לחדר של הילד.

הילד שלי בן 3 וחצי מחזיק את עצמו ער בגלל הטלוויזיה, הוא גמור מעייפות וממש מתאמץ להשאר ער.

קח בחשבון שהוא יתחיל לקרוא לך כל רגע שתשים לו מה שהוא רוצה, הבן שלי צועק לי כל 20 דקות "משהו אחר", לך תעצור עכשיו מה שאתה עושה ותתחיל לדפדף ולחפש לו מה שהוא רוצה(צריך להשיג את הצ'יפ ההוא שאמיר הרכיב לבת שלו על הטלוויזיה בסדרה רמזור(-: ).

בקיצור, זה גורם להם ללכת לישון מאוחר וכשאני אומר מאוחר אני מתכוון גם ל11-12 ואפילו אחת בלילה ואני רציני, למחרת קשה להם להתעורר בבוקר והם מוציאים לך את המיץ.

או שאתה מגדיר כיבוי טלוויזיה בשעה מסויימת אבל איך שהוא לפעמים אתה רוצה שקט ובסוף אתה נשבר ומשאיר אותה דולקת (-:

ילדים זה שמחה ושאלו יהיו הצרות שלנו.

נערך על-ידי idanmal

פורסם
  • מחבר

א-אתה צודק

ב- השימוש הוא לא עבור צפייה בטלויזיה, אלא תכני וידאו שאני מזרים בלבד,

תוכניות שהם בעיקר לימודיות\העשרה

ג-הבעייה שמסכי 32 זולים ומגיעים עם רמקולים , על הערוצים\הטיונר אני מוותר.

אבל אין לי בעייה להתפשר על מסך מחשב 27 טוב עם רמקולים

פורסם
  • מחבר

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db187910=187947&db4147=4926&db51909=51911&db3168516=3168518&noidx=1

לאחר בדיקה , מצאתי 2 מסכים שעונים על הצרכים(HDMI 27 LED רמקולים מובנים ניתנים לתלייה)

274E5QHAW

273VLHAB

הראשון הוא IPS והשני TFT

לצרכי צפייה בלבד האם ה273 יספיק(בהנחה שיושבים מולו ולא זזים הרבה..)

פורסם

מה המרחק צפייה?

אולי כן טלוויזיה 32 תהיה עדיפה..

פורסם
  • מחבר

מרחק הצפייה דינמי, יש לו כורסה קטנה לגילו , פשוטה להזזה.

במקרה שלי אני חושב בסוף שיתאים לי ה27 עם רמקולים מובנים, אבל בשביל הדיון אפשר להתייחס גם על הטלויזיות 32.

בכול מקרה, לשאלתי הTFT 27 למטרת צפיה בלבד שציינתי יספיק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים