פורסם 2014 ביולי 1511 שנים מחבר ענו לי באימייל החברה השולחת לפי מה שאני מבין אני פשוט צריך להכניס את התעודת זהות הישראלית שלי? אבל מה מוזר בקישור שהוא נותן לי תחת ITEM מופיע משהו הזוי ולא קשור תיק עור ??? מה תיק עור עכשיו.... השם שלי מופיע נכון ובאמאזון רשומה הזמנה כמו בתמונת מסך של ההגה... שלחתי להם שאלה בענייו בנתיים נזרום..
פורסם 2014 ביולי 2211 שנים מחבר הגיעה החבילה לקח בסך הכל שמונה ימים הוזמן ב 14 לחודש החבילה נראת כאילו עברה כמה דברים עכשיו רק נשאר להתקין ולקוות לטוב אם הכל בסדר אז יצא לי דיל טוב 1200 שקל במקום 1700 בארץ מקווה שהכבל חשמל והכל תואם לארץ עוד לא פתחתי שהתקשרתי לחנות בארץ אמרו לי שאפשר להזמין והמשלוח הימי יקח חודש וגם היה עולה לי בסוף 1700 מציאות כזאת שכבר עדיף לקנות ישר מאמזון ומגיע לך ישר לדלת מה שהפתיע אותי האמת חשבתי אני יקבל פתק לאסוף מהדואר וגם עלה הכל רק 1200 אם לי זה עולה 1200 שקל אז לחנות מיבואן בטח אפילו פחות ועדיין הם דורשים על זה 1700 שקל נגיד זה עולה לחנות 1100 שקל זה רווח של 600 שקל שזה בערך חצי מעלות המוצר ובטח עולה להם פחות מ 1100 בקשר לתהליך הזמנה מאמזון זאת הייתה הפעם הראשונה או השנייה שאני מזמין משהו כל התשלום דרכם מכסה את העלויות של המכס ומיסים ולא הייתה שום תקלה חוץ מאימייל אחד שבקשו ממני את התעודת זהות משופשפים האמזון האלו נערך 2014 ביולי 2211 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 ביולי 2211 שנים מחבר באסה זה הגיע עם יציאת חשמל אמריקאית אבל זאת לא באמת בעיה כי הבלוק חשמל רשום עליו AC INPUT 100-240V, 50/60 Hz ולפי מה שאני מבין זה יעבוד רגיל לחלוטין גם בחשמל ישראלי 220 הבעיה היחידה זה התקע האמריקאי צריך מתאם מצאתי בזאפ עולה 20 שקל https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070723182745AACU732 סליחה על התמונות הלא משהו
פורסם 2014 ביולי 2211 שנים מחבר עד שנשיג מתאם כל מה שנשאר זה לסדר את השולחן יפה יפה מתאים בול על הקרש עץ של המקלדת ויושב חזק לאללה נערך 2014 ביולי 2211 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 ביולי 2211 שנים התמונה הפוכה..מניסיון ההגה יזוז לך תוך זמן קצר.. יש הרבה כוחות שמופעלים על זה בזמן משחק.הדבר הבא שאני יכול להמליץ עליו זה מסך חדש ומתקן קומפקטי להגה. אחרת זה כל פעם לנתק לחבר.. זה סיוט.
פורסם 2014 ביולי 2211 שנים מחבר מסך חדש על זה אני מסכים איתך מחכה שיגיע הגל של 4K ראויים לרכישה וכרטיסי מקסוול שילכו עם המסכים ואז יהיה חתיכת גיימינג איכותי
פורסם 2014 ביולי 2311 שנים מחבר סוף סוף הצלחתי להפעיל את ההגה ניסיתי אותו ב אסטו קורסה F1 2013 WRC4קשה מאוד לנהוג עם הגה למשל בסיבובים אני פשוט לא מספיק לסובב את ההגה ואחרי הסיבוב צריך לסובב אותו כל הדרך חזרה או שאני מוצא את עצמי מחוץ למסלול עם הקונטרולר הכל היה מבוסס על תנועות מינאטוריות ומדוייקות עם ההגה פה צריך לעשות סיבובים ממושכים כדי לקבל תנועה במשחק ניסיתי לשחק עם ההגדרות בנתיים לא בדיוק הבנתי איך לשפר ניסיתי להוריד את המעלות סיבוב של ההגה מ 900 לפחות מזה באסטו קורסה אבל לא בטוח שראיתי שינוי ובכלל ההגה עושה כל מיני דברים מוזרים כמו מתחיל לעשות WOBBLE באמצע נסיעה אם אני מחזיק את ההגה חזק אז זה בסדר לא נראה לי שזאת תקלה אלא התנהגות רגילהובכלל כל הכוחות האלו FFB מרגישים לי מוזר לאללה כנראה יהיה צריך לשחק עם ההגדרות ולהבין הכל במשחק WRC4 פשוט כמעט בלתי אפשרי לנהוג עם ההגה בגלל המהירות של ההגה שאני לא מספיק לסובב מספיק בסביבובים חדים ואחרי זה לסובב כל הדרך חזרה להתיישר ההגה ממש טוב במשחקי נהיגה איטיים עשיתי כמה מסלולים לנהוג ככה בטבע ועוד לא ניסיתי יורו טרק סימולטור אבל מאמין שיהיה טוב אבל משחקים מהירים מאוד קשה לשחק חוץ מזה הפאדלים על ההגה של החלפת הילוכים זה ממש קשה להשתמש בהם תוך כדי נהיגהלפעמים ההגה עושה סיבובים ואין מצב שאתה משאיר את הידיים עליו בצורה כזאת שאתה יכול להעביר הילוכיםוצריך לחפש אותם תוך כדי וזה מסורבל נצטרך להמשיך לשחק ולהבין בדיוק איך להשתמש בהגה כמו שצריך
פורסם 2014 ביולי 2411 שנים מחבר אני מחוץ לבית סוף שבוע שאני יהיה בבית נשחק עם זה קראתי קצת וראיתי שכתוב שצריכים לשנות את ה 900 מעלות דרך וינדוס לפני שעושים את זה במשחק כי להגדרות בוינדוס יש קדימות ננסה את זה בבית אני מאמין שאני ישנה 900 ל 360 זה יפתור לי את העניין שאני צריך לסובב את ההגה בצורה מוגזמת בסיבובים ככה גם יותר מציאותי נראה לי במכוניות ספורט ובמשחקים כמו יורוטרק אני ישים הגדרות של 900עוד משהו שאני חושב שעשיתי לא טוב התקנתי אותו ורק אז חיברתי את ההילוכים והתקנתי את התוכנה לפי מה שאני קורא צריך להתקין את התוכנה דבר ראשון ואז לחבר את ה USB אחרי שהכל מחובר כדי למנוע בעיותאז אני יעשה הסרה של כל ההגה בוינדוס ויתקין מחדש כמו שצריך כי בקליברציה אני לוחץ על חלק מהכפתורים שנמצאים על ההילוכים וזה גורם להגה לעשות תנועות משונות ללא סיבה סתם הוא זז 90 מעלות ימינה ורב עם עצמו נראה לי זה בגלל שלא התקנתי בסדר הנכון אבל במשחקים עצמו עובד טוב וחוזר לאמצע מדוייק פשוט נגיע הביתה נשב על זה בסוף יהיה טוב
פורסם 2014 ביולי 2611 שנים מחבר עברו איזה יומיים שלושה ואני כבר הצלחתי להשתלט יותר טוב ולהבין כמה דברים כרגע ממש נהנה לשחק ב אסטו קורסה הרכבים שם פשוט תענוג והמסלולים איכות טענתי גם F1 2013 וליד אסטו קורסה זה די בדיחה כאילו אני עדיין נהנה מ F1 בעיקר מהמסלולים אבל ה FFB לדוגמא כמעט לא קיים ואין הרגשה של חיבור לרכב מרגיש מנותק באסטו קורסה אתה מרגיש שכל מה שקורה על הכביש עובר אלייך בצורה ממש אמינה דרך ההגה וכל ההשקעה ברמות פירוט עוזרות ליצור את האפקט ניסיתי גם יורוטרק 2 וזה ממש כיף להשתמש בהגה ובהילוכים הידניים בסיקוונשל יש לי עוד משחק אחד שלא התקנתי CITY CAR SIMULATOR 1.3 הבנתי שזה גם משחק טוב ננסה בימים הקרובים המשחק היחיד שעדיין קשה לי זה WRC 3/4 צריך להתרגל כנראה הדבר הכי קריטי שגיליתי זה לפני כל משחק לכוון את המעלות סיבוב של ההגה לפי הרכב שאתה נוהג באסטו אני משתמש ב 360 מעלות או אפילו 340 320 גם כן אותו דבר ב F1 ביורוטרק 900לפי מה שאני רואה עד עכשיו ההגה תקין ועובד טובמרוצה מהקנייה דבר אחד שקשה לי זה לנהוג באסטו ברכבים ידניים ושאתה מגיע לפניה וצריך להוריד ממהלך 4 נגיד ל 2 אני מסתבך עם הרגליים לא יודע מה ללחוץ קודם ברקס קלאץ צריך לפתח איזה טכניקה נערך 2014 ביולי 2611 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 ביולי 2611 שנים בהורדת הילוכים צריך להשתמש בטכניקה שנקראת HEEL AND TOE, אבל זה לא פשוט וזה דורש המון אימון וריכוז. לוקח זמן לפני שאתה יכול להגיע למצב שאתה גם משתמש בטכניקה הזאת וגם מיומן מספיק בשביל להיות תחרותי. שאתה בא להוריד הילוך, אתה נותן קלאץ ובו זמנית עם רגל ימין על הבלם + גז, אתה כאילו נותן מכה קטנה לגז ואז ההעברה של ההילוך יותר זורמת. אתה צריך להסיר את ה AUTOMATIC THROTTLE BLIP באפשרויות לפני שאתה מתחיל להתאמן על זה.. או שתשאיר את זה עד שתרגיש שאתה שולט בהגה שליטה טובה דיו, כדי להתקדם לשלב הבא. אתה אמור להשתמש בהגה עם 900 מעלות באססטו, אחרת זה לא מציאותי. למעשה אתה אמור להשתמש במעלות לפי המעלות בהגה של הרכב האמיתי. בדר"כ, אם לא תמיד, זה 900 מעלות. לפחות עד כמה שאני יודע. אמורה להיות אפליקציה של לוג'יטק עם פרופילים שנטענים לפי האפליקציה שאתה מפעיל.. אתה לא אמור לשנות את זה כל פעם. דוגמא לאיך זה נראה (תראה מדקה 40): נערך 2014 ביולי 2611 שנים על-ידי adi518
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.