פורסם 2004 במרץ 921 שנים דרקמן אתה צודק חלקית...למכונית יוקרה יש תמיד צבע מהמם...אבל קח לדוגמא את המזדה 3... מכונית עממית שנועדה לפלח השוק הבינוני בישראל שמהווה רוב... ראית איזה צבעים מדהימים יש לה?זה תלוי ביצרן עד כמה הוא משקיע בצבע... למשל פוקוס (המכונית שיש לנו) היא באה באיזה מקסימום 3-4 צבעים!!!והדרג של הפוקוס ושל המזדה 3 הוא אותו דרג והן נועדו להתחרות אחת בשניה.
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר זה מה שהתכוונתייצרנים שונים משתמשים בצבעים שוניםואין רק צבע אחד של כסוף או כל צבע אחר בשוק
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר טוב היום הלכתי לראותיש מבחר עצוםמישהו יכול להמליץ מתוך ניסיון אל איזה ספרי מסוים(רק מבריק)כסוף
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=paintguide3.php 1. משייפים את הדלת עם נייר זכוכית גס עד שיורד כל הצבע 2. עוברים על השיוף עם נייר עדין הרבה יותר שהדלת תהיה חלקה 3. שכבת צבע ראשונה נצבעת על המארז 4. שיוף עדין של השכבה 5. שכבה צבע שניה וכך הלאה עד שמגיעים לתוצאה הרצויהממשיכים את זה עד קבלת מרקם מושלם שיכול להראות גם כמו מראה. בין כל צביעה צריך לחכות בערך 24 שעות עד השיוף והצביעה הבאה.לא נפרט את הדרך לפירטי פרטים כי לנו אין ניסיון אישי בה, והיא לא נוגעת למדריך זה.אם אתם בכל זאת רוצים לראות איך אפשר לגרום לדלת להראות כמו מראה שחורה, ניתן לקרוא על זה כאן.האם זה באמת שווה תמאמץ?ואיך זה יבוא לביטוי?
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מסטר נרגילה שאתה אומר ספריי ניקל ניקל זה הבסיס של הצבע או הצבע עצמו?בכל מקרה אני רוצה גם לצבוע את המארז ואני צובע את הפאנל קדמי + פאנלים של סידירומים למיניהם ופלופי להשתמש באותו סוג צבע לפלסטיק ולמתכת?
פורסם 2004 במרץ 921 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=63455ניקל 8)וזה הצבע עצמו
פורסם 2004 במרץ 921 שנים אז אתה ממליץ על ניקל לקבלת מראה כסוף מבריק?ובכלל יש סוג צבע מחברה מסויימת או משהו שאתה ממליץ שזה טוב?להשתמש באותו ספריי לפלסטיק ולמתכת?ולגבי התהליך שדרקמן ציטט בבקשה התייחס אם זה שווה את המאמץ והאם יש הבדל ניכר ובמה הוא מתבטא.ובבקשה התייחס לכל השאלות.
פורסם 2004 במרץ 921 שנים ניקל יתן לך אפקט של מתכת מבריקה, כמו בגביע הזה של הפנסים שבתוכו יושבת המנורה...לא ממש, כל חברה תתאים....כל עוד הוא מתאים, לא חושב שתהייה בעיה.אין צורך לגרד ת'שכבה הקודמת. מורידים ת'שכבה הראשונה (בהנחה שזה מתכת, פלסטיק אין טעם לגרד) וצובעים חדשה. אחרי איזה רבע-חצי שעה מרססים עוד שכבה. זה אמור לתת אפקט טוב.
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים אוקי הלכתי לחנות וקניתי ספריי ניקל מטאלי כחול ומטאלי שחורכמו כן קניתי גם נייר שיוף עדין וגסעל הפלסטיק אני פשוט צובע בלי לגרד הבנתי..ואת המתכת אני מגרד עם הגס ואז מחליק את זה עם העדין?עכשיו אני ארצה לעשות דוגמאות של לוגויים למיניהם אני מאמין איך מומלץ לכסות את החלקים שבמארז שאני לא רוצה לצבוע?קרטון? דף? איזוליר בנד? ניילון?ומה לגבי ציורים מדוייקים שקרטון לא הכי נוח?
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים לדעתי איזולירבנד לא זה לא נוח תצטרך למתוח מלא.ודף לא כדאי אם הצבע יעבור צד...נראה לי תשים ניילון ותחזק עם איזולירבנד. תזהר רק שלא יחתך .
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים הנה מדריך טוב לצביעה של המחשב. http://www.techtv.com/screensavers/modtips/story/0,24330,3389290,00.html ראיתי 1 ממש טוב ואני יחפש אותו שהוא נראה לי המדריך הכי טוב שיש אבל אני לא מוצא אותו :-\ אבל זה גם מדריך טוב ותוצאה מדהימה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.