עבור לתוכן

מעוניין להתקין וינדוס 7 במקום ה8 הקיים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להתקין וינדוס 7 במקום ה8 הקיים אצלי על המחשב נייד, הורדתי כבר את הוינדוס וצרבתי אותו לדיסק,

עכשיו אני יודע שצריך ללחוץ F10-F11-F12 עד שזה פותח ביוס זמני ולהגדיר שזה יפעיל לי את ההתקנה דרך הCDROM, ואז לעשות ריסט ולהכנס לביוס הרגיל וללחות על BOOT DEVICE PRIORITY,

שאגב אין לי לא את האופציה לבחור את הCDROM ולא את הPRIORITY הזה....

יש לי אפשרויות אחרות שם בכלל ורשום למעלה BOOT MODE IS SET TO UEFI וSECURE BOOT:ON

אני משתגע לא יודע מה לעשות ולא מצליח למצוא מדריך שיסביר לי מה לעשות.

תודה.

נערך על-ידי Sqeezy

פורסם

במחשבים עם Windows 8 ו-UEFI זה קשה (או בלתי אפשרי) להגיע להגדרות האלה ע"י לחיצה על מקש כלשהו לפני שווינדוס עולה.

במקום זה משתמשים בשיטה הזאת:

או אם מדובר על ווינדוס 8.1, בשיטה הזאת:

אגב, באופן כללי, אתה עושה קצת סלט. אתה צריך או להגדיר boot חד פעמי מה-CD-ROM (מה שאתה קראת לו "ביוס זמני") לאחר שהדיסק כבר נמצא בכונן, או לשנות את סדר ה-boot priority כך שה-CD-ROM יהיה לפני ה-HDD/SSD. אין צורך לעשות גם וגם.

נערך על-ידי ThePorscher

פורסם
  • מחבר
במחשבים עם Windows 8 ו-UEFI זה קשה (או בלתי אפשרי) להגיע להגדרות האלה ע"י לחיצה על מקש כלשהו לפני שווינדוס עולה.

במקום זה משתמשים בשיטה הזאת:

או אם מדובר על ווינדוס 8.1, בשיטה הזאת:

אגב, באופן כללי, אתה עושה קצת סלט. אתה צריך או להגדיר boot חד פעמי מה-CD-ROM (מה שאתה קראת לו "ביוס זמני") לאחר שהדיסק כבר נמצא בכונן, או לשנות את סדר ה-boot priority כך שה-CD-ROM יהיה לפני ה-HDD/SSD. אין צורך לעשות גם וגם.

אוקי תודה הבנתי, נראה לי הסתדרתי, לחצתי על F12 וזה פתח לי את הBOOT OPTIONS, שם לחצתי על הCDROM וזה פתח לי ישר את ההתקנה של הוינדוס, זה נורמלי? כי בכל המדריכים שקראתי עד עכשיו הכל מסובך ויש מלא שלבים...

ואני יכול לפרמט דרך ההתקנה? אני מעוניין להחליף את ה8 ב7 ולא שיהיה לי גם זה וגם זה.

פורסם

אוקי תודה הבנתי, נראה לי הסתדרתי, לחצתי על F12 וזה פתח לי את הBOOT OPTIONS, שם לחצתי על הCDROM וזה פתח לי ישר את ההתקנה של הוינדוס, זה נורמלי?

כן.

כמו שאמרתי, אתה צריך או לבצע boot חד-פעמי מה-CD-ROM (שזה בדיוק מה שעשית), או לשנות את סדר ה-boot priority באופן קבוע.

ואני יכול לפרמט דרך ההתקנה?

כן.

פורסם
  • מחבר
כן.

כמו שאמרתי, אתה צריך או לבצע boot חד-פעמי מה-CD-ROM (שזה בדיוק מה שעשית), או לשנות את סדר ה-boot priority באופן קבוע.

כן.

ללחוץ פשוט על אתחול הדיסק הרצוי נכון?

לפני שאני בוחר באיזה דיסק אני מעוניין להתקין את הוינדוס.

פורסם

כן.

פורסם
  • מחבר
כן.

נתקלתי בבעיה חדשה,

לחצתי על אתחול, זה אתחל לי את הדיסק ועכשיו זה לא מביא לי ללחוץ על הבא.

רשום לי בתור אזהרה ״אין אפשרות להתקין וינדוס בדיסק זה. הדיסק הנבחר שייך לסגנון המחיצה GPT",

זה גם לא נכנס לי עכשיו לוינדוס כי התחלתי את הדיסק שה וינדוס 8 היה מותן עליו,

אני רושם עכשיו מהפלאפון, מה לעשות?

פורסם

מתוך ההתקנה של ווינדוס 7, מחק את כל המחיצות הקיימות.

לאחר מכן צור את המחיצות מחדש (לפחות אחת שעליה יותקן ווינדוס ועוד לפי רצונך) והמשך בהתקנה כרגיל.

פורסם

להיכנס לביוס לשנות boot ל-legacy +csm לבטל secure boot ו-fastboot לשנות boot order ש-dvd יהיה ראשון להכניס דיסק התקנה של windows 7 ולמחוק את כול המחיצות רק תדאג שיהיו דרייברים של הנייד לפחות של כרטיס הרשת כדי שתוכל להתחבר לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר
מתוך ההתקנה של ווינדוס 7, מחק את כל המחיצות הקיימות.

לאחר מכן צור את המחיצות מחדש (לפחות אחת שעליה יותקן ווינדוס ועוד לפי רצונך) והמשך בהתקנה כרגיל.

יש לי על דיסק d דברים שאני צריך...

וזה רושם לי על כל המחיצות אותו דבר...

יש אפשרות להתקין איכשהו בלי לעשות גם לדיסק d?

היו לי כמה דיסקים שם כל אחד איזה 500 מגה ואת c, עדיתי רק להם אתחול חוץ מלשחזר D, יש שם דברים ממש חשובים...

וזה גם לא מביא לי להגדיר מחדש את המחיצה, אני לוחץ על חדש, על אישור וכלום...

נערך על-ידי Sqeezy

פורסם

אתה תהיה חייב למחוק את כל המחיצות בשביל להחליף את הפורמט שלהן מ-GPT ל-MBR.

כמה אפשרויות שיש לך כרגע לגיבוי של D:

אתה יכול להתקין מחדש ווינדוס 8 (בהנחה שבהתקנה שלו לא תיתקל בבעיות האלה), ומתוכו לגבות את מה שאתה צריך מ-D.

אתה יכול לנסות לחבר בזמן ההתקנה כונן חיצוני, ללחוץ Shift + F10 ובעזרת חלון ה-Command Prompt שייפתח לגבות את מה שאתה צריך.

או הדרך הכי בטוחה: אתה יכול לחבר פיסית את הכונן למחשב אחר עם ווינדוס שכבר מותקן עליו ולגבות הכול ממנו.

נערך על-ידי ThePorscher

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים