עבור לתוכן

מבקש ייעוץ בבחירת רמקולים למערכת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

בהמשך לשיפור המערכת שלי אני רוצה לקנות עכשיו רמקולים קדמיים וסנטר.

יש לי רסיבר YAMAHA RXV 1000 ו DVD של YAMAHA S796 .

כרגע יש לי 2 קדמיים של MAGNAT VINTAGE ריצפתיים מצויינים לקולנוע ביתי אבל בינוניים מאוד למוזיקה.

אני רוצה לשדרג את הרמקולים שלי למשהו יותר מוזיקלי ואיכותי ולהתאים להם גם סנטר טוב.

בעיקרון יש לי עדיפות לרמקולים מדפיים כמו B&W מסידרת 602 מי שמכיר , זה הכיוון פחות או יותר.

אם יש לכם המלצות מעניינות יותר בסדר גודל של התקציב של ה B&W אז תרשמו.. ( 3000 ש"ח )

לגבי סנטר יש את ה LCR60 שהוא מהסידרה של ה 602 המדפיים אבל לפי בדיקות שעשיתי הבנתי שהוא מאוד יקר ( 2400 ש"ח )

ולכן הייתי מעדיף להתאים להם סנטר יותר זול אם אפשר ושיהיה איכותי כמה שאפשר . התקציב לסנטר ( 1500 ש"ח )

דבר אחרון - יש לי הזדמנות לקנות סנטר יד שנייה מחנות מסויימת הדגם הוא MISSION 70C3 .. הוא יצא לעולם לפני 3-4 שנים

והוא שמור כמו חדש ( 3000 ש"ח ) שהוא היה חדש. הוא שוקל 12 קילו והוא מאוד מרשים באיכות הגימור שלו , הוא גם גדול מאוד.

שמעתי אותו והתרשמתי לטובה . הם מוכנים למכור אותו ב 900 ש"ח ! השאלה שלי אליכם היא האם כדאי במחיר הזה ?

ואם מישהו מכיר אותו ויש לו מושג לגביו אז אני אשמח לשמוע אם הוא נחשב ברמה של ה B&W הוא לא..?

תודה לעוזרים .

פורסם

אני חושב שסנטר כדאי להתאמים לקדמיים, אבל זה שיקול שלך כבר.

בכל מקרה, מדפיים בתחום שלך יש גם את הטריאנגל טיטוס, ואת הסיסטם אודיו SA205 וגם את האינפינטי פרימוס 200 וה.JBL XTI20/40

אני לא יודע איך הטיטוס או הסיסטם אודיו יבצעו בקולנוע ביתי, אבל במוזיקה הם מעולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים