עבור לתוכן

קריוניקה בעד או נגד ?

Featured Replies

פורסם

מה עדיף להיקבר באדמה ? או לשמור את הגוף ?שבעתיד המדע יהיה יותר מפותח נוכל לשוב לחיים

זה יכול לתת גם פיתרון למצוקת האדמה לקבורה וגם לזיהום האדמה

נערך על-ידי jokoono

פורסם

גם אם ימצאו דרך להחזיר לחיים, ספק אם האנשים שיחיו אז ירצו להחזיר לחיים את מליוני (או מיליארדי) האנשים שימותו עד אז - איזה אינטרס יש להם לעשות דבר כזה?

מצוקת האדמה - אדם חי תופס הרבה יותר מקום מאדם מת. קח בחשבון שאם ימצאו דרך להחזיר לחיים ימצאו גם דרך להאריך חיים, ויהיה פיצוץ אוכלוסין.

זיהום האדמה - קבורה לא ממש מזהמת אדמה, להפך, היא מחזירה לאדמה חומרים חיוניים. אם כבר, אדם חי מזהם את הסביבה הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

פעם אמא שלי אמרה לי שהיא לא רוצה בית גדול כמו של העשירים עם 10 חדרים למה לא יהיה לה כוח לנקות אותו כל היום .

אז אמרתי לה שאם יום אחד אם יהיה לך כסף לקנות בית עם 10 חדרים אז גם יהיה לך כסף לעוזרת .

ולענייננו , אם אנשים יחיו לנצח אין סיבה בלהביא ילדים לעולם . אם אתה חי לנצח או 200 שנה אתה לא צריך המשכיות כמו היום שחיים של אדם זה כמו זבוב

פורסם

Sky Burial.... הכי טוב. (google image it)

פורסם

אני בעד התוכנית המקורית של ליישב את המאדים :hitler:, כפי שתכנן פון בראון.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
גם אם ימצאו דרך להחזיר לחיים, ספק אם האנשים שיחיו אז ירצו להחזיר לחיים את מליוני (או מיליארדי) האנשים שימותו עד אז - איזה אינטרס יש להם לעשות דבר כזה?

מצוקת האדמה - אדם חי תופס הרבה יותר מקום מאדם מת. קח בחשבון שאם ימצאו דרך להחזיר לחיים ימצאו גם דרך להאריך חיים, ויהיה פיצוץ אוכלוסין.

זיהום האדמה - קבורה לא ממש מזהמת אדמה, להפך, היא מחזירה לאדמה חומרים חיוניים. אם כבר, אדם חי מזהם את הסביבה הרבה יותר.

ברור שאף אחד לא ישמר גופות סתם ככה. יש אנשים שמשלמים המון כסף כדי שיקפיאו את הגופה שלהם בשביל הסיכוי שיצליחו להחיות אותם לאחר מותם. לא יהיו מיליארדים כאלה :)

פורסם

מה עדיף? להוריד את המים באסלה או לשמור את החרא בצנצנות על מנת שאולי בעתיד ידעו להפוך אותו לזהב?

רק תענו לי מהר...:undecided:

פורסם
ברור שאף אחד לא ישמר גופות סתם ככה. יש אנשים שמשלמים המון כסף כדי שיקפיאו את הגופה שלהם בשביל הסיכוי שיצליחו להחיות אותם לאחר מותם. לא יהיו מיליארדים כאלה :)

מאופן ההתבטאות של פותח הדיון ("פתרון למצוקת האדמה") נראה שהוא מדבר על אפשרות של הקפאה כפעולה סטנדרטית במקום קבורה (ולא רק כמה עשירים בודדים כמו שכבר קורה כיום), ותשובתי היתה בהתאם.

חוץ מזה שגם במקרה שמדובר רק על מעטים, דעתי עומדת בעינה. סביר להניח שימצאו דרך להאריך חיים לפני שימצאו דרך להחזיר לחיים, מה שאומר שכנראה אכן יהיה פיצוץ אוכלוסין ואף אחד לא ירצה להוסיף עוד כמה אלפי זקנים מלפני מאה שנה שמן הסתם לרובם אין כבר קרובי משפחה חיים או מכרים אחרים כלשהם, וגם הכסף שהם שילמו לפני מאה שנה כבר לא יזיז לאף אחד. לך תדע, אולי "יקברו" אותם הרבה קודם בתירוץ כלשהו, כמו פשיטת רגל של החברה וכיוצ"ב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים