עבור לתוכן

רוצה לשדרג את החומרה במחשב

Featured Replies

פורסם

מה הולך, חברים?

יש לי מחשב דיי ישן עוד שבועיים חוגג 3 שנים חח.. ואני רוצה לשדרג לו את החומרה בשביל להריץ את המשחקים החדשים של היום על הכי גבוה.

אני אצרף פה את המפרט הנוכחי של המחשב ותגידו לי בבקשה מה צריך בשביל שיחזור להיות מפלצת כמו שהוא היה אז

smile.gif

תודה רבה

bot.gif

מעבד

AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box

קירור למעבד

Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT

לוח אם

Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset

מארז

Lancool Midi Tower PC-K60B Black

ספק כוח

Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail

זיכרון

Samsung 2GB DDR3-1333 X2

קשיח למחשב שולחני

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כרטיס מסך

Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail

כונן אופטי

SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK

נערך על-ידי tsvi

פורסם

קודם כל זיכרון ראם, 2 גיגה לא יספיק לכלום, או שתחליף ל8 או שתוסיף 6 לפחות.

לגבי המעבד והלוח אם אני לא יודע כי אני לא מתמצא בAMD אבל לגבי הכרטיס מסך הייתי ממליץ לך ללכת על amd 280X

לגבי ההארד דרייב, אתה יכול להוסיף לו SSD של 120 גיגה ולהתקין עליו ווינדווס ותוכנות שאתה משתמש בהם הרבה ואת כל השאר להתקין על ההארד דרייב הרגיל

אם אתה רוצה קירור טוב הייתי ממליץ לך ללכת על Noctua NH-D14 SE2011 שאם אני לא טועה מתאים לכל התושבות

נתתי לך פה המלצות לא מטורפות, אלה אחלה של דברים, לא יותר מידי לא פחות מידי וזה גם בערך המחשב שלי והכל על אולטרה בלי בעיה

בהצלחה

פורסם

קודם כל זה כן המלצה מטורפת, הוא לא צריך את הנוקטואה. הקירור הקיים שלך מעולה. כמו כן יש לך 4 GB RAM שזה לא הרבה.

לפני שניתן לך המלצות:

1) מה התקציב שלך לשדרוג?

2) איפה אתה מרגיש איטיות? בטעינת השלבים או בגרפיקה עצמה?

3)איזה משחקים אתה מתכווין לשחק?

4) מהי הרזולוציה של המסך שלך?

אל תיקח את אחד מהפריטים שהוצעו לך, תענה על השאלות כדי שנוכל לתת לך פריטים מתאימים.

פורסם

דובי, האיש רצה מחשב שיוכל להריץ את כל המשחקים החדישים על ההגדרות הכי גבוהות, אלה חלקים שמתאימים לזה

פורסם

drorion

האיש רצה לשפר את המחשב שלו ואתה כתבת שיש לו 2GB RAM. כשתסתכל טוב תראה שיש לוX2 הווי אומר: 2X2=4

ל"איש" יש קירור סקייט מוגן 2. אתה מכיר את הקירור הזה ואת הפוטנציאל המהרה של המעבד שאתה אומר לו להחליף לנוקטואה?

אתה העדת על עצמך שאתה לא כ"כ מבין, אז למה להמליץ סתם על חלקים?

למה להמליץ על SSD של 120? SSD של 256 ממש זול היום.

כשהוא יענה על השאלות שצירפתי אוכל לתת לו המלצה מתאימה. עד אז, הדיון עקר.

נערך על-ידי דובי770

פורסם

פרט חשוב - מה התקציב לשדרוג?

פורסם

יהיה צוואר בקבוק פסיכי עם המעבד.

אני מקווה שזה היה בצחוק.

פורסם
רוצה מפלצת ללא תקציב? צא ורכוש 780TI ועוד 4GB זכרון RAM ואתה מסודר. בסה"כ 3600-3700 ש"ח לא כזה נורא, נכון?

:lol:

פורסם

^^^

+1

אני מכיר את ה-955 ואחיו ה-965.

יש לי 2500K.

להגיד שהם כמעט זהים בביצועים..........לא. פשוט לא.

פורסם

נתת לינק למבחנים שמראים שה-955 נכתש, לא מבין בעורך דין של מי החלטת להשתמש במקרה הזה (אגב בכולם שם 955 מפסיד, לא מבין מאיפה עניין ה"לפה ולשם" מגיע). תחליף את המעבד ל-i3 2100 הפשוט ותראה שגם הוא עוקף את 955 בקטגוריית המשחקים.

ארכיטקטורת ה-K10 כבר מראה את הגיל שלה, בטח לעומת סנדי ברידג'. הפערים נוצרים מהפרשים לא קטנים בכח עיבוד ובתעבורת זיכרון בין הארכיטקטורות השונות.

955 בפירוש לא יהווה בסיס טוב להחזקה של כרטיסי מסך חזקים כיום, ועל כל מקרה שרואים בו הפרשים קטנים אפשר לתת מקרה שמראים בו הפרשים עצומים. חוסר אחידות בביצועים הוא בדיוק מה שצריך להביא להחלטה לנטוש את ה-955 ולהתקדם בשימוש של כרטיסי מסך מתקדמים היום. אני מזמין אותך לבצע השוואות במשחקים כמו היטמן החדש, כמו סקיירים ורבים ממשחקי ה-Early Access כמו DAYZ ו-Landmark. תוסיף לערימה גם את החדשים שמבוססים HAVOK. אתה תראה הפרשים מביכים.

נערך על-ידי djelectric

פורסם

רק אני חושב שטיפה לשים יותר זכרון ו-SSD יקח את המחשב הזה קדימה?

יש פה גם עניין של עלות\תועלת - לשדרג זכרון ו-SSD פשוט לאין ערוך מהחלפה של לוח\מעבד\כרטיס מסך - וגם זול יותר - מה שיתן תוספת ביצועים נאה על לא הרבה עבודה וכסף

אישית יש לי 2500K עם 16 ג"ב זכרון ועם M4128 מזדקן (ועוד 4 TB של דיסקים מכניים) בלי אוברקלוק ובלי נעליים - המחשב עובד פצצה כמעט לכל מה שאני צריך - אני בקרוב מחליף כרטיס מסך לסדר 7850 או 7900 כי קצת הכרטיס מסך שלי מעפן אבל חוצמזה באמת שהמחשב לא מגביל אותי בשום דבר...

פורסם

חברה, שכחתם שפותח הדיון עוד לא ענה לנו.. הוא בטח לא מבין מה נהיה מהדיון שלו

פורסם

אני מצד אחד מסכים איתך - אבל מצד שני הדיונים זמינים באופן ציבורי ויכול להיות שמישהו ימצא ערך גם בדיון עצמו גם אם לא נבדק על ידי פותח הדיון

פורסם

סבבה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים