פורסם 2014 ביוני 3011 שנים דוגמא : הדומיין שלי הוא : www.zibi.com והפורום : www.zibi.com /hw/index.html מה הדרך המקובלת לעשות את זה ? יש לי אתר ב-godaddy אם יש מדריך יותר טוב
פורסם 2014 ביולי 111 שנים בניהול הדומיין ב GoDaddy, יש לך אפשרות לקשר את ה-IP שלך לדומיין(או ל C-name).לגבי נחיתה על /hw/index.html - את זה מגדירים בשרת ה-WEB, שזה יהיה העמוד ברירת המחדל שאליו מגיעים כשפונים לשרת שלך ב HTTP.מה יש לך, IIS או Apache?
פורסם 2014 ביולי 111 שנים פשוט לדאוג שיש vhost והוא מאזין לכתובת IP של השרת או wildcard.השאלה של הכתובת IP לא מובנת בכלל. יש לך אתר שמאוחסן בשרת X ואתה לא יודע איך לגשת אליו?
פורסם 2014 ביולי 211 שנים מחבר הפורום שלי זאת כתובת עם סלאשים : www.zibi.com /hw/index.htmlוהם רוצים ב-cname נקודות : www.zibi.com.hw.index.html ? מה לא הבנתי? נערך 2014 ביולי 211 שנים על-ידי jokoono
פורסם 2014 ביולי 211 שנים מה זה "cname נקודות"?cname זה בסה"כ alias ל A record אחר.מה שיש אחרי ה TLD בכלל לא רלוונטי לDNS.
פורסם 2014 ביולי 211 שנים אם השרת לא בשליטתך ולכן אתה לא יכול לנתב את הדומיין לתיקיה הספציפית, אתה יכול לעשות הפניה 301 לכתובת המדויקת.
פורסם 2014 ביולי 211 שנים יבגני תיהיה בריא, הבחור לא יודע מה הכתובת של השרת שלו (אם יש בכלל שרת) ואתה נותן לו תשובות בסגנון:מה זה "cname נקודות"?cname זה בסה"כ alias ל A record אחר.מה שיש אחרי ה TLD בכלל לא רלוונטי לDNS.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.