עבור לתוכן

עזרה עם סמסונג i9300 ו i9100 ואולי התופעה רחבה יותר

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים המכשיר שלי i9300, התחיל לאכול סוללה וחשבתי שזה עידכון אפליקציה חדשה למרות שלא התקנתי כלום, אך עברו כמה ימים והבעיה לא עברה למרות שרוב התוכניות הוסרו מהמכשיר.

עכשיו ומאז שהבעיה התחילה, הוא כל הזמן מטעין ואף פעם אין נורה ירוקה כמו לפני הבעיה שהסוללה מלאה ואין צורך להטעין.

זה כאילו מערכת ההפעלה מפעילה משהו ברגע שמושך המון כוח, 7% בערך זה לוקח מהסוללה כל שעה עגולה מבלי לעשות כלום עם הטלפון.

לכן היום איפסתי את המכשיר למצב מפעל אחרי שעשיתי גיבוי לנתונים, אך הבעיה עדיין ממשיכה.

נאמר לי על ידי משהי עם מכשיר של סמנסונג i9100 שגם אצלה התחיל דבר דומה בערך באותו זמן שזה התחיל אצלי.

שני המכשירים לא עודכנו בגרסה וזאת הגרסה המקורית שאיתה הם הגיעו חשוב לציין!!!

הניסוי היחיד שעדיין נשאר לי לעשות זה להחליף את הסוללה המקורית שהגיעה עם המכשיר במקורית אחרת שהזמנתי מסנסונ העולמית, אבל מעבר לזה זה מעבדה בלבד כי שני המכשירים עדיין באחריות מלאה.

ל i9100 אין לו 3 חודשיים של אותה משהי מחוץ לחנות ול i9300 שלי אין 7 חודשיים מחוץ לחנות, כל מכשיר נרכש בחנות אחרת חשוב לציין.

האם יש עוד בעלי סמסוגים שנתקלו בבעיה הזאת?

נערך על-ידי bootrootlinux

פורסם

קרה לי גם, קצת עזר לי להיכנס ולגרום לאפליקציות גנריות של סאמסונג להפסיק לפעול, זה לא להסיר אלא לעצור אותם ולהגיד להם לא לעבוד...

כמו CHATON שאוכלת סוללה גם אם לא פתחת אותה פעם אחת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים