עבור לתוכן

אוזניות in ear עד 1200 ש''ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

כרגע אני משתמש באוזניות in ear של shure מדגם SE215,ולמרות שאני די מרוצה מהן אני מעוניין לשדרג.

מה ההמלצות שלכם לאוזניות במחיר הנקוב למעלה שיהיו יותר טובות מאלו שברשותי כרגע?

אני לא מעוניין מנגן איתן,רק שומע מוזיקה.

תודה רבה!

פורסם

למה אתה לא מרוצה מהם? אשמח לתשובה מפורטת כדי שאוכל לעזור לך ואולי לא תצטרך להוציא 1200 ש"ח

פורסם
  • מחבר

מזייפות מעט בבאסים,וגם בצלילים גבוהים....אלו הבעיות היחידות שלי איתן,מעבר לזה משאר הבחינות הן מצויינות

פורסם

ניסית אותם עם מגבר אוזניות? אני משתמש בהם ביחד עם Fiio E11 וזה שיפר לי והוסיף לי בהנאה מהם בצורה ממש טובה. שווה ניסיון. הE11 זה מגבר אוזניות נייד ממש מצוין.

הוא עולה 75 דולר באמאזון. אני מציע לך לרכוש אותו ולתת לזה צ'אנס כי לאוזניות האלה יש המון פוטנציאל.

אם אתה רוצה לשמוע את האוזניות שלך עם המגבר הזה אני גר ברחובות אם בא לך לבדוק.

פורסם

מקווה שאני לא מתפרץ לפוסט, אבל אפשר לדעת למה מגבר אמור לשנות את איכות הצליל באוזניות? יש לי את ה-ATH-M50 ואני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות מגבר ואם הוא ישפר לי את איכות השמע (אני משתמש ב-sansa clip).

פורסם

קודם כל, הווליום. מידי פעם לשמוע בווליום גבוה יותר ממה שסנסה קליפ מאפשר זה נחמד. יש לו גם אקולייזר ומגביר באס. בעיקרון יותר כוח לאוזניות אם אתה רוצה.

זה סובייקטיבי.

קניתי במקור את המגבר בשביל ה Shure SRH940 ולבסוף מצאתי אותו שימושי בשביל הShure se-215.

פורסם

אתפרץ גם בקטנה...

יש לי Sennheiser HD 25-1 II, האם ארגיש בהבדל עם מגבר?

פורסם

תנסה, אולי ישפר. אתה יכול גם לקפוץ לחנות שמתעסקת בסאונד ולבדוק עם מגבר בעצמך.

פורסם

כמה עולה מגבר בכלל?

פורסם

קודם כל אתה יכול לבדוק עם שלי.

בנוגע לקניה, רכשתי באמזון, עלה לי 75$. בארץ המחיר כפול. יחסית למחיר ששילמתי על האוזניות Shure SRH-940 זה מחיר סביר. לדעתי זה ישפר כל אוזניות.

פורסם

דובי770,

בנוגע לסנסה קליפ, האם הורדת את המגבלה על הווליום שמתחבאת בהגדרה שהנגן נמצא בארצות אירופה? כי הדבר הקטן הזה מסוגל להגיע לעוצמה מטורפת ועם שום אוזניות לא קרה לי שהיה חסר ווליום

פורסם

בטח שביטלתי.

אבל בשביל האוזניות Shure SRH-940 היה עדיף מגבר

מכיוון שרכשתי כבר התחלתי להשתמש בשביל הSE-215

זה כן שיפר

פורסם

שמור על האוזניים אחי :)

ד"א אתה משתמש בshure שלך גם מחוץ לבית? כי הן נראות מהסוג ה"ביתי"... אני למשל לא מעיז להוציא את הHD598 שלי לאור השמש

פורסם

כן, הן לבית בלבד.

אני שומע בווליום לא חזק בכלל, אולי חצי ממה שהסנסה מאפשר. המגבר זה למידי פעם אם בא לי באס מוגבר ולא בא לי לכוון אקולייזר, יותר נוח לסובב ולהגביר/להנמיך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים