עבור לתוכן

האם תוצאות הבדיקה של דיסק הקשיח הן תקינות?

Featured Replies

פורסם

1da19ea7d8ed19c2b82d8938d3b9844b.PNG

95f1f80e9c65922e4ee362f0f184dc6a.png

תודה לכם .

פורסם

לא הבנתי אם אם יש לך בעיה כלשהי ואתה רוצה שננתח את הבדיקה שעשית או שאתה סתם רוצה להשוות בצורה כללית את הביצועים של הדיסק שלך?

כי אני לא רואה פה בעיה

פורסם
  • מחבר

תודה קקדו

כן ישנה בעיה מעצבנת ..

יש לי ווינדוס 8 וכשאני בודק במנהל המשימות מה המאמץ של הדיסק הקשיח הוא מגיעה ל100 אחוז מאמץ ולפעמים המחשב קופא הרוב כשהמאמץ הוא 100 אחוז אז המחשב מגיב לאט וחלקית..

במחשב הנייח הישן שלי שהוא גם חלש יותר מהנייד, יכולתי לפתוח 3 דפי גוגל כרום שבהם יש הרבה כרטיסיות בפעם אחת , והמחשב היה מתפקד מצויין לאומת המחשב הנייד שלי שעם דף 1 עם הרבה כרטיסיות , הוא מראה במנהל המשימות דיסק קשיח 100 אחוז והוא עובד לאט או אפילו נתקע ..

אני לא יודע למה עכשיו ברחו לי מהראש כל המקרים של 100 אחוז במנהל המשמות ותקיעות במחשב הנייד ,שדברים כאלו מעולם לא קרו לי בנייח הישן והחלש יותר ..

אבל היו מלא תקיעות עבודה איטית של המחשב הנייד ..

מדובר על מחשב נייד ASUSN550JV עם 8 ראם כשבמחשב הנייח היה 4 ראם והוא עבד הרבה יותר טוב ..

פורסם

"מאמץ של הדיסק הקשיח ?

תעלה תמונה לפורום..

פורסם

IVAN בווינדוס 8 יש במנהל המשימות לשונית של ביצועים ושם יש סקלה שמראה פרטי על ה דיסק (גם מעבד, זכרון, רשת וכו'...)

לפוח הדיון

אוקי אתה מערבב כמה דברים פה.

אתה לא יכול להשוות ככה סתם בין 2 מחשבים.

איזה מעבד היה לך שם ואיזה פה?

איזה סוג זכרון היה לך שם ואיזה פה?

איזה ווינדוס היה לך שם ואיזה פה?

איזה דיסק היה לך שם ואיזה פה?

כמה מקום פנוי יש לך עכשיו בדיסק? יש מצב שהוא חנוק?

דבר שני יש אפשרות בלשונית של התהליכים להוסיף עמודות. אתה יכול להוסיף עמודות שנראות READ I\O וWRITE I\O

שם אתה יכול להראות איזה פרוסס כותב או קורא לדיסק. תבדוק אם יש לך איזה פרוסס שכל הזמן קורא או כותב.

פורסם

ואיך הגעת לדיון הזה ומה בדיוק הקשר לנושא הדיון ?

פורסם

יש בחלונות resource monitor ובלשונית הדיסק תראה כל מה

שקורה ועובד על הקשיח בזמן אמת.

נמצא ב:

task manager

performance

פורסם

mmemorex, פעם אחרונה שאתה מספים. התוצאות שלך לא מעניינות אף אחד בת'ראד הזה.

פורסם

1+3) המשתמש שאל לגבי תוצאות בדיקה של כונן קשיח ואתה נותן לו בנצ'מרק של ה-SSD שלך - נטו על מנת להתרברב. לא קשור לדיון וכן נחשב לספאם. מי שקובע מה נחשב לספאם זה אני ולא אתה, מובן?

2) להציג לראווה את התצאות שלך זה לא נקרא להמליץ, וגם הוא לא ביקש המלצה לכונן חדש כזה או אחר. לא להספים = לעזור לו לבדוק את הבעיה. כל דבר אחר - ספאם.

4) מה הוא יעשה עם הבנצ'מרק שלך שפירסמת? יגיע למסקנה שהכונן שלו "לא תקין"? שוב, מדובר על ספאם.

5) אין שום בעיה להשחיל המלצה, כאשר היא המלצה היא מתן סיבה ריאלית לאותה המלצה + כונן מומלץ ולא לתת דוגמאות בומבסטיות אישיות ובזה לגמור. זה לא מרשים פה אף אחד.

6) קרא את כל מה שכתבתי לך הרגע. יש הבדל בין להמליץ ללהתרברב. ולא, אני לא אתמודד עם זה - אתה תתמודד. למה? קרא את החלק השני בסעיף 1 שהרגע רשמתי לך.

7) שבוע מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים