עבור לתוכן

Gigabyte r9 290X טמפרטורות גבוהות

Featured Replies

פורסם

שלום חברים! במסגרת הגל הגדול של אנשים שמוכרים את ציוד הכרייה שלהם קניתי כמו כמה חברי הפורום את הכרטיס של Gigabyte R9 290X Windforce במחיר שהיה שווה מאוד יחסית לשימוש של 9 חודשים.

עכשיו, בבדיקות שאני עושה לכרטיס, שכוללות בין היתר משחקים כמו BF4 , בנצ'מארקים וstress test ל GPU אני מגיע לטמפרטורות של 85 מעלות כאשר המאווררים של הwindforce מגיעים ל90 אחוז יכולות...זאת בעצם הנקודה שהטמפרטורה מפסיקה לעלות ונשארת יציבה, מיותר לציין שבניתי פרופיל אוורור ידני בתוכנת afterburner.

ועכשיו לשאלה, אני יודע שהכרטיסים האלה בקירור הסטוק מגיעים ל95 מעלות, אבל עם קירור חיצוני חשבתי שהטמפרטורות יותר נורמליות ולא 85 מעלות...מה אתם אומרים זה תקין? כמו כן קיבלתי את התוצאות הנ"ל בFire strike ורציתי לדעת אם הן בסדר לכרטיס הזה ואין לי איזה ירידה בביצועים עקב הטמפרטורות הגבוהות. תודה רבה!

Nin3lsN.jpg

פורסם

קשה להביא את 290X לטמפרטורות נוחות תחת פעולת מאווררים בינונית או נמוכה, בטח בגלי החמסין עכשיו.

זה דיי מצב שצריך לקבל אותו וממה שראיתי אף גרסה של 290X לא חפה מפשע הרעש. בטח שאין גרסה שאפשר להגיד עליה שהיא שקטה שלו.

פורסם

שמע לי יש את ה290 ואני גם מגיע לטמפרטורה כזו .... אין מה לעשות כל כך הכרטיסים האלו הם חמים מטבעם ...

פורסם
  • מחבר

הבנתי...הרעש לא מפריע לי כמו הטמפרטורה כי אני משחק על ווליום גבוה , טוב כנראה אצטרך להתמודד עם זה שיש לי רדיאטור בקיץ, מה לגבי התוצאה? השארתי את התדר הרגיל ללא אוברקלוק של 1000 mhz מה אתם אומרים תקין? אני יכול להיות רגוע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים