עבור לתוכן

מתחיל בתחום.. צריך יעוץ בקנייה

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מחפש לקנות רכיבים אלקטרוניים (דיודות, נגדים, לדים.. דברים כאלה..) ואני תוהה היכן הכי טוב לקנות.. בתקציבים לא גדולים כמובן.. אני רק מתחיל ואני לא מחפש עדיין לקנות דברים יקרים מידי...

אני גר בראשון לציון.. מישהו מכיר חנויות טובות באזור הזה?

ועוד שאלה.. האם עדיף לקנות באיביי את הרכיבים? או שבחנות יותר זול?

תודה רבה!

פורסם

באייבי בהרבה יותר זול מאשר בחנויות בארץ. הבעיה שבאייבי לא מוכרים שום דבר בפחות מדולר. ככה שאם אתה צריך נניח רק 5 נגדים אתה נאלץ לקנות 100.

אתה יכול גם למצוא קיטים של 20 נגדים מכל סוג בין טווחי ערכים מסויימים באייבי (כנ"ל קבלים).

אם אין לך חודש+ לחכות למשלוחים באייבי אני ממליץ על http://www.taydaelectronics.com , המשלוחים שלהם מגיעים יותר מהר מאייבי, בין שבועיים לשלושה.

אם אתה צריך את הרכיבים באופן מיידי אז אין ברירה אלא להזמין מהארץ, תעיף מבט על:

arihav.com

ו lion.co.il בשילוב עם il.farnell.com

או חנויות פיזיות, זכור לי שיש חנות כלשהי בראשון.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה!

פורסם
שלום!

אני מחפש לקנות רכיבים אלקטרוניים (דיודות, נגדים, לדים.. דברים כאלה..) ואני תוהה היכן הכי טוב לקנות.. בתקציבים לא גדולים כמובן.. אני רק מתחיל ואני לא מחפש עדיין לקנות דברים יקרים מידי...

אני גר בראשון לציון.. מישהו מכיר חנויות טובות באזור הזה?

ועוד שאלה.. האם עדיף לקנות באיביי את הרכיבים? או שבחנות יותר זול?

תודה רבה!

צור רשימה מסודרת של הרכיבים שאתה מעוניין לרכוש וקפוץ לסימנטוב אלקטרוניקה בפתח-תקוה.

הרכיבים אצלם איכותיים יותר ולא זבל סיני ללא שם וגם לא תצטרך לרכוש 10 טרנזיסטורים כאשר למעשה אתה זקוק ל-2.

שכחתי...המחיר לא יותר יקר וגם לא תצטרך להמתין שבועיים או חודש לחלקים וגם להמתין בדואר כמה שעות.

- - - תגובה אוחדה: - - -

באייבי בהרבה יותר זול מאשר בחנויות בארץ. הבעיה שבאייבי לא מוכרים שום דבר בפחות מדולר. ככה שאם אתה צריך נניח רק 5 נגדים אתה נאלץ לקנות 100.

אתה יכול גם למצוא קיטים של 20 נגדים מכל סוג בין טווחי ערכים מסויימים באייבי (כנ"ל קבלים).

אם אין לך חודש+ לחכות למשלוחים באייבי אני ממליץ על http://www.taydaelectronics.com , המשלוחים שלהם מגיעים יותר מהר מאייבי, בין שבועיים לשלושה.

אם אתה צריך את הרכיבים באופן מיידי אז אין ברירה אלא להזמין מהארץ, תעיף מבט על:

arihav.com

ו lion.co.il בשילוב עם il.farnell.com

או חנויות פיזיות, זכור לי שיש חנות כלשהי בראשון.

סלחי אבל אתה ממש לא חי את המציאות בשטח.

בתור אחד שלפחות פעם בחודש קונה רכיבים אצל סימן טוב אני יכול לומר לך שהמחיר בהרבה מקרים יותר זול מאשר מאיביי וגם המבחר אצלו הרבה

יותר גדול taydaelectronics.

פורסם

פעם אחרונה אחרונה שטיילתי וחיפשתי רכיבים בשדרות הר ציון (עוד שסימן טוב היה שם), נכנסתי לחנויות והרגשתי שאני המוכרים לא יודעים מה הם מוכרים. אין להם קטלוג רכיבים שאני יכול לחפש בו מה שאני צריך. הם שואלים איזה רכיב אני צריך, בודקים במלאי, מוצאים שאין ולא יכולים להציע אלטרנטיבות (אפשר לחפש לבד אם היה קטלוג).

לא יודע אם משהו השתנה, אבל אני לא הייתי הולך לחפש בחנויות האלה שום דבר שהוא לא גנרי.

פורסם

אתה צריך לבוא מוכן עם רשימה כולל תחליפיים אפשרים. אכן לאף אחד מהחנויות באיזור ת"א אין קטלוג מסודר וכנראה כבר לא יהייה מכיוון שהמכירות אצל חלק מהם יירד בצורה דרסטית מאז עידן איביי וחבל.

למה חבל ?

כי בשלב מסויים החנויות האלה כנראה יעלמו וההפסד כולו שלנו מכיוון שישארו רק הייבואנים הגדולים ואז אם תרצה לרכוש דחוף 2 טרנזיסטורים ו-5 קבלים תצטרך להזמין מאיביי ולהמתין שבועיים.

היחיד שמבין ויכול להציע תחליפיים ללא חיפוש בספרות או בגולל ולתת גם ייעוץ הוא דוד מסימן טוב שעובד בתחום כ-20 שנה והוא גם מהנדס אלקטרוניקה.

פורסם

חבל ? אכן חבל !

הרציון מפסיק למכור רכיבים לבודדים

פעם אחרונה שהייתי שם מישו ביקש נגדים והוא אמר שהוא לא מוכר יותר

פעם לפני זה קניתי ממנו 5 נגדים.

גם לפני עידן האיביי הם דיי שחטו במחיר, לפני איזה 10 שנים נכנסתי ל-א אבן לקנות כמה רכיבים וראיתי שהיה לו LM3914 כדי לבנות UV מטר הוא רצה עליו 25 שקלים

וגם כל פעם שאני בא לקנות אצלו נגדים הוא מתאים את המחיר למצברוח שלו פעם זה 10 אגורות לנגד לפעמים זה 30.

מעצבן .. אם לפחות היה מבקש 2 שקל ללד IR ולא 4 הייתי גם עושה קניות גדולות יותר אצלם

חייב לציין שלא הייתי אצל סימןטוב, ואנסה בהזדמנות.

בקיצור נגדים ודיודות בכמויות קטנות אני נוסע לקנות אצלו

כמויות גדולות אני מזמין באיביי מחנות ספציפית ומבקש מהם שירכיבו לי חבילה ויתמכרו לי אותה בהתאם, עושים לי מחיר (כי מחיר מינימלי באיביי הוא דולר ומזה נוצרת התופעה של 10 בדולר ואותו המוצר 100 בדולר) מחכה שבועיים, פותח מקבל גם בונוס כמה לדים וגם יש לי פרויקט שלם במחיר של LM3914 מצ'וקמק פה בארץ.

פורסם

סימנטוב עבר לפתח-תקווה? :o

אתם מדברים על החנות בוולפסון 61, תל-אביב?

(וולפסון פינת הר-ציון - החנות שהייתה בתחתית של בניין מגורים)

דרך אגב gman,

בראשון לציון יש חנות לרכיבי אלקטרוניקה שנקראת "בית הקיטים".

הם נמצאים ממש ליד קניון רוטשילד, בסמטה שנמצאת לידו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים