עבור לתוכן

בכמה אפשר למכור GIGABYTE GV-R929XOC-4GD R9290X חדש בקופסא?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לפני כמה ימים קיבלתי את הכרטיס הזה מתנה והוא חדש בקופסא כמובן טרם נפתח.

כיום יש לי 570GTX שהוא לא רע, עדיין אפשר לשחק על הגדרות גבוהות כמובן לא ULTRA בFPS גבוה.

חשבתי למכור את הR9 ורציתי לדעת כמה לדעתכם אפשר לבקש עליו.

תודה

פורסם

אם יש אחריות, 1500 ש"ח ומטה.

פורסם
  • מחבר

ראיתי בזאפ שהכי זול באותו דגם נמכר ב2700. הכרטיס חדש בקופסא עם אחריות ל-3 שנים. זה לא דיי זול? או שזה לא אותו דגם כמו בזאפ?

פורסם

אני קניתי ב1300 את הדגם הזה אחרי שחזר מכרייה של חצי שנה... אני מאמין שחדש עולה גם בסביבות 1700 ~1500

פורסם
אני קניתי ב1300 את הדגם הזה אחרי שחזר מכרייה של חצי שנה... אני מאמין שחדש עולה גם בסביבות 1700 ~1500

חבר'ה , אתם מדברים על 2 כרטיסים שונים , לבעל הכרטיס יש 290X ואתה ע"פ המחיר מדבר על 290 ,

חדש בקופסה אתה יכול לנסות למכור בסביבות ה2000 ש"ח ( אם נקנה בארץ ויש אחריות כמובן ) למרות שבגלל ריבוי הכרטיסים למכירה ביד 2 כנראה תקבל פחות , יש מישהו שמוכר 290X TRI-X OC ב1800 ש"ח שהיה אצלו בכרייה אך עדיין באחריות .

פורסם

אני ממש לא מתבלבל, מדבר על 290x, אם בעל הכרטיס רוצה למכור מהר ולא להישאר תקוע עם הכרטיס ביד הוא צריך למכור במחיר הגיוני, זה שבחנויות המחיר לצרכן עולה בסביבות 2700 זה לא אומר שאם הוא ינסה להגיע למחיר הזה הוא גם יצליח, המצב הנוכחי של השוק הוא של ריבוי מכירת כרטיסים שחזרו מכרייה במחירי רצפה וכמו כן טמפרטורות גבוהות של הכרטיסים האלה, אני לא רואה שום סיבה שמישהו יקנה במחיר המלא לצרכן או במחיר שמעל מה שציינתי... מי שיעדיף להשקיע מעל הסכום שציינתי יקנה כבר מחנות/ או שיעדיף לקנות כרטיס של נוידיה...

זאת רק דעתי הצנועה לנוכח מצב השוק..

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם
אני ממש לא מתבלבל, מדבר על 290x, אם בעל הכרטיס רוצה למכור מהר ולא להישאר תקוע עם הכרטיס ביד הוא צריך למכור במחיר הגיוני, זה שבחנויות המחיר לצרכן עולה בסביבות 2700 זה לא אומר שאם הוא ינסה להגיע למחיר הזה הוא גם יצליח, המצב הנוכחי של השוק הוא של ריבוי מכירת כרטיסים שחזרו מכרייה במחירי רצפה וכמו כן טמפרטורות גבוהות של הכרטיסים האלה, אני לא רואה שום סיבה שמישהו יקנה במחיר המלא לצרכן או במחיר שמעל מה שציינתי... מי שיעדיף להשקיע מעל הסכום שציינתי יקנה כבר מחנות/ או שיעדיף לקנות כרטיס של נוידיה...

זאת רק דעתי הצנועה לנוכח מצב השוק..

צודק בכל מילה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים