פורסם 2014 ביוני 2611 שנים שלום בחודש הבא אני מתחיל קורס במכללת ג׳ון ברייס - קורס טכנאי pc+רשתות+(לינוקס וענן) חשוב להגיד שאין לי עבר או ידע קודם ואנני יודע אם צריך עבר קודם בתחום כדי לגשת לתחום למרות שבמכללה אומרים שאין צורך ,אני רוצה חוות דעת נוספת. בסיום הקורס אני מקבל תעודה 1.של ג׳יון ברייס שעשיתי את הקורס. 2.תעודת מקצוע ממשרד התמ״ת. ותעודה בין לאומית של חברת מייקרוסופט: MCSA- Windows 8 1.רציתי לדעת אם כדי ללכת לקורס הזה ? ואיך המכללה ? 2.איך הקורס האם הוא רלוונטי לאנשים שלא באו מהתחום? 3. יש טעם לעשות קורס כזה היום ? או ללמוד משהו אחר.. תודה לעוזרים נערך 2014 ביוני 2611 שנים על-ידי maorcohen1991
פורסם 2014 ביוני 2711 שנים הקורס מיותר. פעם ניגשתי לאיזה מכללה ורציתי לראות את חומר הלימודים. הרמה של החומר ממש לא גבוהה וסופר בסיסית. מי שיעבור את הקורס לא יהיה "טכנאי". בשביל זה תתחיל ללמוד לפרק ולהתקין בבית. חבל על הכסף שלך.
פורסם 2014 ביוני 2711 שנים הסברתי את העניין כבר בכמה עשרות דיונים שונים בשנתיים-שלוש האחרונות פה.כמו שאמרתי כבר, תריץ חיפוש.
פורסם 2014 ביוני 2711 שנים הקורס ממש ביזבוז של כסף,תנסה לבדוק על MCITP.אם כבר להוציא כסף, אז על קורס יותר נורמלי.ותנסה לבדוק מכללות אחרות. john bryce מתמחרים את הקורסים שלהם בגבול העליון של כל "מכללות ההייטק".הדבר הראשון שתעשה שתירשם לקורס זה לבדוק שיש מחשב לכל אחד.
פורסם 2014 ביוני 2711 שנים מישהו שהיה איתי בצבא עשה קורס של mcitp וccna, שילם המון כסף ובכל מקום שהוא התראיין בו אמרו לו שהוא צריך ניסיון.
פורסם 2014 ביוני 2711 שנים ניסיון בלי תעודה בתחום שווה יותר הרבה מתעודה בלי ניסיון, זה שיהיה לך ברור.תעודה של טכנאי מחשבים, אני לא בטוח מי מציב זאת כתנאי מינימום.
פורסם 2014 ביוני 2711 שנים אני אישית חושב שקורס טכנאי PC זה מיותר.רוב הקורס הוא תיאוריה ומלמדים מאפס-מה זה מעבד זיכרון וכו'. ואחרי זה לא תהיה "טכנאי". חבל על הזמן והכסף כמו שדובי אמר.כרגע אני עושה MCSA והציעו לי לעשות טכנאי PC כדי שיהיה לי רקע ויהיה לי יותר קל להשתלב בMCSA.יש לי קצת רקע במחשבים אז פשוט הלכתי ל MCSA ואין לי שום פער כי לא עשיתי קורס PC.אבל זה לשיקולך נערך 2014 ביוני 2711 שנים על-ידי Teknik
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.