עבור לתוכן

עכבר אורגונומי- מבקשת המלצה

Featured Replies

פורסם

היי

אני גרפיקאית ועובדת כל היום עם המחשב, יש לי כאבים ממושכים במפרק כף היד כבר כמה חודשים,

אני צריכה המלצה על עכבר אורגונומי שיהיה נוח לעבוד איתו ולא יהיה יקר מידי,

לצערי אין לי איך לקבוע את התקציב כרגע, אני צריכה פחות או יותר להבין איזה עכבר מומלץ מנסיון של אנשים כאן

עד היום אני עובדת עם עכבר אלחוטי רגיל של מייקרוסופט wireless mouse 1000 גודל כף יד רגיל,ממוצע

יצא לי לעבוד על עכבר קטן, אבל זה לא היה לי נוח, יש לי טאבלט אבל התגובה לא מהירה כמו עם העכבר...לא התנסתי בעוד עכברים

כן עשיתי בזאפ וגם באנגלית, מצאתי אבל יש כל כך הרבה במחירים מאוד גבוהים

גם מעדיפה לשמוע מהתנסות של אנשים שעובדים עם המחשב הרבה...ואם יש פה גרפיקאים אז זה הכי טוב

ראיתי עכבר מאונך שהומלץ כטוב ביותר באיביי, לא יודעת עד כמה זה טוב,

Ergoguys Comfi Mouse

והמליצו לי על בפורום האחר:

http://www.logitech.com/en-us/product/performance-mouse-mx

תודה מראש

פורסם

אני מעצבת גרפית אבל בשנים האחרונות מתעסקת בעיקר בצילום וכיוצא מכך בעיבוד תמונה בלייטרום ופוטושופ.

אני עובדת עם עכברי גיימינג בגלל הדיוק שלהם. כרגע אני עם G400s ואני מאוד מרוצה ממנו, יש לו חיישן אופטי מדוייק והוא נוח לשימוש.

Mionix Naos 3200 הוא עכבר גיימינג עם חיישן אופטי מדוייק ובעל עיצוב יותר ארגונומי.

Performance MX בחירה טובה אבל הוא יותר יקר וגם פחות מדוייק מהעכברים שציינתי. לשיקולך.

פורסם

לא מכירה, מעולם לא השתמשתי בכדור עקיבה (Trackball). אני כל השנים עם עכבר ועובדת על המחשב רוב היום ולא נראה לי שאצליח להתרגל לזה אבל זאת אני.

פורסם

ממליץ מאוד על Logitech Trackball M570. המחיר שלו סביר, האיכות מצויין והוא יחסית קרוב לעכבר ופחות "מוזר" מהקנזינגטון.

Trackball טוב בעשרות מונים להמנעות מ CTS מאשר עכבר.

צריך להתרגל במשך כשבוע - לאחר מכן זה זורם לגמרי ואף נוח מעכבר.

פורסם
  • מחבר

ממליץ מאוד על Logitech Trackball M570. המחיר שלו סביר, האיכות מצויין והוא יחסית קרוב לעכבר ופחות "מוזר" מהקנזינגטון.

Trackball טוב בעשרות מונים להמנעות מ CTS מאשר עכבר.

צריך להתרגל במשך כשבוע - לאחר מכן זה זורם לגמרי ואף נוח מעכבר.

נזכרתי שהתנסתי בו פעם אחת במחשב של מישהו אחר אבל היה לי קשה להסתגל אליו ...לכן החשש שלי האם אוכל להתרגל אליו בעבודה שוטפת, אתה עובד איתו כמעצב?

אלו הסקירות שלי עד כה:

Trackball

קנזינגטון-490 ש"ח- הכי טוב מבחינה אורגונומית אבל לא מהיר תגובה- עמיד מאוד- מומלץ

Logitech Wireless Trackball M570 - 36 $= 300 ש"ח בארץ- אורך חיים: שנתיים לערך,חוץ מזה תגובות טובות

Logitech MX 518 gaming mouse- 300 ש"ח - איכות החומר לא טובה, אבל מהיר תגובה ונוח, מומלץ

http://www.dagesh.co.il/product?c0=12876 - יקר מידי מעל 700 ש"ח, בחו"ל יותר זול 100 דולר, אומרים שלא הכי מהיר אבל ממש איכותי מבחינת נווחות

פורסם

אני עובד איתו כמפתח, לא כמעצב. (לא יודע מה זה משנה, אבל סבבה)

בשביל להתרגל אליו צריך להשתמש בו כשבוע - שבועיים. צריך לפתח שרירים מתאימים באגודל. התנסות של מספר רגעים פשוט לא רלוונטית. (אותו דבר לגבי הקנזינגטון)

האם תתרגלי? לא יודע. מן הסתם אי אפשר להבטיח דבר כזה. אבל לא רואה סיבה למה לא. אנשים משתמשים ב Trackballs ונהנים מהם.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודעת איך העבודה של מתכנת מבחינת תפעול העכבר, אולי יש יותר הקלדה? בכל אופן אני עושה את רוב העבודה עם העכבר...כך שאפשר לומר 80 אחוז עכבר 20 אחוז מקלדת? אולי קצת יותר ביחס, מה שחשוב לגרפיקאי אולי זה מהירות התגובה גם כן, כי זה מה שקובע את המהירות של העבודה שלך, למשל בטבלט התגובה קצת מתעכבת לפעמים זה מתסכל. זה החשש היחידי שלי מהטרקבול, שקראתי שהמהירות שלו לא הכי גבוהה.אבל אולי לא בקינגסטון לאיודעת.

פורסם

רוב הזמן אני עם העכבר.

לא שמתי לב לבעיה במהירות התגובה, לא רואה שום סיבה שזה יהיה שונה ב Trackball מאשר בעכבר. זה לא קשור בכלל.

מזיזים את הבקר (הכדור) - והסמן זז.

פורסם

אנסה לתרום קצת מנסיוני, אך לצורך ידע קודם, אפשר לשאול האם התוכנות איתן את עובדת משתמשות גם באפשרות של command? כלומר במקום ללחוץ על הפקודה שעל סרגלי הכלים/ תפריטים את משתמשת בקיצורי מקלדת?

פורסם
  • מחבר
רוב הזמן אני עם העכבר.

לא שמתי לב לבעיה במהירות התגובה, לא רואה שום סיבה שזה יהיה שונה ב Trackball מאשר בעכבר. זה לא קשור בכלל.

מזיזים את הבקר (הכדור) - והסמן זז.

אני לא יודעת, זה מה שקראתי בביקורות, ....אולי זה באמת לא משהו מורגש עד כדי כך, אולי רק לגיימרים? אין לי מושג,

אנסה לתרום קצת מנסיוני, אך לצורך ידע קודם, אפשר לשאול האם התוכנות איתן את עובדת משתמשות גם באפשרות של command? כלומר במקום ללחוץ על הפקודה שעל סרגלי הכלים/ תפריטים את משתמשת בקיצורי מקלדת?

.אתה מתכוון לCTRL?

יש הרבה קיצורי מקלדת, הרבה פעמים אני מנסה להשתמש יותר בקיצורים מאשר בעכבר, אבל לא תמיד יש אפשרות , זה גם שילוב...למשל להגיע לעט בפוטושופ זה לא בעיה עם קיצור אבל להתחיל להזיז את העט ולאייר עם העט צריך את העכבר והמקלדת במקביל,

לא הבנתי אבל מה הקשר ביחס לעכבר? ז"א....זה לא ממעיט בכמות השימוש בעכבר..אם לזה התכוונת

פורסם

מה לעזאזל הקשר בין האיבר באמצעותו את מזיזה את הבקר לבין מהירות התגובה שהמבקר הזה מספק?!

מהירות התגובה של המכשיר תלויה בטיב החישן שקיים בו, זה לא קשור להאם הוא קיים בתצורה של "עכבר" או של "Trackball".

פורסם

העתק הדבק מהאשכול השני:

אני תלתיסט במסגרת פיתוח משחקים ומצאתי את ה-Razer Ouroboros מושלם לצרכי.

מדוייק בטירוף ואוכל כל משטח.

זמן תגובה 0.

וכמובן מתכוונן...אורך, גובה, גריפים.

מומלץ ביותר.

פורסם
  • מחבר

.................

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

...................................

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים