פורסם 2014 ביוני 2711 שנים ואו מגניב עכשיו הסתכלתי על וידאו שמדגים ממש הבדל של שמים וארץ מרגיש כמו משחק שרץ אצלך במחשב כמו שצריך בטח יקפיץ להם את הנפח תעבורה פי 2 לפחות אבל עם הקידודים החדשים שיוצאים אולי הם ישמרו על אותו נפח וזה מה שגרם להחלטה ללכת על 60 נערך 2014 ביוני 2811 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 ביוני 2711 שנים אצלי זה 37-44 לפי הסטטיסטיקה של יוטיוב ו-FRAPS.יש המון dropped fremesוזה לא המחשב שלי או חיבור האינטרנט, בתגובות להרבה אנשים יש את הבעיה הזאת.
פורסם 2014 ביוני 2811 שנים מחבר קחו בחשבון הם בונים את התשתית והתוכנה עדיין זה אמור לצאת בעוד כמה חודשים אחד הדברים שמפריעים לי גם שאין דולבי דיגיטאל או DTS ב-YOUTUBE
פורסם 2014 ביוני 3011 שנים פעם לא היה, סרטים בפול HD רצים חלק..אין רוגלות או משהו המחשב מתוחזק.הדבר היחיד שאני חושב עליו זה דרייבר אבל מן הסתם כבר לא מעדכנים אותו לכרטיס הזה.
פורסם 2014 ביוני 3011 שנים פעם לא היה, סרטים בפול HD רצים חלק..אין רוגלות או משהו המחשב מתוחזק.הדבר היחיד שאני חושב עליו זה דרייבר אבל מן הסתם כבר לא מעדכנים אותו לכרטיס הזה.מסתבר שמקור הבעיה הוא Firefox.
פורסם 2014 ביוני 3011 שנים יש מספר קטעים "סינמטים" בסרטון של battlefield שכנראה הוקלטו ב-fps נמוך, למרות שהסרטון משודר ב-60fps. מדובר בקטעים ספציפים, ולא בבעית ביצועים כזאת או אחרת. אפשר לעקוף את הדפדפן ולראות סרטוני youtube ישירות מהנגן המועדף שלכם בעזרת SVPtube בכל מקרה השיפור מתבקש ומבורך. לקינוח Titanfall 60fps (גם הוא לא מושלם) נערך 2014 ביוני 3011 שנים על-ידי SyndromE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.