פורסם 2004 במרץ 821 שנים ראיתי פה הרבה דיבורים על זהבכל זאת אני לא מדבר פה על איךאני רוצה לצבוע את כל המארזעכשיו האם כדי רק במחינה חיצוניתשני הדלתות והגגומה עושים מקדימה?איזה צבעים מומלציםוגם איזה צבעים
פורסם 2004 במרץ 821 שנים אם היית מחפש לא היית צריך לשאול אפילו שאלה אחתאפשרות ראשונה ללכת למדור המדריכים באתר ולראות מדריך צביעהאפשרות שניה להריץ חיפוש בפורום ולראות כמה טיפים שאנשים (וגם אני בין היתר) כתבו כאן לצביעה נכונה עם כמה שפחות פשלות..
פורסם 2004 במרץ 821 שנים מחבר בכל זאתאיזה צבעים עושים את המארז מבריקלפי מה שהבנתי משתמשים בוקסזה נכון?
פורסם 2004 במרץ 821 שנים אתה צובע עם ספריי.בשביל אפקט מבריק פשוט קח ספריי מטאלי (בניגוד למט)...ותקרא את מדריך הצביעה כמו שאמרו לך
פורסם 2004 במרץ 821 שנים אני ממליץ לך לשוטט בגלריה בינתיים, לא חסר שם פרוייקטים...אתה יכול ללכת גם להום סנטר או משהו ולעשות ריסוס ניסיון עם הספריי שם. לספריי מט יש מכסה מחוספס כזה, ולמבריק יש מכסה חלק ומבריק...
פורסם 2004 במרץ 821 שנים http://photos.walla.co.il/eitv צבע מטאלי של מכוניות מרצדס!!!!!!( עשיתי צביעה במוסך !!!)
פורסם 2004 במרץ 821 שנים מחבר BAHHHHHממש יש השתקפותגם אני רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ידוע לך במקרה בזה סוג צבע הם השתמשו שם?וגם אם בכלל אפשר להשיג אותוובאיזה מוסך זה?
פורסם 2004 במרץ 821 שנים פייי יאאלה איזה מזל ששלחת את ההודעה הזאתישבתי שעה להזכר של איזה מכונית הצבע הזה.. פשוט נראה לי כל כך מוכרעכשיו שהזכרת מרצדס זה באמת זה!!!!!!1חח מה אתה חיי בסרטזה כולה צבע למכוניות מה מרצדס, פיאטהמוכר סתם אמר לי מרצדס שתרגיש יוקרתי
פורסם 2004 במרץ 921 שנים מחבר אם הכל הכבוד לפיאטאתה לא יכול להשוות צבע של מכונית פשוטה לצבע של מכונית יוקרהזה פשוט לא זההיוקרה זה פשוט עולם אחר בהרבה יותר מבריק ויותר יפה
פורסם 2004 במרץ 921 שנים א. darkman אתה לא צודק.ב. מספיק עם ההודעות הלא קשורות, זה לא משנה עכשיו אם זה של פיאט או מרצדס, סוג הצבע חשוב ולא המקור שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.